Spektor

Kort sammanfattning: På torsdagen åkte jag in till Falun och lekte med Marcus och Gustaf Mäklare. Vi åkte till Vanja i Livelong och grattade henne. Senare åt vi pizza på stan med min bror och vi gick runt på stan och var coola. Mot kvällen kom Adam och sov över hos oss i lägenheten.



Igår fredag åkte jag hem från Falun och träffade på Jon i Livelong och jag fick åka med honom hem mot Floda. Gick av i Mockfjärd och beställde tapeter till rummet. Hittade ett välbekant ansikte som prydde en av tapetkatalogerna. David Hellenius gör mer än bara tv.



På kvällen åkte jag till Djurmo och satte min fot där för första gången. Zandra och hennes kille hade inflyttningfest. Dom fick en leksakstelefon och en påse godis av mig. Fredrik och Anna från skolan var också där och kvällen var mycket trevlig. Sen körde Anna hem mig för jag hade ingen som kunde hämta mig. Tack Anna, igen.



Dagens låt!
<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JGBNFEjPl38&hl=sv&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JGBNFEjPl38&hl=sv&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object>


Man vet att man blir vuxen

Idag insåg jag att man börjar bli vuxen. När vi satt och pratade och drog skämt om kemiskaformler. Det hela var väldigt obehagligt, däremot så började jag prata lite innan om hur världen skulle se ut om ena handen satt i skrevet så jag känner att jag fortfarande är lite barnslig ändå (smiley).

Igår kväll så var jag till Jon och lekte där lite. Han hade lite problem med sitt öra, han hade råkat göra hål där på fyllan. Hans dator var inte heller på sin sida så nu ska han väl köpa ny. Vi var även ute och sladdade lite med hans bil. Jag tror jag aldrig känt mig så "byers" i hela mitt liv (smiley). Jag vill göra om det!



Jon hade en japansk kastyxa och hans hund Ebba var väldigt glad på Jon

Nu är det faktsikt så att jag har fått lite kontakt med en japan på skolan! Javisst "Projekt Japan" funkade faktiskt! Det visade sig att hon var den enda japanen på hela skolan. Aya 23 år. Nu kan jag äntligen ta ner dom där fula lapparna hahaha! Hon var intreserad i svensk kultur och såklart extremt coola killar (flörtsmiley)!

Imorgon ska jag till Falun och leka med Säljgårdarna. Då ska jag även passa på att köpa en inflyttningspresent till Zandra Ackemo och hälsa på min bror Migorambo (smiley). Jag ska även hålla ögonen öppna efter skrattande O:n tätt följt av engelska yx lögner.

Dagens låt! Ash like Snow av The Brilliant Green


Ledig med engelsk touch!

Idag tog jag mig lite ledighet. Hade bara kemi och vi har ett papper vi ska svara på sen är det klart, faktiskt jätte lätt för en gångs skull!

Det känns ändå som om jag kommer klara tentorna, jag har en känsla liksom. Jag tänker på tentorna hela tiden känns det som. Jag borde skaffa mig en hobby. En cool hobby!

Har ni sett en engelsk yx lögn någon gång? Jätte vackert säger jag.
På torsdag ska jag till Falun.
Jag vill åka pulka.
Min mobil skrammlar lite, men jag orkar inte lämna in den för allt funkar liksom.
Jag är singel.

Veckans ord! "Spök-snö" framfört av  Anna

Dagens smygreklam! P kom och visade mig en helt magisk hemsida där man tar hem musik gratis och helt lagligt. Chillirec heter sidan och det går till så att när du blir medlem (gratis & enkelt) så börjar din sida spela in musik från radiostationer världen över. Ju längre du är inloggad desto fler låtar spelar sidan in. Jag är uppe i ca. 200.000 låtar just nu! Det sägs att man ibland får med radioprat men det har aldrig jag fått än så länge. Alla låtar sparas på nätet på din sida men om du vill kan ladda ner låtarna och ha dom på din egen hårddisk. Jag mår bra!


Slösa bort hela helgen

Nu har jag slösat bort hela helgen. Inte gjort så mycket mer än att hjälpa till här hemma, plugga och lekt lite med P.

Jag har även börjat spelat mitt vinter spel Age of Empires II och försökt klarat Home-run-contest i Super Smash Bros Melee. Jag har med andra ord inte gjort ett skit.

Dagens smygskvaller! Sara Idre ska vara med i nyhetsmorgon med Adam och Gry på måndag! Se till att lyssna då! Klockan 07.00 på Mixmegapol!

Målaren

Idag har jag målat hela dagen. Jag har målat samma tak som min morfar en gång gjorde och jag kände mig stolt. Jag ska bli som min morfar, han såg jämt på tecknat för det var det bästa han visste. Så då får jag också det tycker jag!
Det kommer handla ganska mycket om mitt rum nu som ni kanske märkt. Nu är iallafall taket målat och då ska
vi bara sätta in golvet och sen måla så är det klart!



