Your solar eyes are like nothing I have ever seen

Nu åker jag till Falun! Ska på etage ikväll, syns där!

Imorgon ska jag leka med P, vi kommer säkert spela tv-spel! (smiley)

Pelle är tillbaka!

Sista dagen på veckan och den var varmt välkommen säger jag bara! Hade med mig mat idag men det visade sig att det bara var potatis och att laxen den låg hemma. Så där rök mit projekt om att klara sig på 100kr i veckan. Blev lite sur så jag bestämde mig för att äta thaimat med Lina och Anna.

Nu har min katt kommit hem! Han har varit borta sen i tisdagskväll och nu haltar han. Det är dom dumma grannkatterna som bråkar! Nu ligger han uppe här med mig fast i Johans säng. Imorgon ska jag göra iordning nånting så han kan ligga mot elementet för de gillade han att göra när min säng låg mot den. Jag gillar min katt.


Måla måla måla

How long will I slide?

Gud vilken lång dag! Värsta jag varit med om. Det är skönt att jag är ledig på fredagar i alla fall. Det blir Falun istället för puben i Floda i helgen. Det sket sig kände jag.

Jag har skaparabstinens! Jag vill göra så mycket men kan inte! Jag måste måste måste måste köpa oljefärg nu! Vi snackar Red Hot här! Och lite Après Moi med Regina! Mums mums mums!

Dagens snygging! Corinne i min klass, hon har fått riktigt snyggt hår.

360

Nu har jag lämnat hallen och äntligen kommit in i mitt nya rum! Igår blev det att ta bort plasten som äckte golvet och flytta in alla grejjer. Sen hade Johan och jag myskväll där inne då vi spelade XBOX360 och såg på film!

Idag ska jag åka och dansa bugg med Anna. Har dock lite problem hur jag ska ta mig dit och hem då det går olidligt dåligt med bussar. Får hoppas att det finns nån från mockfjärd där så jag kan åka en bit med dom i alla fall.


P Grön och Super Mario?

Det var tänkt som att jag bara skulle åka in till Falun för att få veta hur min omtenta på biologin gick igår, men det hände en hel del annat.

Först kommer jag till skolan och börjar plugga matte. Vi började 10 och ja kom dit så tidigt så jag körde matte för jag visste att jag fick lov gå tidigare för att hinna komma till Falun vid 14.00 då jag skulle träffa min biologilärare i Falun. Så jag sticker iväg mot Falun och får veta att jag klarat tentan och jag blev godkänd på kursen.

Sen skickade jag sms till Marcus och Gustaf och sa att jag var i Falun. Gustaf hade inte slutat då och Marcus hade precis kommit upp till sin lägenhet, så jag gick på stan. Jag hade kanske planerat lite iförväg att gå och se P Gröns utställning på Galleri SE, så jag gjorde ju såklart det! När jag kom in var bara han och hon som ägde stället där. De va jätte roligt att prata med honom och jag köpte en bok som jag fick signerad! Han är min favorit konstnär. Varje gång man ser hans konst så blir det något konstigt i kroppen. Jag får alltid sånna inspirations anfall! Helt klart värt att gå och kolla på. Man måste ha sett nått av P Grön innan man dör iallafall!

När jag går från utställningen så hejjar Super Mario på mig!

Sen träffade jag Gustaf och jag visade det "hemliga stället" där vi ska spela in film sen kanske. Efter det åkte vi upp till Marcus och vi åt lite. Sen flummade vi runt hos dom lite och bla klättrade upp på vinden, dansade och testade om en grej från Star Gate Atlantis funkade eller ej. Det funkade som ni ser!

 


Tribute

Andra dagen i skolan, det var ännu svårare att ta sig upp idag. Imorgon får jag iallafall en halvtimmes sovmorgon för jag ska till Falun. Där ska jag först åka upp till högskolan för att få veta vad jag fick för betyg i biologi, sen åka ner på stan för att kolla på P Gröns utställning på Galleri SE. Efter det ska jag träffa Säljgårdarna och visa det mystiska stället, som jag tycker är mystiskt iallafall. Efter det så kanske det bil att gå över till Linnea på en fika.

Nog om morgondagen, idag var en jätte viktig dag! Jag köpte nämligen en TV! 32 tum med 4 hd-mi och 2 scart! Det betyder att det var bra köp för den kostade bara 4700kr! Hämtar den på Fredag då jag även ska köpa ett xbox360, och ingen kan hindra mig!

Jag har visst sagt ett bra citat idag, som jag riktigt inte tänkte igenom men som faktiskt stämmer.

