Slö dagen

Så har den där dagen kommit igen. Då jag måste raka mig! Gahh kändes som igår som jag stod där med hyveln i högsta hugg!

Jag har ett till problem. Jag tänkte köpa en tröjja idag som jag kunde ha imorgon på festen. Men nu blev det så att det inte blev nån bio som vi hade planerat så jag måste försöka fixa det imorgon eller skita i det.

Istället för bio har jag ritat. Har faktiskt gjort det hela dagen. Det kändes skönt att jag har hittat inspirationen till det igen. Tror att det är det som gjort att det kännts så tungt de senaste månaderna. Att rita är terapi för mig.
Har tagit en paus från det nu för jag orkar inte lyssna på Call Me When Your Sober längre. Nu kör jag lite Muse samtidigt som jag spelar lite DX Ball.

Tog en sväng ut för att kolla in stjärnorna! Men det gick inte så bra eftersom månen var för stark.


Nykterister ringer aldrig

Kallt! 25 grader här i Floda!

Idag har jag skottat snö och spelat Age of Empires II.

Min hjärna snurrar runt runt!

Har även ritat lite! Fortsatt på Call Me When Your Sober. Har dock upptäckt att den lär nog se mer epic ut en den jag håller på med. Så antingen försöker jag direkt på en ny eller så gör jag en Call Me When Your Sober 1 och en Call Me When Your Sober 2.



You never call me when you're sober.
You only want it cause it's over,
It's over.

How could I have burned paradise?
How could I - you were never mine.

Så klart hon aldrig ringer mig när hon är nykter, hon är ju nykterist!


En helg i Borlänge

Det blev en lite längre helg i Borlänge än vad jag först planerade.
På fredagen vaknade av att Rebecka ville att jag skulle komma och åka skidor/snowboard med henne lite tidigare än vad jag planerat. Så jag slänger mig i bilen och åker dit!

För andra gången i mitt liv ställde jag mig på ett par slalomskidor, som jag hade fått låna av Peter. Men det var inte allt för svårt. Det var riktigt jävla skit kul faktiskt! Hade väldigt trevligt med Berry.

Rebecka skulle sedan på middag hos sin mormor. Så jag åker till Lincoln och Greg och äter pizza i väntan på att Jocke och de andra skulle komma och en liten spontan fest skulle kunna äga rum. Så blev det! Måste dock till er besvikelse berätta att jag inte druckit någon sambuca och inte spytt på någons toalett. Vad jag däremot har lärt mig är att man ska komma ihåg att logga ur sin facebook för annars kan man helt plötsligt läsa att man ändrat sin läggning till det motsatta könet och andra små roliga överaskningar. Jag bjuder på det!

Dagen efter åker vi till kupolen och hänger där. Jocke och dom drar och jag hänger istället med Fredrika. Drar sedan hem till henne, äter och får besök av "Marris". En gammal busskompis. Vaknar upp och drar sedan hem mot Floda. Där väntar till min förvåning en far som köpt sig en platt TV! ÄNTLIGEN får jag min ifred. Han har lärt sig att man faktiskt får finare bild och att hockey, fotboll och andra sporter gör sig mycket bättre på sådan TV.

Bästa av allt var att vi nu har Disney Channel DX!


Tung

Mitt huvud känns tungt, kanske för att jag spelat dator hela dagen.

Vad händer på juldagen? Jag vet inte vad jag ska göra och jag bör handla senast imorgon om jag ska ha nå dricka tills dess! Har fått en liten inbjudan till Rättvik, kanske ska följa den. Vi får se.

Vill se Avatar!

4 små kattungar

Ahh äntligen hemma! Är i Dalarna nu och det känns skönt! Kom hit i lördags redan men jag har inte orkat skriva något för det har inte hänt nånting precis.
Var hos Siri i lördagskväll och kollade på hennes kattungar som hon döpt till Skruf Stark (snus), Corona (öl), California White (vin) och Sambuca (örtlikör). Siri berättade sedan hela sin livshistoria med otroligt många detaljer (lite för många). Ska nämna att vi var fler än bara Sirir och jag. Linnea, Tova och den omtalade Prytzen som jag inte tidigare träffat var även på plats och fick ta del av Siris historia.

