Skummigt

Idag fick jag äntligen uppleva skummormen! Ni vet det där man gör på kemin i högstadiet när det blir som en stor pelare med oftast gult skum. Jag fick nog aldrig se den då men idag så hade vår lärare fixat så alla kunde få se den. Jag filmade allt!

Nu sitter jag och pluggar lite matte, fast det går inte så bra. Jag hatar e-logaritmer!

Igår så fick jag tillbaka mitt japan sinne. Det ger mig ett lugn och jag blir så mjuk i kroppen och allt känns bara bra.

Jag har en sista överaskning, sen får vi se vad som händer.

Dagens låt! http://www.youtube.com/watch?v=nqHcgUb7IXM&feature=related

Ett litet slick kanske?

Vanlig tråkig måndag. Fick sovmorgon men vad hjälper det. Det är förstås kul att prata med folk i klassen men jag orkar inte med skolan just nu. Tänker gå in till syon nån dag den här veckan för att prata om det där med att söka till olika skolor. Ska söka alla arkitekt linjer som finns plus alla landskapsarkitekt linjer as well.

På torsdag ska jag ha uppkörning igen. Vill klara det där förbannade körkortet! Jag kör nog bättre än de flesta andra som t.ex. Jon som alltid kör minst 100km/h över hastighetsbegränsningen.

Vi pratade om det där med att vilja slicka på saker idag. Vissa gillar inte att slicka på folk och jag fattar inte varför. Det är ju så mysigt och gulligt. Kanske beror lite på hur man gör det, men om man gör som jag så tycker jag att det är lite gulligt. Så där som i lejonkungen, när Nala slickar Simba på kinden och dom blir ihop, PÅ RIKTIGT!

Den officiella slick-skalan från 0 - 3. Av David Larsson & Linnea Gustafsson.
0 - Du dör hellre än slickar på objektet
1 - Du slickar på objektet under mordhot
Kanelbulle - Du kan slicka på den men ändå inte, men ändå kan du, men ändå kan du inte osv osv.
2 - Du kan slicka på objektet
3 - Du vill och kan verkligen slicka på objektet
Hallon - Du dör om du INTE får slicka på objektet

Speciella regler för Hallon: Du får max ha 3 Hallon på en och samma gång. Ex. Olofs Hallon är: hans tjej Karin, hans mamma och hans handuk. Olof får se en fin klockradio som han vill göra till sitt nya Hallon men då måste han byta bort nån av sina andra tre Hallon.

(Denna skala skapades för länge sedan men eftersom ingen riktigt kommer ihåg hur den går så skrev jag ner den här)



Det är lite jobbigt med datorn just nu för vänstra musknappen har gått sönder. Men jag lyckades ändra så jag kan använda den högra. Men det känns konstigt.

Prov på en lördag

Gjorde högskoleprovet igår. Det var kul faktiskt men nu när jag kollar vad jag fick för poäng så ser jag att det kanske inte alls var så kul! Fick bara ihop 51 poäng. Matte delen gick sämst och det förvånar mig för den tyckte jag var roligast. Bäst gick det på statistik. Nu vet jag hur det är att göra provet iallafall sen får jag göra om det i höst. Kändes jobbigt bara att få veta att man inte är så smart som man tror bara.

Det var fest och utgång i Borlänge igår. Först förfest hemma hos Jocke och Mira och sen drog vi till S2. Det var lite segt på S2 så vi drog hem vid 1 men annars en väldigt trevlig kväll med mycket nytt trevligt folk. Vi kom ihåg att släcka också! Hoppas ni också släckte.



Hittade min Kristin Kreuk på en tavla inne på elgiganten idag.

Jag vill ha struktur i livet igen!

Fredagar i all ära

När det blir kväll blir jag så sentimental, helst på helgdagar om man bara sitter hemma

Jag vill ha mys


Mycket har hänt

Den här dagen har varit konstig. Det har kännts konstigt hela dagen. Mycket därför att min farfar dog i morse. Det var en sorglig morgon med tårar. Pappa fyller år idag så allt blev så konstigt. Vi hade planerat att åka och se på bio och äta gott i Falun som en överaksning. Och vi gjorde det också och det var kul även fast det inte blev så mycket firande. Men det var bra att åka ut med familjen och tänka lite och så.