"Det enda man kan göra här i världen är att samla på sig saker och föröka sig."

Jag tycker det rättfärdigar mitt beslut om att inte spara pengarna utan faktiskt göra något med dom. Resa kan jag göra ändå för jag vet att jag kommer ha råd.

Här är min tribute till en mycket vacker tjej. Kroppen stämmer nog inte in på henne så bra men håret är format efter hennes. Stadium Arcadium!




Henrik har namnsdag

Nu skulle jag vilja säga att första dagen i skolan var kul, men det var den väl inte. Kul att träffa folk och så men det var jobbigt för de va pang på liksom med plugget, borde sätta mig med matten så jag kan dom där sin, cos och tan reglerna.

När jag skulle hem så fick jag åka med mamma, pappa och Johan hem. Johan hade svimmat på stan och slagit i ansiktet och spräckt läppen och slagit ur en halv tand. Han fick åka till akuten men han mår bra nu och är hemma. Han ser ut att ha varit med om ett reält slagsmål! Fin namnsdags present, han heter Henrik i efternamn.

Min farfar fyller 91 idag också! Vi hann inte gratta honom för Johan fick lov åka hem och lägga sig så vi ska fira honom någon annan dag. Grattis till honom!


The Judgement

Sista dagen på lovet. Det är imorgon som allt blir tråkigt igen.

Gjorde klar Stålfiguren idag, eller Stadium Arcadium som den egentligen heter. Bild på den kommer sen.

Sitter och väntar på Animmadness som börjar klockan 17.00. Jag har fått en ny favorit serie, Berserk som jag måste se.

På Onsdag ska jag till Falun för att fika hos Linnea och visa Gustaf ett hemligt ställe i Falun där jag vill spela in en film.

Dagens, veckans och årets låt! http://se.youtube.com/watch?v=73_SY6dAeT4


Mission: Tapetsering - CLEARED!

Mitt rum är färdigt, efter mycket om och men!



Inom den närmaste veckan ska alla grejjer in. Men först måste Johans rum bli klart också.

Jag ska börja på en buggkurs! Ja det är sant jag ska bugga loss! Det ska bli kul, har alltid velat bli bäst. Ja, jag är ju redan bra så att säga!

Imorgon är det sista dagen på lovet! Jag gråter i själen.


Leker frisör

Började att locka håret på min stålfigur idag. Det tar lite tid att få det bra men men , insåg att jag har lagt dit för mkt hår! Men det blir nog bra ändå.

På tal om att locka hår så var min mor och klippte sig och då fråga Sofia, som hon heter om inte jag och Johan ville gå mannekäng för bland annat Jack&jones i mars. Kul att jag skämtade om att vara fotomodel häromdagen! Det ska bli spännande!

Tog kort på mitt fina lilla Bonsaiträd jag köpte igår! Den ska stå i fönstret i nya rummet. Det kommer bli kalasbra! Köpte två skinnfåtöljer också. Mitt rum kommer bli bäst! Synd att jag får nytt i rummet nu, det skulle varit bättre om det hade varit när jag var 13 år eller nått.


Jag är fotomodel

Dom senaste dagarna alltså. dom har varit väldigt tråkiga. Har inte gjort något kul överhuvudtaget! Bara suttit här i musikrummet och pluggat biologi och grejjat med stålskulpturen. Det enda som bröt vardagen idag var att jag ringde och beställde min första körlektion, 3 februari!

Igår skulle vi äta lasagne, vilket vi alltid gör när det är pappa som ska göra mat. Men det som är så irriterande är att han alltid glömmer köpa TURKISK YOGHURT! Jag kan inte äta lasagne utan turkisk yoghurt. Jag säger alltid åt han att köpa
men det glömmer han alltid bort. Vi ska däremot alltid komma ihåg hans lingonsylt som han äter till nästan allting! Han fick sig en utskällning av mig igår. Jag kanske är för hård mot honom, men han måste lära sig.

För er som inte är som mig och de flesta andra och inte har någon bilddagbok så tänkte jag berätta att jag går och tar fotomodelbilder lite då och då. Brukar lägga upp lite bilder då och då från dom olika dagningarna. Här kommer några av dom!

       

Jag har liksom inte berättat för er här på bloggen för jag tyckte de skulle verka lite divigt att skryta att man är model och sånt. Men sen så tänkte jag att jag kunde dela med mig av min skönhet lite, så ni får ta del av den.


Och han blev deras kapten

Varför ska det alltid vara så att allting är "vi får se"? Jag hatar "vi får se"!

