Death Note

I helgen är det DaFlo 09. Ska hänga där rätt mycket tror jag. Fick höra idag att det var bugg på schemat, synd att jag inte anmält mig!

DaFlo är för er som inte vet en liten festival med massa workshops och musik. Fakitskt helt okey och med band som inte är allt för okända. I år avslutas allting med Potatisfesten, som annars varit en egen fest men i år så slog dom ihop allting.

Just nu sitter jag och konverterar hela Death Note serien så jag sen kan bränna den på DVD. Helt plötsligt så fanns serien på min dator, bara så där poff. Och jag fattar verkligen inte hur den hamnat där. Det fattar jag verkligen inte. alltså hur har den hamnat där? Jag har verkligen INTE gjort något. Verkligen inte alltså. Varför skulle jag ha gjort något?

hehe...



Så när det är klart blir det Death Note maraton för dom som vill. Själv har jag redan sett den men det kan ju vara kul att vara ett gäng som nördar en hel serie under en dag och så där.

Det är midnatt nu och jag ska sova. Önska mig lycka till!


Lite för mycket text

Vad är det som händer med mig? Kan det vara så att jag tappat lusten till allt, eller har jag omedvetet blivit en förfärligt bra buddhist?

För det första så har lusten att skriva någonting här försvunnit. Funderade först om det var för att jag inte får så många kommentarer, men jag har ju skrivit förut utan att något sådant stoppat mig. Samma sak med alla andra communities. Jag orkar inte logga in, det ger mig inget. Det känns som att jag vill något större.

Suget att gå ut på party har jag inte heller. Eller, alltså jag gillar ju att gå in på facebook, skriva blogg och gå på fester. Men jag skulle lika gärna kunna vara utan allt det där. Att flyta med strömmen och bara observera livet liksom utan att anstränga sig, att bara få se vart man hamnar. För det är ju därför man är med i communities, för att inte hamna utanför och inte glömmas bort.

Känns som att jag inte själv vet vad jag känner, finns så mycket mer som rör sig i skallen än det jag lyckats klämma ur mig ovanför. Minns jag rätt så kände jag exakt så här innan jag skulle börja Högskolan Dalarna. Det kanske är något som bara händer, att jag förbereder mig på att vara helt tom på intryck så jag sen kan anpassa mig till det nya liv som väntar? Just nu passar det mig ganska bra, jag går runt och är så himmla lagom tycker jag. Tror dock att det kanske kommer att bli jobbigare sen för så blev det förra året (för att sen bli riktigt trevligt). Den här gången blir det ännu mer förändring! Att skaffa sig nya vänner, försöka skapa en trygghet, att klara plugget och det kanske mest skrämmande, att blir vuxen.

Det där med att bli vuxen kanske inte är så skrämmande och vem vet, jag kanske aldrig blir vuxen. Just nu känner jag att jag skrivit lite för mycket med tanke på att jag skrev att jag tappat lusten till det här. Ännu ett bevis för att jag inte riktigt själv vet vad jag känner. Men jag tror nog att jag bara ska följa med och se vart jag hamnar, inte bry mig om vad som händer och bara strunta i allt. Man kan ju välja två sätt att följa med på. Man kan må dåligt och se på allt man inte har eller att må bra och se på det man har. Enkel buddhistisk filosofi.

Oalkoholhaltigdryck

Vilken dag det var igår på ica alltså. Konstant kö hela dagen lång! Det var lite jobbigt faktiskt och jag blev väldigt trött!
Efter jobbet så åkte jag tåg till Borlänge. Det var grillparty hos Jocke! Jätte mysigt och mycket mat! Vädret blev bättre runt 17-18 nångång så vi kunde faktiskt grilla ute!


Senare på kvällen blev jag väldigt trött, hade velat gått ut på krogen eller nått, bara så man inte satt still. Men det var väldigt kul ändå. Idag så gick Jon, jag och Emma upp halv 9 för vi skulle med tåg. Jon skulle ta bilen till jobbet, jag skulle med tåget till Floda och Emma skulle med tåget till Skåne. Mitt tåg gick halv 11 så jag fick vänta ett tag men det gjorde inget för Emma höll mig sällskap samt att jag hälsade på Hannah på fiket.



Imorgon är det söndag och jag ska jobba. Bara så ni vet alltså!


Foul

Vilken dag! Jag fick sån kraft att göra så mycket! Jag har kollat bostäder i Stockholm, handlat thaimat, tagit kort på mina legoskulpturer och städat undan dom, packat tills imorgon, duschat,och fixat och donat med alla bilder på datorn!

Jag har även suttit och råpluggat basket, ja ni läste rätt. Kan ju vara bra att kunna lite om det där. Ja jag är rätt sorglig.

Gud hon är så snygg att jag vill lägga mig i en tunna och rulla ner för ett vattenfall för att sedan krossas mot klipporna där jag sen glider runt i 100 olika delar och sjunger massa sånger på språk som inte finns!

Stockholm i mitt hjärta?

Vi börjar med några fina bilder från igår då jag var på kvällsfika hos Linnea med Siri och Madde!