Jag vet att jag inte skrivit så mycket på sistonne men dte har hänt en massa. Det är så mycket just nu i mitt huvud. Skolan gör ju sitt också. Måste plugga så mycket. Högskoleprov och ansökningar till hösten ska in. Arkitektprovet har jag inte börjat med äns plus uppkörning igen.

Sov Gott Farfar.

Om någon timme!

Först nu börjar det pirra lite i magen. Om 1 timme ska jag vara i Mockfjärd för att stylas om och sen 19.00 är det ut på CATWALKEN. Fast jag känner mig inte som någon CAT. Jag är nog mer en DOG!


Mission - Sexyfy

Idag var en väldigt lyckad och bra dag!

Börjar med att ha körkortsteori som man klarar! Blev mycket glad över det. Gick sen på kupolen med Hannah och jag firade med att äta på tacobar för 95kr.

Sen blev det kemi och då får jag en present av Anna! En film, A Walk to Remember! Det var jätte snällt tycker jag, jag blev glad. Det är den filmen där låten Only Hope finns med.

När skolan var över så åkte jag hem och åt sen drog jag till Lisa och där fick jag också en present, massa skumkorokodiler! Dom var goda.

Vi drog mot Linnea och drog med henne ut på en liten walk. Vi fotade och så kom vi på att vi måste sexyfiera hela Floda, Mission Sexyfy! Här kommer lite bilder på det.

    
Det där var lite random bilder här kommer sexyness bilderna
     

Linnea tänker bo där inne...

Mer bilder finns på Linneas facebook skulle jag tro.
Sen gick vi hem och jag spelade lite fotbollsspel med Joel (Linneas lillebror) och det bjöds på varm choklad med smörgåsar!

Imorgon ska jag till Jocke och Mira och sen blir det Etage på kvällen!

6 dagar kvar tills modevisningen! Genrep på Söndag!

Pastavagnen

Det är sant, den finns! Idag gick jag och Anna till den plats där sägnen säger att den mytomspugna Pastavagnen skulle stå. Och där stod den! Den var kamoflerad så den skulle smälta in i dom vita snöhögarna som omgav den. Känslan kan beskrivar som då man hittar den hemliga flöjten i Super Mario Bros 3! Det var jätte fräscht och killen som stod där var så himmla glad och han såg ut som en ängel som hjälper stackars fattiga studenter.

Maten var mycket god och man fick jätte mycket, jag åt inte äns upp allt. Nästa gång tar jag inte mellan portion utan liten. Man fick bröd och smör till också!

När det lilla äventyret var över gick jag och mötte min bror på kupolen och så gick vi för att hämta kläder på jack&jones, cubus och vildmarks. Vi ska ju gå mannekäng Onsdag nästa vecka.



Kanske inte min stil men det var ganska snyggt. Trodde inte jag passade i grönt men hon ville att jag bara skulle ha grönt hela tiden. Ett litet smakprov.

Den 25 mars 19:30 i Mockfjärds idrottshall. Värsta innestället och allt!

Måndag

Dumma måndag, det är så otroligt tråkigt! Ska snart sova lite.

Imorgon ska jag nog köpa nya byxor och lite annat, måste ha lite nytt nu mot våren tycker jag. Sen måste jag försöka dra till Falun också, har så många passepartout jag måste beställa. Jag har ju varit så himmla kreativ på sista tiden! Borde köpa oljefärg också. Och lämna tillbaka Regina Spektor skivan som jag lånade av Linnea för X antal månader sen.

Only Hope

Då var buggkursen avslutad för den här gången. Kanske blir mer bugg i framtiden, vem vet?

Förutom att ha åkt och buggat så har jag legat och läst i den himmelskt härliga körkortsteoriboken. När det här är slut ska jag bränna skiten, hälla askan i syra, hälla syran och gasen i en kista och slänga den i havet.

Men jag har även gjort en bild. 2,5 timmar skulle jag tro. Ville verkligen bli klar med den. Only Hope med Mandy Moore.

"But you sing to me over and over and over again"



Måste du vara så förbannat snygg?

Sagan ger oss svar

Igår var det Disneykväll! Vi började med att se lite youtubeklipp och prata lite. Sen drog vi ner för att göra pizza och det gick faktiskt bra! Sen började allvaret.

