Harry dricker shots

Det kliar på min knoge! Varför gör den det?

Gårdagen var rolig. Det var maskerad på KTH. Eller ja det var som en onsdagsbar fast med shots. Man skulle komma som grupp och jag var med i en grupp som skulle köra Harry Potter tema. Folk drog dock hem innan festen för att byta om så ja va själv på skolan rätt länge. Jag satt uppe med Amanda från åk2 och kollade youtube och åt kakor. Sen vid 8 gick jag ner och de va inge folk där då förutom dom som hade hand om allt. Sen kommer Alexandra som var Hermione. Vi fick vänta lite på resten. Men sen när resten kom så hade dom klätt ut sig till något annat. Lite taskigt.

  
Some pics


Och här är jag. Kolla hur cool jag är. Måste öva på poser känner jag.

Festen blev inte som dom tänkt sig. Ingen åt mat vid borden och de kom inte så många. Men vi dansade för fullt och det var rätt trevligt ändå. Men jag fick ingen sovplats försen 5 på morgonen då jag tillslut inte orkar vara vaken längre. Då tog jag massa skumgummi från Janni och Rasmus och gjorde en madrass som inte va speciellt stor. Men ja sov ett tag. Sen vaknade jag och åt på en kinarestaurang.

Fika blev det sen med Madde, Linnea och Cissi. Det var inget billigt fika om jag säger så. En MER kostade fan 30 jävla kronor!!! Sen åkte jag till gamla stan och gick in på Fantasy bokhandeln och köpte mig en till Hayao Miyazaki film, Laputa: Slottet i himlen. Ska se den imorgon för idag såg mormor på TV.

Känner ett stort behov av att skapa. Har så många bilder jag vill göra! Men jag har ingen tid. Jag måste verkligen ta mig tid, eller bara tvinga mig att göra dom även fast ja inte har tid. Jag känner att jag mår dåligt om jag inte får ut dom.

Hannah åker idag till Afrika! Hoppas hon får det bra!


Kvalitativ analys av själen

Helt förvirrad!

Först skriver hon så där på facebook sen så skriver hon till mig. Kanske hon gör det för att verka snäll ja vet inte. Hon vet ju att jag gillar henne. Det oroar mig. Men hon om det nu va mig hon menade så kunde ju hon sagt det. Jag tvivlar, tvivlar, tvivlar...

Sen har vi Södern. Alltså hon den andra som fuckat up min mind hela månaden! Ena stunden dissa och sen får man massa sms. Men ja tror nog hon kanske bara vill va snäll. Verkar så iallafall. Åhh jag är så körd.

Kvantitativ analys av själen

Hahaha åhh den där himmlekst härliga känslan när världen ramlar samman :) Åhh den här stunden hoppas jag dröjjer kvar läääänge!

Så mycket som måste göras dessutom!
En modell på skolan som ska vara klar på fredag!
Adams tatuering!
Gustafs ölmärke!
Fixa internebank!
Fixa studielån! Ja, jag behöver det känner jag.


Måste även raka mig och duscha innen 8. Så jävla drygt! Raka sig är det jobbigaste med att va man.

Jag önskar jag kunde vara den finaste i hela världen. Men jag tvivlar starkt på att det är mig hon menar. Gahh vilken knäpp dag!

Annars sitter jag och bråkar med Johan. På skoj mest. Vi sitter inne på samma spotify konto och då pausas musiken för den andra när den andre spelar en annan låt. Hehe lite kul fakitskt.


Migos!

Min bror har kommit för att hälsa på! Morsan ringde igår eftermiddag och sa att mormor väntade utanför för hon hade glömt nyckeln! Så jag gick ner i mina sloigaste kläder. Men sen får ja panik för ja ser att de inte är mormor som står där. Tänkte att "det här blir pinsamt". Men sen såg jag att det var Migos :)

Vi lagade mat och såg på Nausicaä. Vi hittade på lite med maten. Tog typ 4 timmar att göra maten. Kyckling i japansk bbq sås med bacon lindade runt. Till det tänkte vi ha sushiris men det blev gröt så vi tog jasmineris. Sen gjorde vi en sallad på vitkål, rödlök och fetaost. Johan gjorde en sås på vispgrädde och skyn som blev från kycklingen. Det blev jätte gott!

 

Här var kvällens låt också.



Mormor blev också förvånad när Johan helt plötsligt var hemma här. Sen idag åkte vi till moster och hon började nästan gråta när vi överaskade henne. Först gick jag in för jag var väntad. Sen så knackade Johan på lite senare och hon och Jaffar blev helt chockade. Sen spelade alla Wii hela kvällen :)


A Dangerous mind



I just have to know, while I still have time.
Do I have to run, or hide away from you?


Ska göra en bättre sen. Men jag ville bara släppa ut allt.

En till

Det börjar bli lite ensamt. Jag behöver en tjej.


Ut i natten!

