The Golden Ticket

Nej jag har inte dygnat fram till nu. Jag hara bara latat mig på bloggen. Nu har vi teknikvecka och det brukar betyda hårt slit och stress men som tur är så har jag hamnat i den grupp som är väldigt skoltrött så vi kör de kallt. Vårt projekt blir inte dåligt, tvärtom så upptäcker jag mer häftiga lösningar nu än förra projektet då vi stressade som danskar. Ja det stod i tidningen att danskar stressar mest och att de har högst antal personer i världen som slutar arbeta på grund av at ha gått in i väggen.

Imorgon ska Ebba köpa THE GOLDEN TICKET och det firar jag med att stanna i Stockholm för natten och gå ut på Strand med Linnea och hennes nya skolkamrater plus några fårn min egen klass. Blir nog najs! Lite sur över att Mandus inte bjöd med mig på Strand igår då Plura lär ha varit där och tagit sig en öl! Men men, man fick lov vara bjuden så...

Nu ska jag duscha och göra mig klar. Sen ska jag prata lite med Ebba på msn och sen sova!
Ebba hälsar till er, med cool Star Wars inspirerad frilla!

Dygna

Sitter mitt i skolan och har varit här i snart 24 timmar. Det är det hemskaste jag varit med om. Dels för att de aldrig blir klart, att jag är så trött att kroppen skakar och gör ont och för att jag inte får prata med ebba, skulle behöva det nu. Gör mest ont att jag inte kan åka till Ebba i helgen för skolan, och lite pengarnas skull. Hoppas på att kolla kontot när jag kommer hem och att de ligger pengar där som ja glömt.

Känns som att jag är full.

Puss på Ebba för vår fina helg.


RSS 2.0