Nu är det bara håret och armarna som ska fixas! Jag tänkte döpa den till Stadium Arcadium med Red Hot Chilipeppers för det är den jag lyssnat på under större delen av arbetet.


Animemadness

Jag är glad i själen. Animemadness är tillbaka på ZTV! Lyckan är extrem just nu!

Det börjar lukta vår ute! Jo jag kände det idag igen!

Nu ska jag köpa mig en TV, men de ska bli en billig! Sen köper jag XBOX360 och spel. Sen är jag färdig för lite nörderi, det var länge sen och jag har fan inget att förlora på det.

Prov på Torsdag!

Buddha ja skulle vilja bli coolare!


Pubkväll!

Okey så här är det! Det är pubkväll hos wålstedts och jag tänkte att de skulle vara roligt om det kunde komma lite folk! Jag och Linnea vill att många ska komma! Det är jätte mysigt med levande musik och mat för den som vill. Det går så klart att köpa goda drycker!

Det värsta jag vet är när folk säger kanske, så om ni inte vill, skriv inte KANSKE!!!! Det är den 30 eller 31 januari, så planera inte in något då! Sista veckan!

Och ni får sova hos mig, eller Linnea (vi säger att hon kan ta emot folk) eller någon anna knöl som bor här. Och det ÄR kul även fast det är i Dala-Floda!

Babbeliloooooo

Kom hem idag från Falun idag och sitter nu här och har tråkigt som vanligt. Snart är mitt rum färdigt för inflyttning och de kommer kännas skönt. För övrigt så har inte mycket hänt och jag har ingenting viktigt att skriva.


Touch of Red

Idag ska jag på inflyttningsfest hos Rub. Eftersom jag vet att Rub nästan bara har deppmusik på sina skivor så gjorde jag en egen igår. Jag fick lite inspiration att göra en skiva när min vän Bonki Linnea gjorde en för inte så länge sen. Döpte skivan till CERO - Touch of Red, för den kändes röd.

Här är låtlistan!

Save me - Remy Zero
Image - Theatre of Tragedy
Bitch - Beseech
Cupid's Chokehold - Gym Class Heroes
Like a Stone - Audioslave
Torture Me - Red Hot Chilpeppers
Seventeen - Ladytron
Lion Dances - Fågelskådarna
Lie Lie Lie - Serj Tankian
Toxicity - System of a Down
Don't Speak - No Doubt
Zombie - The Cranberries
Stadium Arcadium - Red Hot Chilipeppers
California Dreaming - Mama's & Papa's
Ash Like Snow - The Brilliant Green
Aprés Moi - Regina Spektor
Killing Rock 'N Roll - System of a Down
Wanderlust - Nightwish
Shiki no Uta - Minmi


Lite roligt var det igår att Sara Idre kom med ett roligt förslag om att starta ett företag i den tomma lokalen där gammal donken legat i Falun. Jag tycker vi kom fram till en väldigt bra affärsidé. Synd att det säkert är skyhög hyra just i den lokalen. Men jag blev faktiskt väldigt pepp på att försöka!

Och som avslut innan jag drar iväg till Falun så tänkte jag bara säga att även om det kan verkas tidigt så möttes jag av en vårdoft när jag öppnade dörren idag. Härligt!


California rest in peace!

Det är California tema innuti mig just nu!
Tänkte att om de blir så att man kanske åker till California i sommar så är det väl bara att värma upp med lite bra musik om stället.
Hittat två bra:
Dani Califorbia med Red Hot Chili Peppers http://www.youtube.com/watch?v=wuWi2-el8Bs
California Dreaming med Mama's & Papa's http://www.youtube.com/watch?v=-wI6uAOHzvo

Den sista kräver jag att alla lyssnar på, även om ni hört den till leda!

Förövrigt så kan jag säga att jag fortfarande inte köpt någon TV, jag har inte pluggat någon biologi. Men jag har köpt guld och koppartråd idag!

Dagens snygging! Ellen Engblom!


Figures with poses

Nej dom senaste dagarna har inte varit roliga och inte kommer dom bli roligare heller. Jag tänker på skolan och allt som måste göras våren 09. Den dumma biologitentan ligger och fräter i mitt huvud just nu.

Två possitiva saker är att jag har kommit ganska långt på mitt stålkonstverk. Nu måste jag bara fixa guld och koppartråd så jag kan göra en frisyr till min skapelse.
Den andra är att Rub ska ha en inflyttningsfest på fredag! Jag fick bjuda dit några om jag ville, nån som vill hänga på? Ni är bjuda automatiskt liksom eftersom ni känner mig!