Vi såg först på Skönheten och Odjuret och sen på Mulan. Efter det blev det inga fler disneyfilmer men vi såg på Anastasia och sen mot slutet min favorit Spirited Away, filmen som ingen lämnar oberörd. Det togs många kort med min kamera på både det ena och det andra.

   

Nu ska jag åka med Jon till kupolen! Jag ska handla lite kläder.

Hoppas det vänder snart!

Tenta 1 & 2 - Kemi B & Matte D

Ja jag skrev inget om Kemi tentan i onsdags såg jag,  här kommer en kort sumering.

"Det gick nog bra"

Så där då kan jag berätta om dagens Matte tenta.

"Det gick jätte bra"

Ja det gjorde det. Jag kände mig smart hela tiden och då måste det gått bra! Nu väntar jag på Fredrik bara.

Ikväll blir det Disneykväll och det ska bli intresant. Jag ska bjuda på pizza hade jag tänkt!


California Dreaming



California Dreaming
stopped into a church
I passed along the way
well, I got down on my knees
and I pretend to pray

Fick ett gigantsikt ryck att göra klart den här idag. Vaknade runt 7 tror jag och bara satte mig och ritade. Ville egentligen börja på nytt men om jag aldrig gör klart de andra bilderna så blir aldrig något gjort. Lite naket den här gången men skulle jag sätta dit kläder på henne så skulle det bli fel, för låten är inte uppbyggd så.

Det konstiga är att jag såg precis samma tjej när jag gjorde Stadium Arcadium skulpturen. Fast här har hon ljust och mindre lockigt hår.

Idag ska jag bara sitta här hemma. Kanske fortsätta på en annan bild, som jag jobbat på i snart 2 år! Den är så dryg men den blir säkert bra när den är klar. Den heter Weight of the World och jag har inte riktigt lust att hålla på med den men vad ska man göra liksom?

Fuck him

Father father father father
Father into your hands I comend my spirit
Father into your hands
Why have you forsaken me in your eyes
Forsaken me in your thoughts
Forsaken me in your heart
Forsaken me ohh


När ska du sluta kissa mig i ryggen?


En ledig kväll hemma

Nu är jag hemma! En hel dag med bara kemi, låter som en dröm som blivit verklighet?

Det börjar pirra i magen nu, det gör inget om jag kuggar körningen med kemin vill jag verkligen klara! Orkar inte läsa om allting en gång till i sommar!

Var bjuden hem till USA Hannah på konsert ikväll men ja kunde inte gå på den för jag måste ju plugga kemi! Så typsikt, det är så kul att vara där för det känns så sofistikerat. Det bjuds alltid på vin och det är liksom klass!

Imorgon är det Bankai som gäller!

En ledig dag i skolan

Jaha här sitter jag på min lediga dag på skolan klockan 8 på morgonen. Jag är smart kille jag vet. Dom andra kommer någon gång vid 10 men jag tar mig inte hit på något annat sätt.

Det är max-tisdag!

Som ni alla säkert redan glömt bort så är det på fredag jag har min disneykväll. Man får sova över, det är inget problem. Vi börjar kvällen med skönheten och odjuret. Om ni kommer så säg till, annars har jag andra planer.


Tenta 1 - Fysik B

För att inte ha pluggat till detta prov så gick det faktiskt riktigt bra. Men jag kommer nog inte klara den tyvärr. Fast tyvärr är det inte heller precis mer som en bal på slottet. Har försökt läst lite till Kemi B tentan på onsdag men jag blir så trött hela tiden!

Körlektion idag efter tentan och det gick riktigt bra. Jag känner mig ganska lugn inför uppkörningen. Ska köra upp precis efter kemi tentan! Lite jobbig dag men det löser sig nog som ett hydrofilt ämne i vatten.

Har börjat ta lite kort med kameran. Har dock märkt att det finns typ hundra grejjer som jag vill att den ska kunna göra fast den inte kan. Men det blir mycket fina bilder! Behöver bara bättre bakgrunder för nu ser allt så fult ut. Jag vill ha snygga människor att fota. Säg till om ni vill göra lite fotosessions.



Nån som kommer ihåg klassresan till stockholm? Med en viss japan? Med en viss smak för blommor och flickor?

