Du är som jag när du dansar

Om en vecka så åker jag till Uppsala. Därifrån ska jag sen på måndagen den 8 åka till Stockholm för att göra andra delen av arkitektproevt. Jag gick vidare från första uttagningen så jag blir i Stockholm i två dagar för att göra provet. Det känns kul att jag kom vidare men jag är inte så jätte pepp inför det. Visst, vore ju roligt om jag kom in men jag vet inte längre om det är arkitekt jag vill bli. Är det verkligen jag? Jag är inte pluggisen, jag hatar att lära mig saker och jag är hemskt lat och stressar upp mig för ingenting. Hur kommer det bli med ett jobb som skriker DEADLINE!?

Vill ju bort från Dalarna men det känns ju ändå så tryggt här. Man har alla kompisar och människor man känner här. Men det är väl så där, inget varar för evigt. Tillslut måste man ge sig ut i världen och skaffa ett nytt liv. Men det är jobbigt med tanke på att jag är så himmla konservativ plus att jag hittar nya trevliga människor lite då och då här hemma.

Ska jobba på ICA imorgon och sen kanske jag åker till Borlänge. Hoppas jag får en rolig stund där! Jag vet att jag nog inte borde, men hur kan man säga nej till den humanen?


Crash!

Krockade in i Hannahs bil idag. Fick vattenplaning och körde in i henne bakifrån. Gick inte så fort men min bil tog dom in på verkstad för att kolla över. Hannahs bil klarade sig fint. Båda lever, kände knappt krocken!

Har jag tur blir det hela att gå på 5000kr, vilket jag klarar av.

Och vet ni, även fast hela dagen gick åt så var det ganska kul. Är jag knäppt om jag sitter här och är glad?

För vem har sagt att polisstationen är ett dåligt ställe?

It's a thrill!!!

ZELDA THE MOVIE!

Det här är stort! När jag var liten och kanske gicki mellanstadiet så fick jag se en film på youtube. Det var inte en hel film utan en trailer. Och inte vilken trailer som helst, det var en trailer till en Zelda film! Under alla dessa år så trodde jag att dom bara hade gjort en trailer och inget mer bara på skoj. Att dom gjort en trailer till en film som inte finns.

Nu visar det sig att det FINNS en film! Den har premiär den 6 juni! Av ren slump så gick jag in idag för att kolla på den där gamla trailern och fick då se en länk till deras hemsida och en NY trailer! Där stod all information om den kommande filmen! Haha det här är så sjukt så de kan bli bra! Eller nej det kommer ju inte bli bra men det är lite roligt att det faktiskt kommer en film till slut!

Länk till deras hemsida http://www.theherooftime.com/


Stark!

Igår var jag på etage med dom där tjejerna på bilden. Jag kom in gratis eftersom det var något special grejs för dom som gick på högskolan. Linneas första utgång i Falun, grattis till henne!



Hjälpte till att flytta ut dom sista sakerna ur farmors gammla hus. Det var tungt men jag klarade det!

Imorgon gör jag min första dag på jobbet i år! Ska jobba på ica i år igen här i Floda. Ska öva in lite grönsaker och sånt så det slipper bli allt för lång kö!


Sandra Nurmsalu + Kejsi Tola <3

Vilka var bäst igår då? Norge var faktiskt väldigt bra, hans charmiga ögon och lekfulla gutte skutt! Mina öron ville däremot peka mot albanien, hennes röst var helt underbar! Den var lite så där hes på dom rätta ställena och så älskade jag scenkläderna! En ballerina, en hel blå/grön snubbe och två dvärgar som kör breakdance!

Gårdagens SNYGGASTE var ju helt klart Kejsi Tola från albanien! Dom benen var mums!
Hon såg väldigt snäll ut men jag såg även en riktigt farlig typ också! Urban Symphony från estland! Sandra Nurmsalus ögon är som döden eller nått. Vackra utanpå men ser du in i dom så dör du!

 
Mina babes

Det börjar ju bli lite klass på ESC! I år så mådde jag inte illa så mycket. Förutom när när botox queen kom in och stod och strippade med tre trojaner.

Den här dagen har jag hunnit springa, ritat klart en bild, ställt ut utemöbler och varit och provat på att skjuta med Jons pistol. Nu ska jag njuta av mammas hallon/blåbärs paj samt lyssna till Carry me in your Dreams och känna efter om jag kan rita en bild till den låten.


Weight of the World - Evanescence


Feels like the weight of the world

Här med gillar jag henne

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/kittyjutbring/article5151715.ab

The Doooooor Charlie!!!!!

Lekte med P igår. Grymmt länge sen så det var roligt att se att han faktiskt lever. Vi spelade tv-spel hela dagen! Det var kanske 2 månader sen jag spelade så jag hade nästan glömt hur kul det faktiskt kan vara!

Idag såg jag att Charlie the Unicorn 3 har kommit ut! Den var bra, kanske lite för mycket av det goda men det var roligt att dom faktiskt hittat på så mycket nya sjuka grejjer.

Fick min nya t-shirt idag. Den jag designade själv! Den blev såklart mycket fin.

Och just det! Jag har nog haft världens största flax någonsin! Jag klarade Fysik B tentan på något mystiskt nästan läskigt vis! Jag öppnade inte äns läroboken och åp lektionerna satt jag och läste "Vid hägerns skarpa skri". Jag borde inte klarat den. Men så länge dom anser att jag klarat den så är det väl upp till dom. Jag har liksom fått Fysik B helt gratis! Hahahahaha!

Gårdagens nörd varning! P och jag klarade hela "Horde mode" i Geras of War 2! 50 vågor av elaka monster! Aldrig varit med om värre mayhem!


