Zorn!

Zornmuseet var helt fantastiskt! Ett måste till alla som ska dit är att gå in i huset för det var värt varenda krona! Så där ska jag bo! Tänkte fråga om ritningarna men ja vågade inte!

Efter besöket i Mora så fick jag skjuts av Tova, Siri och Linnea till Jocke. Det var snällt av dom!
Hos Jocke grillade vi och hade kul sen gick vi ut på flamingo, vilket inte var lika kul men helt okey den här gången.
Idag så kom åt jag sushi med Floda trion (Linnea, Siri, Tova) och Jon sen åkte vi hem till Floda.


Nu ska jag vila mig lite och sen ta tag i filmen!

Billy

Igår såg jag på Porco Rosso! Helt okey film faktiskt, bättre än Legender från Övärlden mne inte bättre än Spirited Away.
Men det var en mysig japanskt stund jag hade där.

Imorgon är det en sån där förvirrande dag. Men det som är kul är att jag ska åka och kolla på Zornmuseet i Mora! Ska bli roligt!

Blev klar med Jockes tatuering också. Nu ska jag börja på Elissas porträtt... Varför är jag för snäll!?

Saknar Kaufman <3

Nu är snart fjärde och sista DVD skivan med Death Note färdig!
Efter det åker jag till Linnea för att fika med Alex, Siri och Tova. Vi ska äta Marrängsvissen som vi aldrig hann äta igår. Vi hade grillparty men grillen ville inte riktigt vara med så klockan var kanske 11 innan allt var färdigt!


Nu saknar jag Hannah!

Ja, jag saknar ju Rebecka också!

Tänkte kanske hinna ha en avskedsfest innan jag åker. Vet dock inte när, får kanske bli nån helg efter att jag väl börjat. Hinner bara vara ledig en vecka innan jag ska börja skola mig igen!

All those beautiful people

Jaha här sitter jag lite onykter helt plötsligt? Det var seriöst inte meningen men när dom druckit upp sista läsken som dom lovat mig så tog jag min cider jag hade nere i källaren istället. Sen ville mamma bjuda på martini och då smakade jag ett glas och sen "kände jag roligt komma" [finsk brytning].

Nåja

Idag var det en rolig dag på jobbet för jag fick jobba med all sommarpersonal, Linnea, Linn och Lisa dvs. Sen kom Alex förbi och jag mig en present! två jätte stora gummisnoddar! Så imorgon ska jag köpa lite flingor till honom för han gillar sånt. Han har ju bjudit på öl så många gånger liksom!

Sen måste jag dela med mig av lite personliga känslor. Jag tänkte först att jag skulle sluta tänka på henne men när jag tänker på henne så blir hela världen så himmla fin! Men seriöst så borde jag inte, men ändå så vill jag! Men ändå så borde jag inte, men ändå så vill jag. Men ändå så borde jag inte, men ändå så vill jag. Men ändå så borde jag inte, men ändå så vill jag!!!

Snabbisar:
- Mormor är här just nu, åker hem på lördag
- Vi filmade lite fler klipp idag med Marcus och Gustaf
- Frågade Lars om datorer för någon vecka sen men har inte hört något sen dess
- Imorgon är det middag hos Linnea (jobbar dagen efter så vi får se hur allt slutar)
- Blev erbjuden att följa med till Djurås på bio idag med Jon och Emma men jag stannade hemma och filmade istället

Californication

Nu har jag ca en timmes ledig tid för mig själv så jag kände att en update var på sin plats.

I lördags var det avskedsfest hos Hannah. Det var jätte roligt! Det var indian och cowboy tema, jag var cowboy. Marcus och jag köpte en leksakskatt till Hannah som ser precis ut som Sia hennes riktiga katt. Hon började gråta när hon fick den så de va lätt värt de 400kr vi gav för den!

Träffade lite nytt folk, Pierre t.ex. Hannahs kille som jag aldrig träffat förut var där och han var jävligt trevlig! Även Savannah och Lissa hennes kusin och vän från California var också jätte trevliga! Dom tyckte att det var väldigt roligt här för vi kunde göra så många "olagliga" saker. Typ att gräva en grop i marken för att göra en lägereld! XD

 

På söndagen jobbade jag och hipp som happ så var det måndag och då kom Hannah, Savannah och Lissa hit till Floda för att göra film! Ja, vi tänkte att nu jävlar ska gustaf slippa vara tjej den här gången! Filmen kommer nog bli jätte bra när vi redigerat den och sånt.

  

Nu ska jag snart åka med Jon och Emma till kupolen. Jag ska köpa ett ritblock för Lissa vill att jag ska rita av henne men jag har inget att rita på så jag måste köpa nytt. Lite sorgligt var det när dom åkte, framförallt med tanke på att jag inte får se Hannah på jätte länge! Men hon skulle göra ett snabbt besök i september som tur är!

Synd att jag missade Cissis fest i Falun för den lär ha varit rolig! Grattis till henne iaf!

Jag har nog pratat mer engelska den här månaden än jag gjort under hela gymnasiet!