    
Här äter vi chips och smörgås och dricker te


Så här fint har vi det i Hagen på kvällarna

Men hur är det idag då? Jo det är faktiskt lite både och. Jag har fått veta resultatet från arkitektprovet idag! Jag kom bland dom 30 bästa! Så jag kommer att komma in på mitt första handsval, KTH! Det känns både bra och dåligt. Bra att jag vet vad som väntar, och att jag får se världen utanför dalarna. Men dåligt över att jag kommer så långt bort från vänner och bekanta här i Dalarna, all trygghet och kärlek liksom.

Har jag tur så blir jag inte ensam i Stockholm då kanske Fredrika också kommer in på KTH. Sen har jag ju det nära till Uppsala där jag har massa släkt och vänner. Hoppas Rebecka kommer in där för det skulle vara super mysigt! :D


Divine

Kollade upp en minneslucka från förra helgen. Mycket riktigt visade det sig att Mira hade rätt. Lite synd men det blev genast mycket lättare också. Nu kan jag gå runt och vara förälskad i den fete kon som inte kvigat ännu :)

Och nu vill jag bli frisk från den lilla jobbiga förkylningen jag fick i helgen! Vill börja springa och träna igen! Ska jag börja simma kanske? Only for her liksom.

Spenderade dagen med Jon och Emma. Åkte först till kupolen och sen hem och lägga i båten för att kunna fiska. Vi fick tre abborar. Vi förföljde även en tjock bäver, jag tyckte faktiskt den var söt! Imorgon ska vi nog äta vår fångst, fast det måste göras på dagen för på kvällen ska jag nog till Linnea och rulla runt.

Torsdag - Resultat från arkitektprovet kommer ut på deras hemsida
Fredag - Grillkväll hemma hos Jocke
Lördag - Låt mig va

Jag skulle vilja köpa solen så jag kunde sätta ett stort porträtt av henne där för att göra varje dag perfekt.

Blev lite poetisk


Destroy Everything You Touch


Nu var det ett år sen

För exakt en månad tog jag studenten. Många säger att det har gått fort men jag tycker nog det inte har det. Det har hännt så himmla mycket i mitt liv, både bra och dåliga saker. Men jag ångrar ingenting, allt som inte dödar härdar.

Jag var i alla fall i Falun för att fira Linnea, Marcus och Hannah. Jag hade köpt varsin ros åt dom! Först var jag till Haraldsbo för att se Hannah. Där träffar jag hennes familj som sen skulle till Lugnet och då hängde jag på för då skulle jag hinna se Linnea också! Efter lugnet så tänkte jag ta Kristine men Linnea sprang ut så sent så det hann jag inte.

 
Fina studenter (tog den bilden du inte gråter allt för mycket på Linnea)

Hade ju inte tänkt åka till studentmottagning men när jag väl satt i bilen med Rebecka och alla så kunde jag ju inte säga nej. Ni vet varför. Så jag springer in på systemet för att köpa Hannahs favorit vin. Hon blev glad över det! Jätte god mat fick vi. Hannah hade gjort det mesta själv. Vart lite förvånad att hon hade låtit sin mamma laga lite av maten. Det är Hannah som äger köket där hemma. Dom hade sin farmor och farfar från Kalifornien där. Dom var riktigt coola!

I alla fall så träffade jag Marcus efter att Rebecka och jag varit till lägenheten för att hämta pengar. Det var en väldans tur för det var liksom packat med folk överallt!

Sen hamnar jag i Hosjö och blir även fast där då folk inte vill åka hem. Hannah och jag drar hem tidigt för festen var lite lame. Men innan så släpps vi av vid lägenheten för att hämta mina stuffs. Sen när vi kommer ut är Hannahs mamma borta och vi får panik! Men hon hade visst bara ställts sig på arenan parkeringen av nån anledning. Träffade i alla fall Linnea som glömt sitt leg i lägenheten!

Helgens upplevelse!  P.Grön hejjade på mig! Jag blev knäsvag!

KTH

Hemma igen efter en himmla massa ståhej!

Provet gick bra! Det var faktiskt riktigt roligt och jag blev nöjd med resultatet. Vilken rangordning jag får vet jag först vid midsommar.

Fick göra många olika grejjer. Rita ett landskap utifrån en pusselbit, göra en låda åt pusselbiten av tändstickor, rita in min låda i landskapet från första bilden, bygga en 15 cm hög kulbana, rita miljövänliga hus, och hitta skillnader och likheter i ett stim/svärm. Och dte var allt. 6 uppgifter blev det.



När jag åkte hem med tåget idag så fick jag sms av Ellen som hade stått på samma parong som mig fast på olika ställen så vi missade varandra! Sen när jag gick av så ser jag Hannahs mamma komma gående och då skulle hon hämta Hannah som också hade åkt med mitt tåg! Lite tufft att världen är liten.

Just nu är jag förkyld och på fredag är det student för alla i falun. Jag minns det som igår.

Grönt i år

Imorgon fredag ska jag med och fira Miras student.

Lördag ska jag på falukalaset.

Jag röstar grönt på söndag.

Och på måndag-tisdag är jag i Stockholm och gör arkitektprov.

Det var väl en baggis!

Klarade Fysik B kursen! Haha helt stört vilket himmla flyt jag haft på proven! Inte pluggat till ett enda!

Här snackar vi räkmacka!

Jag vill tacka min formelsammling och bitchen för deras stöd, utan er hade jag inte klarat det

RSS 2.0