7 heaven

Besökte gruvis idag.Allt såg ut som vanligt förutom att dom införskaffat sig lite mer soffor. Det är så underbart där! Bild ettorna var jätte trevliga! May och Kia var också där.
När jag kom in så till min häpnad så springer Sippan fram till mig (Mays hund) utan att springa förbi! Det var lite kul, då vet man att man varit saknad. Hon som var alergisk hade slutat så nu är det fritt fram för Sippan att stanna på gruvis. Lite roligt att Josefins lillebror går bild ettan och att Johns lillasyster går textil tvåan!


Sen fick jag äran att följa med Kia upp till emaljverkstaden! Det började med att hon hade ännu ett kärleksfullt samtal med sin man och sen visade hon mig vad hon höll på med. Såg riktigt fint ut faktiskt, kan inte beskriva i detalj men det var som löv och grejs som skulle stå i vatten. Roligt att se lite konst från henne, hade inte gjort det förut.

Har börjat på Feels like the weight of the world igen. Nu är mer än halva bilden klar! Den bilden har varit väldigt jobbig. Har lagt in grejjer som jag aldrig någonsin gjort förut. Landskap från långt håll tex.
Detaljer som dödar skulle jag vilja uttrycka det som

Dagens hör och häpna!
När man talar om trollen så fick jag höra något jag verkligen inte visste förut! Att ipa har varit teaterlärare!!!

Hemma med 4 ramar

Är hemma från en helg i uppland. Tyckte det var skönt att komma hem men jag har haft det väldigt roligt ädr nere i uppland (nerland?).

Samma dag som vi kom dit åkte vi till ikea för jag skulle köpa ramar. Dom har byggt ett helt nytt ikea bredvid det gammla. Och jag har ju sagt förut att det är väldigt stort det dom har i uppsala men det här nya var verkligen XXXL! Tre gånger större än förra! Hela tre våningar! Det var verkligen jätte stort. Folk som åker till Gävle för att handla på ikea jag säger bara en sak, cafeet här var lika stort som "ta själv lagret" i gävle!

En bra sak där var att hela ikeat stod på pelare, så under var det parkering! På det sättet spar man utrymme och sånt! BRA TÄNKT!


En bild på ingången till "ta själv lagret", skulle kunna säga att de va lika stort som tredje våningen på kupolen. Kanske inte fullt lika stort men nära.

Dagen efter så var jag på stan med Ellen. Hon var en snorunge. Vi åt på Fugu! Världens bästa thia/kina restaurang!

Och nu är jag hemma! Har glömt nämna en grej. Härom dagen fick jag en länk till en helt underbar sida! Jag tipsar om det här till alla som gick i Es3Bd eller som också haft kontakt med ipa! Just det ipas egen hemsida där man kan ladda hem filmer där han lär u gimp och word och allt! Kanske inte så jätte kul men har man svårt att somna så an man lyssna på hans härliga röst!

http://xdomino.falun.se/daa1201/index.html

Helgens citat: Swim away fugu fish, swim away!


The Last Day

Finns en låt som heter så med Evanescence. Passra bra idag för nu var sista tentan gjord! Matte D var läskigt lätt!
Förövrigt en vanlig torsdag som inte kommer bjuda på särskilt mycket mer.


Igår var det kemi tenta och den gick väl sådär. 60% säker på att det blir G iallafall. Efter det mötte åt jag mat med två flickor från Es3Bd! Sara och Linnea! Det var verkligen kul. Sara åker bort nu också till Bulgarien så henne träffar man inte på bra länge. Hoppas hon får kul.



Imorgon åker jag till mormor i Uppsala!
Var länge sen man såg henne å det ska bli roligt. Hon är en gumma med krut i!

Lady



She says, i can sing this song so blue
That you will cry in spite of you
Little wet tears on your baby's shoulder
Little wet tears on your baby's shoulder


Lady med Regina Spektor
Det är värt att lyssna på låten! Slutet är så perfekt!

Sista fysik tentan

Så där då var den gjord! Gick hyfsat bra tyckte jag för att inte har brytt sig alls. 9 frågor av 15 svarade jag på.

Nu gäller det bara att försöka plugga lite till kemi tentan. Som om det skulle hända liksom! Nej men seriöst jag borde kolla lite. Men varför ska det då vara så skönt att sitta här och spela spel och förtränga allt som har med skolan att göra?

I torsdags förra veckan så gjorde vi ett bus. Ett litet roligt bus jag snappat upp genom åren men som aldrig satts i verket. Eftersom det var sista gången med högskolegänget så firade vi det genom att skriva en lapp där det stod " Trasig Mic. Tala högt!". Den lappen satte vi vid drive-inen på McDonald's. Sedan satt vi och åt vår glass som vi beställt en bit längre bort och kollade på folket som pratade väldigt högt! Okey dom skrek inte men vissa talade med djup och härlig stämma.


Bild bevis

Underbart

Underbar helg!
Valborg firades med en lugn hemmakväll hos Hannah och Rebecka. Folk drog tidigt så vi låg redan vid 12. Dagen efter handlade jag och Hannah grejjer till Rebeckas födelsedag och sen for vi till Torsång (stavarn) för att handla blommor av någon konstig anledning. Väldigt trevligt!



På 1 maj var det grillkväll hemma hos Jocke. Kvällen var väldigt mysig men sen blev det väldigt lugnt så vi drog till S2 för att se Dökött. Det var roligt, dom sjöng om ICA Kjell min chef!



Höll på att råka i slagsmål för första gången i mitt liv också. Jag gick dock tomhänt men segern gick till mig.

Och nyss så lekte jag lite snabbt med Linnea och Siri. Vi åkte runt i bil och lyssnade på Mosselrappen!

Och bara för att allt var så trevligt så har jag ångest över kemi b tentan på onsdag.

RSS 2.0