Borde träna till tentorna.
Imorgon är det biologi i Falun.
Jag är så feg för tillfället.
Jag vill ut på fest.
Är jag en myskille?

Besatt

Läste idag att man blir mer kreativ kl.22.00 och efter att man duschat. Det stämmer 100% in på mig. Så därför har jag nyss klivit ur duschen och tänkte börja med en ny bild. Den förra är klar, ska bara döpa den till nått. Behöver nog lite hjälp med det. Ska lägga ut den så fort jag lärt mig hur scannern på skolan funkar.

Dagen har varit bra men det har inte hänt nått spännande, precis som resten av veckan alltså. Imorgon är jag ledig och då ska jag måla taket med mor.

Jag är besatt tror jag.
jag vill ha en scanner.
Jag blir galen.
Måste plugga men jag orkar inte.
Det är inte fest hos Zandra i helgen utan nästa.
Sull måste vara den coolaste hockey-byersen i Floda.
Kenpachi vs. Nnoitra, tidernas kamp är här!


Sakura

Hujeda mig vilken tråkig dag! Den va helt otroligt tråkig. Vaknade, åkte till skolan, åkte hem från skolan. Skönt att man inte går till 15.00 imorgon!

Men även om dagen varit lite småtrist har det ändå hänt en del. Jag har insett att jag nog är kär. Men jag går ju så klart omkring och tänker sönder allting. Vi får se hur det där blir. Det är den där henne-ska-jag-gifta-mig-med-och-vi-ska-leva-så-jävla-king-och-ha-det-skit-bra-känslan. Vi ska iaf ha det bra.
Sen kom Porr Lina och ville ha en kram, vilket var mystiskt och mysigt. En kram säger man inte nej till.
Och när jag kom hem började jag rita och jag måste säga att jag överträffat mig själv den här gången. För första gången känner jag att jag kan kolla på en bild och tänka "har verkligen jag gjort den där?". Ja, jag tänker skryta om den här bilden! Ända tills jag inser att den verkligen inte är så bra.

Har dock ett problem med den här nya bilden. Jag kommer inte ihåg vilken låt jag gjorde den till! Det lutar åt Lacrymosa med Evanescence. Men det skulle kunna vara vilken låt som helst från The Open Door albumet. Det får stå mellan Snow White Queen och Lacrymosa. Eller så kallar jag den bara The Open Door? Det skulle faktiskt funka skit bra! Jag får väl rådfråga er (den skara med människor som faktiskt orkat läsa hit) sen när den är klar.

Jag borde plugga.
Jag kunde inte skriva ut test tentorna idag.
Jag vill vara 16 igen.

Dagens nördvarning!
Hittade en låt i en av våra 100 musikböcker

Golv

Idag ska jag åka och kolla på golv, laminatgolv som jag ska ha i mitt rum. Var där igår också med Jon men vi hittade inget som va riktigt bra.
Jag vill helst ha enn mörkt golv men som sagt så får jag inte riktigt bestämma helt. Mamma och pappa ska flytta in i mitt rum sen när jag flyger min kos.

Nästa helg är det inflyttningsfest hos Zandra, hoppas det blir kul.
Jag ska plugga biologi i bilen till stan.
Jag hoppas jag klarar tentorna.
Den nya skolkatalogen för gymnasiet har kommit, jag ska hämta den i lägenheten idag så jag får kolla i den.
På torsdag ska jag måla taket.
Jag har en hemlis.

När man var liten

Idag när jag kom hem från skolan så berättade mamma att dom hade huggit ner massa träd inne i skogen där vi har våra kojor!  Jag fick lov att gå dit med en gång! Det var inte så kul att se det hela. Även fast vi inte varit där och lek så mycket i kojorna de senaste åren så har dom alltid varit där, när man ska göra film och annat. Dom hade inte huggit ner allt och dom hade bara huggit ca 10 meter in i skogen, hoppas dom inte tar mer bara. Ingen koja var förstörd iaf men dom syntes tydligt från vägen nu. Det var inte så där lummigt mysigt längre. Men går man som sagt in 10 meter så blire som det alltid ha varit.

Har ju bara väntat på det här så det kom ju inte som en chock, men det känns lite tråkigt för man har så många minnen. När jag gick dit så kom det en lukt av höst som jag inte kännt på jätte länge. Det var lukten av höst när man skulle ut i skogen för att bygga kojor. Det var ju bästa tiden för alla myror var borta och det var inte så där himmla varmt i luften. Medan jag stod där och tog massa kort på alla kojor så tänkte jag att det är väl ändå grymmt av människan att ta bort nått så fint som skog. Ibland kan man tycka skogen är jobbig och tråkig men den är väldigt fin!  Jaja men det behövs väl antar jag till möbler och hus.