Idag tog jag svinsprutan och har klippt mig. Jag har inge ont i armen. Om jag trycker på stället dom tog sprutan så känner jag lite svullnad men inget mer. Jag klarade mig fint. Bästa var att klippa sig! SKÖNT! Nu ser jag äldre ut igen. Tycker jag ser så barnslig ut i de där lång håret. Plus att jag är för lat för att fixa till det. Som Sofia min frisör sa, "Det är lättare att fixa en frisyr om man har en".

Min bror åkte precis iväg för att se Avatar! Jag vill också se den! Så sjukt cool den måste vara! Jocke och dom ska visst också åka och se den ikväll, men ingen har kontaktat mig :( Jaja får väl se den själv sen.
Kom att tänka på en grej som tjejerna sa. Att den var tecknad. Det är den inte, den är datagjord till 98%. Bakom varje figur gömmer sig en skådespelare. Det är inge större skillnad på den här filmen och Pirates of the Caribbean, där har hälften av alla skådespelare fått ett lager med data animation precis som i Avatar. Och klagas det på den filmen?

Det finns nog inte någon tillräckligt snygg bad boy med i filmen.


41 Collectible items

Lämnade in P2 igår, en av dom första! SKÖNT! Kommer säkert få höra att jag skulle sätta upp allt på A1:a men jag hade bara 3 kr kvar och för det får man bara en A3. Blev ganska nöjd för att bara ha haft 1,5 vecka att göra allt.

 

Den här dagen har jag sovit länge och spelat Gears of Wars 2 och Age of Empires 3. Det har varit skönt. Sen har jag ring fahlia och frågat om lägenheter men det hade dom så klart inte. Dom skrev upp mitt namn iaf. Men hon sa att dom var rätt dyra. Runt 5000 i hyra. Hade väl det på känn.

Men tänk om det finns något som jag kommer tycka vara ännu roligare (pratar om skolan)?
Tror problemet ligger i att jag inte hittat nån riktig kompis i min klass. Alla är så splittrade i just min klass. Hade nog varit roligare att gå i klass 1 eller 4, dom är sköna och har lite av min humor. Dom i min klass har mest lidingö humor, skrattar med huvudet lätt bakåtlutat och dricker bara massa vin hela tiden för att kunna skratta.
Skulle även vara mcyket bättre om jag bodde i Stockholm. Det skulle vara så himmelskt! Kunna komma hem på mindre än 30 om jag så vill.

Det finns ingen nörd i min klass. Jag behöver nördar, dom är roligast! En nörd kräver en nörd.

Sorry att de blir så mycket text att läsa.

Imorgon åker jag mot Dalarna! Sen på kvällen blir det glögg hos Linnea!!!

Nu lyssnar jag på nån fransk brud. Ska visst ha vunnit eurovision song contest för länge sen.


Subject: Gordon Freeman, Status: Hired

Jag vaknade nu först, känns det som iaf. Har spelat Half-Life hela dagen när jag egentligen borde ha gjort en rhino modell och en stålskulptur. Jaja får göra allt sånt imorgon, då har jag nog mer ambitioner att göra det också.

Jag vill att nått kul ska hända. Nått stort och roligt.

Ska bli så skönt att klippa sig! Stör mig på mitt långa hår! Tar evighet att tvätta, torkar sakta och lbir smutsigt snabbare. Men om 7 dagar smäller det!

Fick Déja vu nyss. Jag sitter vid datorn, kollar på tv:n och det visas ett speciellt mönster över en karta på jorden, samtisigt som dom pratar om djurplågeri. Sen smsar/chattar jag med någon och får fart på någon konversation om något spännande eller mindre roligt. Vad vet jag inte.

Ska vänta och se vad som händer härnäst.


Äppelkärnor och onda halsar

Har lite ont i halsen idag. Hoppas det var pepperkakorna för jag kan inte bli sjuk nu. Jag verkligen kan inte för då kommer jag få göra om projekt 2. Måste vara klar på fredag klockan 8:50 nästa vecka. Blir smarrigt med stress.

Såg Appleseed idag. Fattar inte riktigt varför den har blivit så populär. Visst den var bra, men det kändes ibland så uppenbart allting.

