Tråk sjuk

Kul gasque igår! Men idag har jag feber!

Får tacka Janni för att ja fick sova över. Tar emot en sjukling och allt.

På tisdag ska jag åka hem till Dalarna. Egentligen går jag till onsdag men ja ska sjukanmäla mig. Så ja får vila upp mig.

På måndag ska det beställas boende i Kina. De flesta har gjort det förutom grabbarna och jag som ska åka till Shanghai en sväng också. Fast jag funderar på att skita i Shanghai. Stanna i Beijing och spara pengarna. Dessutom skrev ja aldrig i min ansökan om visum att jag tänkte åka till Shanghai. De kanske bli skröpp elak på mä om ja bli påkommen.
Kommer bli jobbig måndag. Måste kolla upp boende själv. Hoppas ja hittar nån mer som INTE vill åka till Shanghai. Tycker de blir att stressa så.

Bröst!

Tenka

Undrar om jag kommer klara den här dagen. Är ju inte helt frisk än. Men de är värt ett försök. Orkar inte tänka.

Älskvärt

Det här gjorde min dag! En nya skiva med Evanescence! :')



Kommer dock i slutet av hösten 2010

Sova

Hemma och är sjuk idag. Men ja måste in till Stockholm ändå ikväll för då är det möte. Och jag känner mig pigg nog att gå på de. Jag är hemma mest för att få vila kroppen. Imorgon är det party party!

Floda räddat!

De var tal om att tågstationen i Floda skulle läggas ner. Men nu har visst någon som heter Anders fått de jävlarna på andra tankar, för nu ska den vara kvar! Utan tågstationen skulle Floda dö, vem orkar åka buss till Floda liksom? Inte för att så många kanske åker tåget, tillskillnad från pendeltåget Märsta-Stockholm på vardagsmornar men ändå. Vi snackar lätttillgänlighet.

En mycket lärorik dag på skolan idag. Vi har haft föreläsningar om svenska bostäder och de vanligaste klassiska villorna runt om i landet. Nu är uppdraget att bygga en trästomme i enlighet med ett sånt. Vi fick ett snözon1 hus i Malmö med plintgrund och svensk takstol.

Sen så hittar ju min grupp alltid små kryphål så vi ska göra allt som går att göra utan att ändra på inlämningskraven. Muhahahaha

Fint plogat

Igår när jag kom hem från middag hos Siri så stod jag och kände doften av vår! En vår på landet, i Floda! Den lukten var helt underbar och alla minnen från hela ens liv kommer fram!
Sen vaknade jag och det var skit mycket snö ute.

Trevlig kväll, tack för det flickor!

Ellen och jag skippar dansen idag, dom vet inte hur man plogar här i Uppland. Det finns verkligen inte EN ENDA YTA som är plogad. Och då gick jag runt i Uppsala i 50 min och kollade. Så det blir inte att dansa med tjejen med det fina leendet ikväll. Hoppas hon saknar mig!

Nu ska jag lyssna på Teenage dirtbag.


Lunch och fika

Nej men jag åker nog till Floda imorgon!

Så där, då var den biljetten beställd!

Trevlig dag! Lunch med Siri och en tjej som hette Fanny. Sedan möte med Linena och hennes kompis som jag ej kommer ihåg namnet på nu. Men har var väldigt trevlig. Vi snackade Age of Empires II! Vi tog en fika och sen gick vi in på GameStop och spelade tv-spel.

Nu ska jag löka i lägenheten för mig själv. Mormor är hos moster.

Hej hej

Tråkig lill-lördag

Måste sluta köpa chips! De får en att bli så sömnig att man inte orkar göra sånt man hade hoppats få gjort.

Ska kolla igenom lite 90-tals serier hade jag tänkt. Serien jag börjar med är Arkiv X. Såg inte ett enda avsnitt när de gick för man var ju så liten och fick inte vaar uppe till 12.

