Jobbiga sms om natten

Idag tänkte jag ha en dag hemma då jag fixade alla ritningar till XS/XL uppgiften vi fått. Men istället har jag suttit och lagt över bilder från Kina på facebook. Är inte klar än.
men det verkar ganska lugtn de där med XS/XL uppgiften. Vi ska skissa lite på en bostad som är så liten som möjligt plus en bostad som är så stor som möjligt.

Vårkänslorna är här. Hatar dom!

:(


Vy från kinesiska muren

Beijing i min själ

YES! Jag lyckades komma hem från Kina! Men det var nära att vi blev kvar! De senaste två veckorna har varit magiska! Jag har lyckats glömma hur man använder västerländska tangentbord och hur man äter med kniv och gaffel på ett smidigt sätt!

Sett många roliga saker. En av de roligaste var när jag, Joel och Mandus åkte klockan 4 på natten till GT Banana Club. En känd mega club där golvet sades kunna röra sig. Vi hittade dit även fast taxi killen inte kunde engelska. Det var stängt men det gick att gå in (vi gick bara förbi vakten). Och det ver det coolaste stället jag vart på! Ingen musik och allt var tänt och ingen där. Men det var så coolt!

Vi bestämde oss för att åka dit igen, dock med hela klassen. Fy fuck va kul! Golvet var en enda stor baslåda så den dunkade i takt med musiken! Det kom ner burar från taket med tjejer som dansade! Det kom upp scener från marken där tjejer dansade och sjöng! Och grym kinesisk/koreansk/västerländsk musik! På toan fanns en betjänt som torkade ens händer och gav en massage, tuggummi och godis! Skärmar som täkte alla väggar! Det var...wait for it... RÄJV!!!

Mer historier får ni fråga mig personligen om. Bilder kommer på facebook. Tog 3000 bilder :D

Den här låten blev utsedd till theme song för hela kina resan (Alla var överens). Vill ni inte bli lesbiska tjejer när ni ser de där?


Ja dom får gärna sitta på mitt ansikte.

RSS 2.0