Klaras födelsedag igår! Först vad jag på skolan vid 16 tiden och jobabde. Sen kom Alexandra och vi åkte ni till stan där vi skulle möta Klara och dom på "Hotell mini bar". Tog en stund innan vi hittade. Vi gav present och sen drog vi vidare. Mottot för kvällen var "UT I NATTEN". Vi drog till södra bar eller vad det hette. Fint ställe. Där var vi till 2 då det stängde sen så gick vi runt lite. Joel och Björn var väldigt på att fortsätta till ett till ställe men ingen orkade förutom dom två. Jag och Alexandra åkte till skolan och sova där. Helt okey att sova på skolan. Det är mysigt.



Idag åkte jag hem och hjälpte mormor att fixa hem sina glasögon som hon beställt. Eftersom dom var på Gränby så gick jag runt i lite andra butiker också, tex Rocks! Där hittade jag en ny Hayao Miyazaki film! Nausicaä - Från vindarnas dal. Helt jävla otroligt bra film! Jag älskar sånna där gamla filmer. Den här var från 84!!!


Fryser

Ska strax dra iväg till skolan. Har lite kvar att göra på mina tredjepersonsperspektivsglasögon. Sen ska jag sova över där också. Det är utgång på kvällen! Och om ja åker hem till Uppsala så måste ja åka vid 12 och det vill jag ej!

Eller vi får se. Hur som helst så åker jag snart, ska bara spela lite spel.

Sen fryser jag! I mormors lägenhet! Det har aldrig hänt förut!!!

Trodde aldrig jag skulle säga det här om en tecknad serie men den här serien är faktiskt läskig. Man har en olustig känsla i kroppen efter varje avsnitt.



NOOOO!!!!!!

FAN man måste ha windows 95 eller 98 för att installera Pokemon trading card game :(

Väntar!

Väntar och väntar och väntar! Jag som skulle få så mycket gjort idag! Jag måste handla både virke och kartong!

Sitter på skolan och väntar på läraren. Jag har skrivit upp mig på hjälplistan men jag är långt ner på den. Skulle ju kunna passa på att handla men då blir det säkert min tur när jag är borta ochdå får jag ingen hjälp! GAHH allt jag vill veta är hur jag ska göra för att få över allt till illustrator från rhino!

Kommer bli en lång dag. När jag kommer hem ska jag spela tv-spel tror jag. Det var länge sen! Men grafiken blir så dålig på mormors tv :(

Och tv:n jag har i Floda fick jag inte ta med till uppland! Det är liksom min tv! Jag bestämmer, men nej det var helt omöjligt! Fattar ingenting!

Make a man out of you

Jobbade järnet gjorde jag inte precis. Men jag jobbade och fick i stort sätt klart min rhino modell! Skrev ju igår att jag skulle jobba jätte mycket! Hur som haver så imorgon ska jag bara skriva ut det där på ett papper och sen ska jag handla brädor och spik! Sen ska skiten upp.

När jag kom hem så såg jag lite på Naruto. Gud det är så spännade nu så jag blir så himla uppspelt! Men samtidigt blir jag ledsen för det känns som att dom nu efter mer än 330 avsnitt håller på att avsluta serien. Jag vet ju att mangan är avslutad så det måste ju bli slut någon gång snart. Har dock läst lite, lite, lite om att det kanske inte alls är slut. Jag vet inte vad jag läste riktigt för jag vågade inte läsa allt ifall det stod spoilers. Var nått forum där dom tog upp frågan.

Satt nyss i soffan med två smörgåsar med ost och lyssnade på japansk musik. Utan att ha tv:n påslagen. Bara satt och gjorde inget. Shit jag är nördig.

Idag har jag haltat hela dagen. Kände mig som Dr.House, så lite coolt kändes det. Men jag vet inte vad det är. Det sitter i på insidan av låret. Har kännt att något varit på gång när ja varit på aikidon men då tänkte ja att de bara va nå cp med leden, ni vet så där innnan man knäcker den och allt blir bra igen. Men igår efter att jag gått av tåget så knäcktes det till och istället för bra blev det VÄRRE! Måste kanske knäckt till den åt fel håll eller något (Ja jag vet ju inte hur det ser ut innanför huden liksom). Hoppas det blir bra tills nästa aikidoträning. Och hoppas det blir bra tills helgen för då är det party i Stockholm! Måste beställa bussbiljett hem, om ja inte får sova någonstans! Men jag har starka tvivel.

Men men, ge mig en käpp så ser jag kanske bara lite cool ut. Som DR.House! Tjejer gillar skadade män har jag hört (säger han som nyss skrivit utförligt om hur mycket han älskar naruto... vilken man). MAN NOG ATT ERKÄNNA!!!


Geparder är snälla

Nu är jag hemma efter en helg i dalarna. Som vanligt väldigt skönt att hälsa på där hemma. På lördagen åkte jag till Peace & Love cafét där Hannah hade sin gepard välgörenhetsdag. Det blev en lång dag. Var där och hjälpte till från 12-23. Men det var kul! Mycket folk och mycket musik! Bäst var Hanna Berglund (som heter något annat i efternamn nu). Hon är ju snygg också. Sen kom Rebecka mot kvällningen och det var trevligt trevligt trevligt!