Resten av dagen har gått åt att göra ritningar. Är nog klar nu. Får hoppas att dom inte mäter så noga för det kanske är 1 mm fel på ett ställe. Fattar inte varför men jag har gjort så det nästan inte syns. Imorgon blir det 3D model i rhino. Hoppas jag lyckas snabbt för jag vill börja på ett ny stålskulptur. Eller två st. Tänkte göra flickan till Parallel Universe så den blir komplett samt en fågel som ska vara i grå, blå och guld tråd. Ska kanske ge bort den i julklapp. Får se!

Just nu så vill jag stå framför scen på en till Regina Spektor konsert! Snyggo!

Snow White Queen



You belong to me, my snow white queen

The Princess and The Frog

Jag gråter, ja ni läste rätt. Jag gråter!

Jag gick med i disney gruppen på facebook för nått år sen. Dom har babblat om det mesta, typ sånt där äckligt 3D där alla srpinger skit fort och hoppar, gör volter och allt händer så fort och är helt utan magi! Jag har verkligen börjat hata disney, tom på disneychanel så kör dom inte tecknat längre. Bara äckliga Hannah Montana och Jonas Brothers! Jag spyr! Dom har sålt sin själ till djävulen!

Så tyckte jag fram tills idag.

Jag såg nyss ett klipp från deras nya film i 2D! Tecknad! Redan för några veckor sen visste jag att de skulle komma en tecknad film, jag tyckte det var bra redan då men lade ingen större energi på det. Men idag så såg jag som sagt ett klipp från filmen! ÅHHHHH GUD VA BRA DE VA!!! Inte för att jag såg så mycket men det var ybersnyggt tecknat plus att dom SJÖNG!!! JA DOM SJÖNG!!! Äntligen back on right track!

Hur länge sen var det inte man såg sång i en disneyfilm? Sista jag minns är kanske tarzan? Men där sjunger ingen av figurerna. Men herre gud den här nya filmen som heter The Princess and The Frog har magi! Det är musiken som gjort disneyfilmerna! Det är det man kommer ihåg och skapar så mycket mer! Bara bild och musik ger var för sig speciella känslor. Och om man blandar dom så får man dubbelt så mycket!

MER TECKNAT DISNEY!!!

Och tack för att jag äntligen kan börja hoppas om en bättre värld igen. Jag gråter av lycka! :')



Barcelona och Regina!

Kom hem från Barcelona i måndags. Har så många bilder att jag vet inte vad jag ska göra av dom. Dom flesta och bästa finns på facebook. Jag orkar inte skriva om hur det var där. De va mycket bättre än jag hoppats på. Klassen blev tightare! Hade svinkul! Många ficktjuvar dock. Tog 3 min sen var en rånad XD Men de va bara han som blev det på hela resan. Men dom försökte hela tiden. Mandus sa "We give you Zlatan and what do we get?!"

Sen igår så var jag på Regina Spektor! Helt sjukt bra! Så jävla snygg hon är alltså. Åhh och hon sjunger ju så man kan gråta! Hon körde alla mina favvisar! Sjukt fint ljusspel också hade dom. När hon spelade Samson så riktades alla mot en stor kula med speciellt mönster så hela cirkus blev helst magiskt!

Men det var nära att vi inte kom in! Haha När vi står i kön så märker Alexandra att hon inte har biljetten med sig för den ligger på bordet på skolan! Men de löste sig efter mycket gnat och slit på internet. Personalen hjälpte oss mycket och var jätte trevliga. Vi fick en ny biljett gratis tack vare hennes iPhone. Det är hennes precious!

Föresten så känner jag ett rus i magen! Hoppas det bådar gott men man ska aldrig ta ut något i förkskott. Även om jag är en hejjare på att göra det.


Barcelona ditresa

Iväg mot Barcelona! Imorgon åker jag. 19:50 går flyget. Kommer nog inte bli många timmars sömn den natten. Kommer hem den 7 vid 13 tiden typ. Sen den tisdagen den 8 blir det Regina Spektor! Fett najs!

Nu ska jag klappa buddhas mage så jag får lycka på min resa. Och hoppas att jag inte är en av dom typ 98% som blir rånade första gången dom är i Barcelona.


RSS 2.0