Och de är allt jag har att säga.


Tiny is tall

Det slog en våg av vårkänslor över mig idag! Det var underbart! Våren är här nu!

Den här veckan är det portföljvecka, dvs ledigt. Så när de där massaker hoten på kth kom så gjorde det inte så mycket att man inte var på skolan. Den här dagen åkte jag dock åter igen en sväng till kinesiska ambassaden, för sista gången för den här gången. Fick mitt visum och sen drog jag till Uppsala där jag blev bjuden på fika av Tiny Lajni! Som inte alls är så tiny längre, hon har typ växt eller nått för hon är ju inte alls lika kort längre!!! :O

Här är Eternal skulpturen jag gjorde!




Tänk va härligt livet blir med lite lov!


She can sing this song so blue

Helgen gick bra. På tåget hem så träffade jag bugg Anna och vi åt glass på kupolen innan jag skulle till Hannah. Att träffa Rebecka gick bra och jag tror budskapet gick fram.
När Hannah väl kom så gav jag henne blommor och jag fick en liten elefant i sten och en afrikansk maraccas! Hon är så snäll.

På lördagen åkte jag till Rättvik och det var väldigt trevligt där. Kankse lite mkt knark varning på vissa men helt okey.
Sen förbannar jag mig själv! Men jag anade det redan för 3 år sedan. Hon bara satt där vid pianot med mörkt långt vågigt hår och blommig klänning. Och sången sen, helt magiskt.

Söndagen var det bugg! Gick ganska dåligt i början men sen gick de bättre mot slutet. Men de är så svårt när jag lärt mig en bugg redan. De jobbiga är att de blir fel steg!

Dagens göra!
Rita
Naruto
Ut och gå
Panta burkar

I väntan på lärare

I helgen ska jag till Dalarna. Det kommer bli jobbigt och kul. Jag sa få träffa Hannah :) Mindre kul att träffa Rebecka.
Sen på lördagen åker jag ända till Rättvik! Ska på fest hos Backlundarna. Hoppas de bli kul!


På fredag har vi vernisage på vad vi gjort på konstveckan. Ni har ju sett Wet Sand. Gjorde en till som heter Eternal men den har gått sönder idag. Fixade det med lite sekundlim men den började den spricka på andra ställen så de går inte att rädda helt. Men den jag gjort idag som kommer gå under namnet Field of Innocence den hoppas jag ska klara sig. Den är inte lika tung och så har jag vart lite nogare med armeringen. Bild på Eternal kommer mot kvällningen. Finns även på min deviantart sida. Och de är väl den jag rekommenderar er att kolla. För där ligger alla bilder så snyggt på rad.

http://ztrider.deviantart.com/art/Eternal-156731625

Kommer nog göra fler skulpturer och bilder till låten Eternal. Har en gigantisk bild i mitt huvud, kommer nog dröjja innan jag har tid att göra den. Och framförallt pengar.


Wet Sand



You don't form in the wet sand.
You don't form at all.
You don't form in the wet sand.
I do.

Jag ska nog hålla mig till ståltråd känner jag...
Men kul att försöka.

Tuttar överallt

Idag fyller jag 21 år. Nu har jag det närmare till 30 än 10. Läskigt!

En mycket bra dag fast också väldigt konstig. Som tex när min bildlärare får vet att jag fyller år så köper hon 3 st gigantiska beställningstårtor! Kändes lite wierd. Sen sjöng alla och jag fick present. Vet inte vad jag tyckte om det. ingen annan har ju fått sån uppmärksamhet på sin födelsedag. Ja ja, bara tacka då!

Nu sitter jag i kallsipper och tshirt, dricker juice direkt ur paketet och lyssnar på Dökött - Tuttar överallt.
Jag har det bra!

Lägger upp en bild sen på en lerfigur jag gjorde idag. Till låten Wet Sand med RHCP.


RSS 2.0