Här ser vi Hannah när det äntligen hade blivit lite mindre folk. Hannah fick in över 4000 kr som går direkt till geparderna.

Idag åkte jag till brosan i Falun och vi åt på den nya sushi baren bredvid tzatsiki. Fakitskt det godaste jag ätit på länge när det gäller asiatisk mat. Åt dock ingen sushi men jag åt kycklingspett med jordnötsås. Och det var som sagt skit gott! Inte som på andra ställen, men så kostade det lite extra också.

Imorgon ska jag jobba som fan! Jag ska fan göra skit mycket så jag kan slappa sen. Ska hoppa aikidon imorgon just för att ja ska få så mycket gjort i skolan som möjligt. Vad jag menar är att det kommer att bli en sen kväll.

Finns det något mer att säga? Ja jag har tagit med mig 3gig musik från datorn i Floda så nu har jag all musik i världen känns det som. SKÖNT!!!


Hanna när hon sjunger.


Meekakitty

Jag brukar inte kolla på sånna där videobloggar. Men det här är bara så jävla härligt! Jag vet inte om man ska klicka bort eller om man ska fortsätta titta!




Ni kanske har märkt att jag kommit på hur man lägger in youtubeklipp nu. Fattar inte varför jag inte gjorde det förut liksom?


Third person

Tredje person perspektiv!!! Om inte det är framtiden så vet jag inte ved! Uppgiften under P1 går ju ut på att fira mnniskan och tekniken och att morpha strukturer! Om vi då tar tv-spels världens tredje person spel och joinar den med real life! Då jävlar har jag klarat uppgiften skiiit bra!

Hoppas på stora AHA upplevelser!

Känner för att springa jätte fort!!!!



Jag åt thaimat med Alexandra idag. Then what?


Jag rör om i grytan

David har rört om i grytan rätt rejält. Undrar liksom vad som händer efteråt? Ingenting?
I helgen ska jag kolla upp allt. Ska först kolla upp ifall jag får några återfall. Får jag inte det så kan jag ju bara köra.

California King?

Just nu rensar jag ur min dator från värdelösa låtar som ja inte minns att ja har. Snart åker jag till aikidon!


Kanonkul! 4 av 5

Det kan hända många underliga ting här i livet. Och igår var det en sån där dag då det bara blev som det blev helt enkelt. Mycket trevlig fest hos Åsa! Alexandra och jag sprang runt i 1,5 timmar i spöregn för att hitta en förbannad Aladdin ask! Visade sig sen att de fanns på Centralen! Jaja, jag körde hårtork på skor och strumpor när jag kom fram.

Träffade många trevliga människor där, många från Uppsala faktiskt! Det var lite roligt. Sjukt stor lägenhet hade dom! Åsa bor med typ 3 pers till. Det var en etage våning.

Och idag känner jag mig störd i huvudet för jag tänker så mycket!

Här kommer lite känslomässig melodisk musik som passar bra just nu. Det stod mellan den här och Dance anthem of the 80's.


I väntan på annat

Ni måste höra den här låten! En cover på Massive attacks "Teardrop"! Helt gudomligt!



Om några timmar ska jag åka till Stockholm. Åsa har inflyttningsfest. Åsa är en tjej som går i lärarlag 1 tillsammans med Alexandra. Jag brukar hänga mycket där (ännu mer nu då jag faktiskt sitter i samma sal).
Vi är 5 lärarlag och jag går i lärarlag 3. Man kan kanske kalla det klasser också. Grejjen är att vi har två stora ritsalar som alla sitter i. LL1, LL2 och halva LL3 sitter i ena salen och LL4, LL5 och andra halvan av LL3 sitter i andra. Det roliga är att jag nu sitter i samma sal som LL1, dvs Åsa och Alexandra och alla dom. Dåligt är att jag saknar grabbarna som blev kvar i gamla salen.

Undrar om jag borde köpa nått till henne? Hon bor med 3 andra typer dessutom så jag borde köpa nått som kanske alla kan dela på.

Måste komma på nått bra till uppgiften vi har också! Har inte kommit på nått bra alls! Det är så svårt att komma på nått bra som inte finns redan!


Nej nu ska jag nörda och ta det jävligt lugnt inna jag åker! Ha det bra vettja!

Byte

Bytte ritsal idag. Finns två st och jag sitter i den andra nu. Den nya salen är bättre och större men dom jag hamnade med är skit tråkiga. Typ ensamvargar som egentligen inte gillar andra människor :P Jaja fick massor gjort idag iallafall. Gjorde klart en uppgift vi fick idag som ska vara klar på måndag. Sen kom jag på vad jag ska göra på den nya uppgiften vi fick igår, eller jag fick lite olika idéer.

Gjorde klar Rub och Jennys loga nyss.


Dom gillade den. Skönt att den är ur världen, nu ska jag bara börja på Adams tatoo.


En bild som Alexandra tog på Crash Course festen. Jag dödar nån random guy med ett lasersvärd, var faktiskt

RSS 2.0