Mellanrum

Vill komma tillbaka till gymnasiet då allt låg framför en, allt var möjligt men man behövde ju inte egentligen välja. Man kunde festa och vara dum men de gjorde inget, nu kommer bara ångest dagen efter för något man gjort eller sagt. Just nu är jag i ett slags mellanrum (och då har jag tom arbetat i flera veckor med just ordet mellanrum på skolan). Jag har tagit uppehåll från skolan. Men vad ska jag göra istället? Flytta till Falun? Flytta någon annanstans? Kan det inte få vara som i en film.

Jag gjorde rätt val som tagit uppehåll från skolan. Men ändå, vad ska jag göra? Vill egentligen bara ha skolan gjord men kommer inte orka ett år till där på en gång. Det är något som fattas. Sitter i lägenheten hos mormor nu, imorgon är det portföljgenomgång. Kom hit idag och åker tillbaka till Floda imorgon. Lägenheten här gör mig stressad även fast jag har allt klart.

Behöver den där tjejen jag alltid tjatar om. Fan jag är sån toffel. Jag är dubbla toffel par. Stava fel gör jag också.

Ekot en kvart försenat

Klockan är 6 och här är ekot.

David har sovit hos Ebba och önskar att han inte vaknade. Han säger i ett pressmeddelande att han skulle behöva sova lite längre och att anledningen till detta är morgondagens portföljgenomgång som han inte hunnit göra klart. Han nämner också att om man somnar bredvid Ebba så vill man egentligen ligga där hela dagen och "luddra". Vi har sökt honom i efterhand om vad "luddra" betyder, men vi har inte lyckas få tag på honom för en kommentar.

Skönt att de mesta är som vanligt igen.

smiley :)

Lite slutkritik har ingen dött av

Kritiken är över! Gick lugnare än väntat, fick dock inte lika mycket beröm som de andra. Känns lite trist eftersom jag suttit i två veckor framför datorn och slitit som ett djur. Men sen så vägrar jag att dygna också. Så tekniskt sett så har de andra haft fler dagar på sig.

Här kommer en update på den där listan jag påbörjade igår.

- Sotholmen Stout ölen som glider ner och bäddar för en härlig upplevelse. Är dock endast beställnignsvara och kräver att man köper 20 st. Dvs kommer gå på 554kr. förhoppningsvis kanske man får slurpa på Papa Dans hemliga lager.
- Sony Ericsson Arc en super slimad super cool David mobil. Det här med smartphone är den nya framtiden, jag kan inte gömam mig längre. Priset på den ligger på ca 5000kr men då får jag inte internet och allt man vill ha. Kräver att jag har ett jobb så jag kan betala en månadsavgift på 50 kr för 1G internet i månaden.
- Nintendo 3DS är bara så jävla cool.
- Klippning av hår för mitt börjar bli så där långt och bångstyrigt igen.
- Bio med Ebba. Vi måste ju se den nya Pirates filmen!
- Kläder i allmänhet eftersom jag vill vara fräsch, hip och riktigt cool!
- De Vassa Tändernas Skog som jag fick ett smakprovshäfte av på Sci-Fi butiken i Stockholm. Började läsa och blev fast. Fast jag tror det kanske bara är för att jag inte läst böcker på två år. Och då räknas inte de arkitektböckerna jag plågat mig igenom.
- Kastspö då mitt nuvarande klarar av att sända iväg min drag fjuttiga 4m. Behöver något riktigt, något som kan mäta sig i manligheten hos min mjärde!
- Mjärde, tro det eller ej men min mjärde har mått bättre, den tog sig an en motståndare lite för stor för sin egen storlek. Den la sig under bryggan som den senare försökte lyfta när vårfloden försvann. Man kan säga att min mjärde är lite plattare och rangligare än vanligt. Behöver något som klarar alla typer av motstånd.
- P&L biljett då de flesta jag känner ska dit i år. Vore jävligt kul att iaf hinna gå på denna festival jag aldrig befunnit mig på innan den lägger ner som alla de flesta festivaler gör tillslut.
- Badbyxor borde gå under kategorin kläder men jag har extra stort av badbyxor då de jag har alltid åker ner och tillåter mig visa hela paketet jämt och ständigt.
- Sandaler är något som varje man inte klarar sig utan. Mina gick sönder förra sommaren lagom till skolterminens start. Detta är faktiskt ett prio 1 för en lyckad sommar!
- Rakblad har jag helt slut på och mitt skägg börjar bli läskigt långt nu. Förhoppningsvis kommer jag hinna åka ner och handla lite på åhlens inne i stan innan de stänger idag. Annars ligger jag pyrt till inför lördagen.

Nu smäller det!

Klockan är 5 på eftermiddagen och jag ska strax dra till skolan. Ska bara dit och skriva ut det jag hunnit göra till slutkritiken. Ska även packa ner ALLT som jag har vid bänken min. Kommer inte tillbaka dit sen. Sen hem direkt för att duscha och sen vakna klockan 5 för att gå upp och snabbt åka tillbaka för kritiken. Ligger tvåa på schemat och de känns skönt för då slipper man sitta och panika över att alla gjort så bra. Man kan även dra en fuling och åka hem vid lunch hehe. Det är min enda lediga stund fram till lördagen så jag ska passa på att handla på systemet då.

