Smoking hot

Tackade nej till att gå på en bal som skulle hållas på skolan. Det skulle kosta 550kr och man behövde ha frack eller smocking. Skulle bli så dyrt. Funderar på att köpa en smoking. Kan ju vara bra och ha. Flera gånger som man behövt tacka nej till vissa event för att man inte har någon.

Om några timmar är Ebba här. Tänkte laga en japansk laxrätt med shiitakesvamp. Ska bli najs med eget kök sen i coh med boendet i Falun.

Ska börja dammsuga nu. Måste även kopiera upp lite försäkringspapper på bibblan. Också något som lär införskaffas. Printer dvs.


Våren är kommen baby

Vaknade tidigt och mådde dåligt över skol skiten. Men sedan blev dagen ändå till det bättre. Solen kom fram och man kände dofter man inte känt på länge. Imorgon åker vårjackan på! Fast jag har ju bara min gamla "skin"jacka och en grå sak som är för kort i armarna. Ska skaffa mig en ny på lördag. Man fick ju lite kosing i deklarationen så att säga.

När jag egentligen borde göra annat

Kvällens nörderi

Personlig favorit vid 1:50

BLÄ

Nu har jag fått nog! Skulle ha gjort massa saker tills imorgon men min kropp klarar inte av mer. Har suttit i 9 dagar i streck och bara pluggat nu. Nu hänger jag bara upp allt och sen får ja stå där och ta skiten. Bara för att jag inte har någon sektion och bla bla bla. Men jag hann inte bara. Visst jag skulle kunna trycka upp något men då skulle jag inte kunna försvara det. Då är det bättre att jag visar det jag gjort och som jag tycker själv jag gjort bra!
Skönt med Ebba, Italien och lov på det!

Ska nog dra in till stan och lämna en bok till bibblan. Sen kanske se ikapp den där serien NARUTO.

Dagens nörderi


Har inte tid!

Sitter med skolarbete på en söndag, och så har hela helgen sett ut. På onsdag har vi delkritik och då ska vi vara klara med ett arkitektoniskt förslag med planer, sektioner och situationsmodell. För att inte tala om alla pedagogiska analyser och förklarande metoder. Men jag kan nog klara det om jag inte hinner gå in i väggen dvs.

Har nyss ätit upp resterna från igår. Lagade mat till mig och mormor. Är så trött på den vanliga maten så jag bestämde mig för att köra på något nytt. Det blev citronmarinerade kycklingfileér med bulgur och kall örtsås. Detta serverades med en sommarinspirerad sallad med mozzarella. Och till det ett glas rött.



Tjejen med stort E och stora B är på Ikea och handlar lite smått och gott till sin nya lya. Är pepp på att besöka och känna stämningen! Själv så söker jag fortfarande lägenheter i Falun. Finns några stycken nu som blivit lediga, men dock ingen jag fått erbjudande på.

Dagens nörderi
Igår så hittade jag en film jag länge sökt efter. Först tänkte jag ge upp och acceptera att min google kung fu inte är vad den en gång varit. Men sen så kände jag att jag nog visst kunde klara av det och det gjorde jag också! Filmen heter Avalon och handlar om en dystopisk framtid där folk kopplar in sig i ett spel som är beroendeframkallande och otroligt dödligt. En mystisk film som Oshii Mamoru mannen bakom Ghost in the Shell serien skapat. Den är dock inte tecknad och utspelar sig i Polen med polska skådespelare. Många Matrix vibbar men kanske mer Ghost in the Shell vibbar.

RSS 2.0