English dream

Länge sen en update nu och egentligen så hinner jag inte göra det här nu för jag måste packa och grejjer till ikväll.

Det nya är följande:
Jag kom in på KTH men det kanske ni visste sen förut eller så har jag skrivit om det i tidigare blogginlägg (jag glömmer så lätt vad jag skrivit om).
Igår var Linnea, Alex och Tova här och vi åt paj och chips. Det var mysigt, vi satt på bryggan men sen blev det lite myggigt så vi gick in i smedjan tillslut.
Ikväll är det maskerad/avskedsfest/födelsedagsparty hos Kaufman. Jag kommer nog kanske börja gråta tror jag, har haft så kul med Hannah och av dom från Haraldsbo så är det hon jag haft mest kontakt med efter gymnasiet. Hon ska först till USA och vara där sen åker hon till Pierre i Skellefteå och bor där och sen bär det iväg till Afrika för att ta han om geparder.

Snart kommer nog Marcus, han ska åka med mig. Vi ska handla lite och grejja innan vi åker hem till Hannah.

Vilken tur att jag fick öva upp engelskan igår med Alex, så blir dte inte så pinsamt om jag börjar prata med hennes kusiner som också är på festen. By the way så drömde jag på engelska inatt!

Vart leder vägen?

Ja vad ska man säga? En helt okey vecka med lite små fest i tisdags med tjejer från Falun och en kille från London! Hel nice kille var han, bjöd mig på öl och grejjer! Honom ska du ta vara på Bonki!

Igår till idag var jag hos Rebecka och Hannah. Rebecka ska också börja i Stockholm så hon undrade om vi inte skulle dela lägenhet eller nått. Det är ju lättare att hitta en tvåa eller trea. Frågan är, skulle jag klara av det? Att bo med en sån där grymt snygg tjej? Sjävlaklart vill jag det! Men är det så bra egentligen?

Annars kommer jag ju bo hos mormor tills jag hittat nått eget. Men nu när den där förbannade tanken på att kunna få dela en med Rebecka har dykt upp så blir jag så knäpp i hjärnan XD

Jaja här är bilds från igår!

  
Och nej vi vet inte riktigt vad det var som kom ut ur Rebeckas sko.

This Velvet Glove



Your solar eyes are like nothing I have ever seen
Somebody close that can see right through
I'd take a fall and you know that I'd do anything
I will for you

Jag kunde inte hejda mig! This Velvet Glove med Red Hot Chilipeppers.

Det är samma person som stod för min skulptur Stadium Arcadium. GAAAAHHH!!!!!


DET ÄR GARGAMEL!!!

Tänkte skriva lite om vad som hänt och hur läget ligger till.

I fredags var jag på DaFlo men det var inte så jätte kul för det var ganska lite folk och otroligt lite brudar, kunde nog ha åkt till Nås och hållt koll på utställningen istället. Men faktiskt så var det inte så jätte farligt. Helt okey!

Sen på lördagen blev det DaFlo / Potatisfesten. Det är så ruttet bara att det kostar så mycket pengar! 180kr per kväll! Visst på lördagen fick man mat, men vad var det för mat liksom? Potatis, nån liten skink bit, gräddfil och ett salladsblad.
Hörde visst att dom hade gått minus alla andra år så i år var det inget DaFlo eller ta mer betalt som gällde. Var säkert därför dom slog ihop det med potatisfesten.

Potatisfesten övrigt var grym! Svenska Akademin var inte så bra tyckte jag, har man hört en reggie låt har man hört alla. Däremot så var Sweet Emma & The Mood Swingers helt underbara! Jag dansade bugg som aldrig förr! Till min hjälp hade jag Anna och Nellie som också var där! Kul!

    

Sen drog jag och grabbarna hem vid 2. Träffade många som jag kände så det var kul!
Det var många som hade kul tror jag, inte minns kvinnan och mannen i toalettkön!

Nu är det söndag och jag har jobbat, får se vad kvällen bjuder på. Imorgon skulle det visst komma lite folk från Falun och dom skulle på pubkväll hos Wålstedt. Jag kanske åker dit jag också!

Helgens ord!
DET ÄR GARGAMEL!!! [med smurfig pipig röst]

Imorgon kommer hon hem. Jag är galen.


Come, unstoppable eraser rain

Utställningen i Nås gick bra! Ja för er som inte visste så hade jag utställning på Storänget Nås tillsammans med 4 andra konstnärer. Det var i och med Ingemarspelen som vi ställde ut och det var förvånandsvärt mycket folk! Det blir fin reklam! Det var mer folk där än det varit på dom utställningarna jag haft här i Floda så jag känner lycka.

Helt plötsligt står Tova där med 2 snygga jobbarkompisar från campingen där hon jobbar! Det gillade jag för då fick jag prata lite. Hon får bjuda med dom till Floda tycker jag!

Just nu hoppas jag att myggen i Nås är mätta och belåtna för dom har mummsat på mina ben hela kvällen!

Imorgon
Leka Gustaf och Marcus
Jobb 15.00-19.15
DaFlo


RSS 2.0