Ja just ja, jag ska nog köpa en tv ändå. Jag fyller liksom 20 snart och då får jag kanske massa pengar så då kan jag resa iväg ändå! Hannah undrar ju om jag vill följa med på en roadtrip i staterna i sommar. Ska jag tacka ja?

Dagens snygging! Hannahs syster Rebecka!


David Larsson

Jag tänker inte ljuga, jag behöver en fru snabbt


Burr burr

Tre fakta:
Det är kallt i huset
Jag har börjat på ett stålkonstverk
Jag såg Legender från Övärlden idag,den var lite tråkig faktiskt

Snart börjar det igen, skolan. Det är så mycket som ska göras! Först har jag biologitenta den 15. Sen måste jag göra ett högskoleprov. Sen måste jag göra Arkitektprovet. Sen måste jag ta körkort innan sommaren. Sen måste jag göra alla andra tentor och klara dom. Det kommer bli ett väldigt mysigt 2009, nästan så jag hoppas att jag inte kommer in på arkitekt sen efter sommaren. Jag känner att det här är nog inte jag, pluggaren. Kan bero på det jag läser är tråkigt och att jag insett att vetande inte ger något.

Om jag tycker att något är intresant, mystiskt och spännande och sen tar reda på hur det är, då är det ju inte spännande längre. Magin försvinner och där står man med facit. Inga drömmar eller mysterium kvar.
Men kan jag inte ta reda på något mer, om det finns mer att veta liksom? gräva djupare?
Nej verkligen inte! Om det finns något kvar att veta så ta inte reda på det för allt i världen! Till slut vet du allt och vad finns det då kvar? Där står du med alla svar med ingenting mer att ta reda på.

Hur vore det att få tro på allting och veta ingenting alls?


Tillbaka i Dalarna

Även om det var roligt borta i Uppland så är det skönt att komma hem. Det var så mycket som skulle hinnas med. Hälsa på moster och ge julklappar, åka till stan så mamma kunde handla med sin presentkort hon fått i julklapp och... ja de va inte så mycket mer, men det tog tid.

Det var väldigt länge sen jag var hos moster och mina kusiner hade blivit ännu större. De hade också fått jätte söta kaniner som dom gärna visade upp och lekte med. Molly och Marvin, varar Molly är en kille och Marvin en tjej. Det blev lite tokigt det där med könen. Molly gillade mig, iallafall mina raggsockor som han gärna rev och bet på när han fick chansen.



I Uppsala införskaffade jag mig ståltråd för framtida konstverk, en shorta och ett par byxor. Jag hade glömt att ta med jeans och jag kunde ju inte gå runt med mjukisbyxor så jag gick direkt in och handlade mig ett par nya. På vägen hem stannde vi till vid IKEA i Gävle, som jag måste säga är den tråkigaste av alla IKEA'or. Där köpte jag två nya ramar och kollade in en bokhylla jag ska köpa sen.

En grej som jag saknade under resan var ett besök hos familjen Engblom!

Dagens trix! Min kusin Emma kan göra en kanin av en vante!


Godis är gott... diskmedel!

Nu är det ett nytt år igen. Som vanligt så ska man öva in på att skriva 09 istället för 08 på alla viktiga papper och dylikt, samma problem varje år. Alltid lika sorgligt att säga adjö till det gammla året. 2008 var året allt hände! Mycket har hänt, mer om det tänker jag inte skriva för det bilr så mycket.

Nyårs festen hos Hannah var riktigt rolig! Ja den va skit bra faktiskt! Mycket roligt folk och alla var glada! På vägen till Hannah så lurade vi busschaufören att Marcus va från England. Väl framme så spelade vi spel och åt och drack.



Kvällens roligaste var när vi körde Tabu, man ska beskriva ett ord för sin lagkompis utan att säga de tre ord som man fått angivet att inte säga. Man ska beskriva den med andra ord alltså. Lisa skulle förklara ordet diskmedel för Rebecka.



Lisa: Godis är gott...
Rebecka: Diskmedel?!
Publiken: Vad i?!

Visade sig att dom två hade gjort en låt när dom va små där dom sjöng; godis är gott diskmedel är äckligt. Det var mycket roligt iallafall!

Marcus Mäklare och Martin (från nått band jag aldrig kommer ihåg va de heter men dom ska va rätt kända) spelade gitarr och sjöng.



Kvällen blev lyckad och vi sa att det var nog det bästa nyåret!

Imorgon åker jag till Uppland fick jag veta alldeles nyss. Så hej då till folket säger jag!


RSS 2.0