Pöpöpö

Ny klass och nytt klassrum med nya lärare. Känner att de komemr bli ett roligt år! Men VÄLDIGT stressigt. Måste köra rhino och typ knarka bilder tills på onsdag. Men jag tror de kommer bli mer struktur än i ettan iallafall.

Har tappat bort mitt körkort plus alla andra kort. Mitt tågkort och bankkort är dock inte bortappade vilket jag glädjer mig över. Ska ringa polisen imorgon för att se om de funnit något på tåget imorgon.

Här kommer en ny vecka och det betyder en veckans babe.


Jag ska sluta lägga upp bilder på henne. Alla andra blir så avundsjuka på hur fin hon är. Det här blir sista på ett tag. Vill ju inte verka besatt... fast jag kanske är det.

Nya kompisar - Christian, Arnoldh och Siwkurt

nOllegasque igår och det var helt super! Är jävligt glad att det kommer in nya människor till skolan som är drivande och trevliga! Det har funnits allt för många snobbar på skolan. Det är en ny era, som med allt den här hösten. Började med Hagenfesten och efter det så känns det som om allt är påväg att ändras till någonting otroligt nytt och spännande.

The GANG! we är alltid med varandra ju. Vi behöver inte bevisa något för varandra. Vi är alltid tillsammans.

Fick vara med min tutt pupp i en hel vecka och leka sambos i hennes lägenhet i Falun! Besökte såklart Haraldsbo och hälsade på gamla lärare. Men även på allas våran Gustaf Säljgård som levererade många skratt.

Imorgon börjar skolan på riktigt med lektioner och projekt. Får veta vilka klasser man hamnar i imorgon också. Hoppas jag hamnar med de roliga gänget från min förra klass. Bla. Mandus, Joel, Gabbi, Frida, Janni och livsnjutaren nr.one Henrik Sagen.

Veckans Babe V.34 - Ibland är hon för snygg för sitt eget bästa!


Pang på!

Idag har jag tillräckligt tråkigt för att kunna skriva ett litet inlägg.

Tillbringat en helt jävla super underbar sommar i Floda! Tråkigt att lämna alla människor dock. Många stannar kvar i Floda som P och Jon. Men många åker också iväg på andra äventyr. Vi har Linnea som ska till Stockholm. Tova som ska till Skottland och Siri som ska till Frankrike. Men den mina tankar går mest till är Ebba Eriksson-Asp som jag har glädjen över att få kalla min tjej. Och här sitter jag i Uppsala medan hon är i Falun och leker på gruvstugan. Men som tur är så ska jag dit på tisdag nästa vecka!

Just nu så handlar min vardag i Uppsala om att pendla till Stockholm varje dag för att ta hand om de nya ettorna, eller nOllan som de även kallas. Ett mycket trevligt gäng som nog kommer få arkitektursektionen att återigen blomstra som den gjorde för 100 år sedan.

Eftersom Siri slutat med veckans babe så kör jag en istället. Bara så där pang på!

RSS 2.0