Ångest Tisdag

Äh, idag stannar jag hemma tror jag! Allt som behöver göras är att jobba på datorn och de kan jag lika gärna göra här hemma. Även fast miljön här hemma inte är den bästa för plugg. Men miljön på skolan är ju inte heller tippelli top.

Finns det något mer ni vill veta? Jo jag har jätte mycket plugg så för er som drabbas av att jag inte hör av mig lika mkt som förr så beror det på att 80% av min tid går åt till skola, 19% till Ebba och 1% till spel. Tänker mest på mina homies i the gang och till gänget i borlänge. Och självklart till alla andra som kanske tror att jag blivit tråkig och inte vill va vän längre. Men jag har bara en sån period i livet. Snart blir det jullov och då ska jag steka i Floda. Kanske åka lite pulka också!

De kommande veckorna kommer bli extra dryga för jag får inte se Ebba på ett tag. Saknar henne redan. Men jag har massa filmer på henne och massa bilder och massa minnen från alla helger! Och så lång tid är de ju inte kvar.

Varnar för nördig text längre ner

Kommer ett nytt Portal spel lagom till min födelsedag! Fett coolt! Min hjärna dör!


För du är den jag gillar mest



Hon tar hand om mig så fint även fast jag är äcklig och full. Firade 4 månader med mat på pönis i lördags. Det var värt!


Inget Treasure Island

Jag har inte spelat Treasure Island på en vecka! Minns inte äns när jag spelade sist. Och de sköna är att jag inte har något sug. SKÖNT!

Denna vecka är det delkritik på projektet. Många har kommit långt, men jag ligger inte efter! Helt otroligt med tanke på att jag skolkade 2 dagar. Jag är stolt! Imorgon är mitt kritik tillfälle. Sen måste jag hem och damsuga för Ebba kommer ju på fredagen.

På lördagen skulle jag ha åkt på sittning på skolan för kåren fyller 100 år. Men jag hade inte råd så jag tackade nej. Men de skulel inte spelat någon roll om ja gick eller inte för allt stäldes in för de var för få som ville gå. 300kr var saftigt för en sektion som inte har någon tradition med sittningar. Vore lättare om vi hade haft det, för då skulle alla veta hur kul de är! Anyhow vår sektion är ändå påväg att bli kraftigare för varje år som går!

Nu till det jag skulle blogga för, veckans babe! Här kommer hon med en kaka till mig när vi hade varit tillsammans i 3 månader! Nästa vecka är det 4 månader! Puss på hennes söt mage!

Jag kallas Sensi

Vilken fin ledighet jag tog mig! Varje dag med Ebba sen onsdagen gjorde mig gott. Nu skulle jag egentligen göra mig klar för färd mot Uppsala men alla biljetter dit var slut så jag måste åka tidigt imorgon istället. Komme rinte åka till skolan utan kommer nog jobba hemma på datorn så mycket som möjligt.

Vad bjöd ledigheten på? Jo mysiga kvällar med Ebba i våran lya i flygeln på herrgården. Den är vår nu för de har vi bestämt. Besök i Borlänge där det handlades jacka och maxburgare. Alkoholförtäringskväll med systrarna Eriksson-Asp, P samt Rub med familj och hund. Samt ett besök till Ludvika.

Stod nyss ute på åkern i min nya blå jacka. Stod där och samlade kraft inför veckan som kommer bli tuffaste hittills. Man såg stjärnorna extra klart ikväll för ingen måne syntes. Man såg hela bältet av stjärnor som formar vintergatan och medan jag stod där och kollade upp mot det oändliga så börjar mina ögon tåras. Himmlens härlighet och oändlighet är så magisk. Fick en känsla av att vara gud. Allt blev härligt. Eller härligare kanske är bättre ordval. Allt är ju så bra just nu! Himmlen har alltid fått mig att må bra, nu som på högstadiet då jag upptäckte allt COOLT!

RSS 2.0