Den 25:e får man ju sista skolpengen för terminen och dessa kommer hamna i pappas händer då han har legat ute med pengar för mig. Så under två månader kommer jag gå pank. Detta eftersom jobbet på ICA ger ut lönerna för förra månadens arbete. Och då gäller det att jag får jobba i JUNI! Annars är de panik attack.

Har en lista över vad jag skulle behöva i sommar för att den skulle sitta helt perfekt (denna lista kom jag såklart på eftersom jag inte har några pengar att köpa dem för).

- Sotholmen Stout ölen som glider ner och bäddar för en härlig upplevelse. Är dock endast beställnignsvara och kräver att man köper 20 st. Dvs kommer gå på 554kr. förhoppningsvis kanske man får slurpa på Papa Dans hemliga lager.
- Sony Ericsson Arc en super slimad super cool David mobil. Det här med smartphone är den nya framtiden, jag kan inte gömam mig längre. Priset på den ligger på ca 5000kr men då får jag inte internet och allt man vill ha. Kräver att jag har ett jobb så jag kan betala en månadsavgift på 50 kr för 1G internet i månaden.
- Nintendo 3DS är bara så jävla cool.
- Klippning av hår för mitt hår börjar bli så där långt och bångstyrigt igen.
- Bio med Ebba.
- Kläder eftersom jag vill vara fräsch.
- De Vassa Tändernas Skog som jag fick ett smakprovshäfte av på Sci-Fi butiken i Stockholm. Började läsa och blev fast. Fast jag tror det kanske bara är för att jag inte läst böcker på två år. Och då räknas inte arkitektböckerna jag plågat mig igenom.

Finns mer men jag har lite bråttom nu!


Det går ner

Två läsare per dag? Den ena är jag och vem är den andra? Jag gissar Ebba. Kanske dags att lägga ner bloggen? Några invändningar?

Stressiga helger innan fortsättningen

Jag tror att de två röda irländarna tar hem allt. De ser väldigt barnsliga ut men låten är väldigt modern. Ja, jag sitter och ser på finalen av eurovision 2011. Har suttit vid den förbannade datorn hela dagen, kommer aldrig bli klar med allt i tid, men sånt tycker skolan att vi får ta när skolan brunnit ner. Mormor gav mig en ben&jerry vilket gjorde kvällen bättre!

Ebba är iväg på fest och helst av allt vill jag vara där och ta hand om henne. Men jag har lovat mig själv att inte smsa henne ikväll, ska inte vara den jobbiga nyfikna pojkvännen ikväll. Hon ska få kvällen för sig själv.

Börjar kännas att de är nära slutet nu, kommer inte träffa många av mina skolkamrater igen efter nästa vecka. Eftersom jag tar ett års uppehåll. Känns lite jobbigt faktiskt, men jag kommer inte orka ett år till nu på direkten.

Men de är bara att köra på. Vad är det värsta som kan hända, allt är livet och de är ganska kul att följa sitt liv ändå. Ångra inget eftersom de redan hänt och inte går att ändra på! Och av en rad andra skäl. Men de är något man själv måste inse och inte höra från någon annan.

Kommer bli lite ensamt i sommar hemma, Johan flyttar till Sundsvall och kommer bo där uppe från och med 1 juni. Kommer sakna honom. Nu kommer vi ses ännu mindre än förut.



PS. Jag har inte gjort denna bild. Men den påminner lite om mig och Ebba hahaha

Tack

Vill bara säga tack

http://tackaalliansen.se/


Sommarlov kan du inte vara här nu?

Haft en super soft helg med Ebba! Vi har solat i stadsparken där vi ätit sallad och glass, vi har sett Spirited Away och Systrar i Jeans (varandras "favoritfilmer"), vi har varit i Stockholm och ätit på kungshallarna, vi har lagat mat och blivit salongsberusade. Sen har vi solat igen. Ja det har varit super trevligt! Har precis lämnat henne på stationen för sista gången på länge! Inget mer besök från henne här i Storvreta innan sommarlovet, och efter det stannar jag kvar i dalarna! Det kanske tom aldrig blir något mer Storvreta för henne.

Nu tar jag min kudde och lägger mig!


Det där med att uppdatera

Då har man hunnit vara i Rom och Milano, haft lov, en veckas plugg och en sista april i mossel!
Rom och Milano var okey men inte lika grym som Kina.
Lovet var ypperligt härligt och gjorde så man kunde andas!
Plugget mellan lovet och sista april var slappt och en bra mjukstart på sista spurten!
Sista april var kul men kallt! Lite krångel väl på parken men allt ordnade sig!

Nu är jag mystiskt sjuk och har svimmat för första gången i mitt liv. Känner mig dock mkt bättre idag och har fått tillbaka energin!


RSS 2.0