Utanför där dom huggit 

Inne i skogen där det fortfarande är fint

Jag kommer ihåg

Jag kommer ihåg hur vi brukade brottas i soffan hemma hos mormor, hur vi byggde kojjor i skogen och sammlade pokemonkort tillsammans. Jag kommer ihåg hur avundsjuk jag var på dig, du kunde vara så cool. Det är sånt jag kommer ihåg.

<3

I min morfars fotspår

Helgen har gått ut på att jag har skrapat och spacklat väggarna i mitt rum. Nästa helg hoppas jag på att få börja måla taket. Sen ska de köpas tapet och klickgolv. Tror på nått lite mörkare golv. Annars har det varit lungt. Firade pappa igår för idag så är Johan inte hemma.

Skolan imorgon ska bli jätte kul verkligen. Det är så skönt när helgen är över och man får göra sånt man tycker är tråkigt. Biologitentan hoppas jag att jag klarar. Dom hade rättat dom och så, men dom hade inte bestämt vad som var godtjänt! Helt sinnessjukt! Nu måste jag gå runt och vara orolig. Fick 4 st undertjända frågor varav 3 var G och 2 var G- och en var MVG. Hoppas man klarar sig! Men den här andra tentan blir nog lite lättare för de är lite moral frågor och sånt gillar jag.



Så här såg de ut innan då.

PS. Min morfar var målare/tapetserare

Nu målar jag!

Ja nu ska jag strax till att börja måla taket i mitt rum. Eller ja de som är mitt rum vid tillfället. Ska bli så otroligt skönt att börja. Har väntat på en renovering i mitt rum i 15 år (smiley)!

Igår var jag på musikalen Fame i Djurås för att kolla på Johanna. Hon var helt klart bäst, och de säger jag inte för att jag känner henne och så där. Hon ägde skiten! Jag gick dit med Sara och Linnea samt Johannas kille Johannes. Vi åt pizza och Johannes och jag pratade matte (smiley). Väldigt kul att träffa mina flickor igen!



Hannah undrade om vi skulle ut som igår också, men jag skulle ju på musikal så de får bli en annan gång. Hon mummlade om nån "bush" film? Vad är det för film undrar jag?

PÅ tal om det där med att måla om så sover jag i hallen just nu. Precis på den punkt där gubben som bodde här före oss dog på. Lite scary med tanke på dom drömmar johan och jag haft gemensamt de senaste åren!

Dagens youtube! http://www.youtube.com/watch?v=7iii7K5mtHs (för att det är vinter och jag mår bra)

Go-bama!

Imorse såg jag något på tv som var stort! Obama vann! Jag kanske fick en liten tår i ögat av lycka. Världen är kanske en god plats trots allt.


Vagabond

Måndag är den sämsta dagen på hela veckan. Ja Söndag är också inte så jävla härlig. Även mo det brukar vara så så var den här måndagen inte alls tråkig. Faktiskt lite rolig, kanske lite härlig också. Skolan kändes skön och det var roligt att va där idag, även om vi bara hade genomgångar av nya saker.



Joels armbåge va pimp idag

Det bestämdes att vi (Lina, jag och någre fler som vi inte vet än) ska ha en Bondkväll vilket jag är tror kommer bli riktigt skoj! Sen så ringde Jon och sa att han skulle komma med tåg från skåne och ville leka med mig. Så ja mötte han på tåget och vi gick till onoff för att han skulle byta telefon. Sen åkte vi hem med tågbuss. När jag kom hem fick jag veta att nån kompis till mamma hade varit i Japan och skickat två jävla yber manga böcker till mig!!! Har aldrig träffat honom men han visste iallafall att jag gillade Japan. Dom är sjukt snygga! Serien heter Vagabond, vilket jag tror för det är det enda som står på dom med text jag kan läsa (skrattsmiley). Han hade visst köpt dom på nått stort seriöst yberställe. Dom har som ett skyddande grymmt skyddsomslag  och under det ett till med mer mangastil i färg och under det så är själva boken (eller pockets som det heter men jag kallar det böcker för den var inslagen som en bok). Ja vågar knappt ta i dom. Jag är glad i magen!




Jag är nördig ibland (smiley)


Marängsuisse

Kom hem från Hannah idag. Det var mycket trevligt hos henne. Jag åt godis och pratade. Det var kul helt enkelt.

När jag kom hem hjälpte jag mamma att göra marängsuisse. Så klart så åt jag för mycket så jag sitter och har ont i magen just nu.



Hannah som Jasmin från Aladdin

Buuu på dig!

Nu drar Marcus Mäklare och jag till USA Hannah på Halloween party!


RSS 2.0