Igår var jag och buggade, både i Bäsna och Borlänge. Men jag var nog kanske lite för trött för det. Var helt slut och ville bara sova. Men det är tur att man kan komma hem och lyssna på Still Alive så blir allt bra.

Helgens låt! http://www.youtube.com/watch?v=dO5CD6Yv8a4&feature=related


Sista dagen som barn

Jag är trött, v'äldigt trött. Men sånt får man ta efter en rolig dag i stan!

Igår hade mormor och moster med familj kommit hit för att fira mig som idag. Så när jag kom hem så möttes jag av dom plus farmor och dom bjöd på tårta och massa gott. Jag fick pengar och en systemkamera! Så nu ska jag börja mitt uppdrag; att ta kort på alla vackra människor uti världen. Känns konstigt att det här är sista dagen som "barn". Är man tonåring så är man ju lite barn trotsallt. Men med tjugo så finns det inget -ton så nu är det kört för min del. Ska njuta och ha lite sorlig nostalgi ikväll.

Min bror var med om nått coolt i torsdags, han var med i en ny serie som ska börja. Fast det är egentligen en gammal. Vintergatan om någon kommer ihåg som gick som sommarlovsmorgon? Det är nya avsnitt och Johan är med som Fifun. Han ser grymmt ond ut! Ska bli kul att se det hela sen. Någon gång 2010 får man se hur det hela blev.

Är det inte så att om man inte gör galna saker så kommer livet att se ut precis som det gjorde dagen innan?

Det börjar bra

Jag klarade inte teorin idag. Det var lite synd men det får gå nästa gång. Hade 51 och man skulle ha 52 så det blev lite surt. Så just nu sitter jag och väntar in kvällen så det kan bli en ny dag för den här var tråkig bara.

Vad är det som gör det så kul att göra halkan? Den va inte speciellt kul alls, vara bara ivägen för massa pluggande som jag kunde gjort istället. Nu är den gjord iaf.

Kom just på att Jon undrade om vi skulle åka pulka idag, men jag har inte fått nått riktigt svar från honom än så jag antar att det inte blev av. Just nu vill jag hitta på nått kul, dom senaste dagarna har varit bara jobbiga på ett eller annat sätt.

Imorgon ska jag bowla med Hanna Nordåker!



Lite redigerande i photoshop innan jag gör klart den helt. California Dreaming.


Damn lemon tree!

Här sitter jag vid datorn. Jag borde egentligen sitta och träna inför teorin imorgon. Men jag gjorde ett test på nätet och fick 60 rätt av 65. Det duger tycker jag. Ska läsa lite innan jag lägger mig.

Borde försöka hitta på nått kul men jag sitter bara och är svartsjuk just nu. Inte kul!

Idag var det mycket lek på skolan. Faktiskt en rolig dag! Joel gjorde matkonst i toppklass!
Och ja Lina hjälpte till hon också...



Dagens låt! Lemon Tree med Fool's Garden


Två inlägg idag

"Det är som att ha en trisslott med vinst som man aldrig hämtar ut."

Livet är allt bra skumt


Kemilabb och mer där till

Blev inte så lycklig när jag kliver in på kemin och jag får veta att vi ska ha en till labbrapport att lämna in för period 3. Så just nu sitter jag och försöker skriva ner hela skit labben så fort som möjligt. Det ska bli skönt när den här och nästa vecka är gjorda. Då kan jag pyssla med eget igen. Det enda som lindrar är att sitta inne på msn och försöka hinna vara social.

Nu glömde jag bort nått kul jag tänkte skriva, så jag lämnar det så här.

Till den hemlige

Jag ångrar ingenting :) Det känns bättre idag, känn ingen sorg (för mig i göteborg). Hoppas det blir fler sånna helger sen :) Insåg inatt att man ska nöjja sig med det man har och inte kolla på det men inte har. Sen så avgör tiden (om man tror på tiden) vad som händer.

Nu ska jag jobba matte. Sen ska jag pimpa min blogg ännu mer. Vart den cool? Hur kändes logon? Ska jag lägga dit flera svarta streck?


The War Within and Other Sins

Fixade sidan innan helgen. Det ska fixas mer men just nu tappade jag all energi.

Jag har någon som förföljer mig, och jag gillar det inte! Han förstör allting igen!

Orkar inte skriva mer, nöj er med det här.


RSS 2.0