A link to a cable

Idag är det Halloween!
Vissa är på fest ikväll utklädda till japanska fruar med svart hår. Själv har jag inte klätt ut mig nånting denna helg. Förutom i mina coola aladdin byxor förstås!
Det känns att man fått en timme extra idag för jag tänker lägga mig nu faktiskt. Har varit på stan och handlat skolsaker som lim och häftstift. Åt en burgare på Max också!

Imorgon skola och jag måste jobba extra hårt för på onsdag åker ja till dalarna! Har en tshirt som väntar bland annat! Någon som kommer vara hemma den helgen och vill bjuda mig till fest? Jag tar med mig min bordsdam isåfall!

Team Rocket's rockets

Tänker inte prata om massa saker jag gjort utan om vad jag faktiskt ska göra!

Tänker ta mig ett litet lov nästa vecka. Ska åka hem till Dalarna på onsdag och stanna där till söndag.
I helgen kommer jag inte få se Ebba. Känns lite tungt men de gör inget för sen har vi massor av tid på hennes lov! Helgen ska istället tillbringas framför datorn och skolarbete. Skrev jag just det där? Är jag ärlig så kommer jag nog spela spel och se filmen jag käpte idag. Beautiful Dreamer heter den. Hoppas den är bra.

Babe of the week china style


SPEL!!!

Orkar inte åka till skolan idag! Men jag måste för jag lär göra 2 modeller. Blir nog bara en. Sen hem fort som fan för att packa en efterlängtad väska!

I helgen fyller mamma år så jag ska hem för att fira henne. Måste komma ihåg att slå in paketet hon ska få också! Och på lördag får jag en magisk kram av Ebba!

Skulle vilja vara hemma och nörda idag som sagt. Rita och kanske spela något spel. Bara fly från stressen lite.



Vilka minnen den låten ger. BARNDOMMMMMEN!!!!

Dagens dagens

Köpte en Ben&Jerry även fast jag inte har tillärckligt med pengar för de idag. Plus att jag skolkat.

Skolan, skolan, skolan. Detta återkommande dilemma.

Otroligt tråkig dag! Det enda som gjorde mig glad idag var at jag fick veta att jag kommer få träffa Ebba i helgen ändå. Det var tänkt som så att mor, som fyller år skulle komma ner hit. Men nu vill pappa bjuda mamma på bio på lördag och då vill de att jag ska komma upp istället. Det betyder att jag kan få träffa Ebba på lördag. Vi ska ha date. 3 månader!

Dagens nörd:
Hittade mitt gamla game boy sp med tillbehörande pokemonspel. Visar sig att spelet kommer sluta funka eftersom det interna batteriet kommer dö. Läste det på nätet. Jag som var så sugen på att spela de. Har ju glömt allt!

Dagens cool:
Skolkade

Ångest Tisdag var ordet.

Kul att förra inlägget fick så många comments. Tråkigt att alla tycks vara spam.

Vill göra mer bilder. Altlså jag vill hinna rita mer. Men också göra fler stålskulpturer! Och kanske testa göra lite sculpts i cernitlera!


Turkish Delight - Susanne Sundfør


"I'll have a Turkish Delight"

3 Diagram kvar plus en dag

Hemma idag igen. Säg inte till någon!
Visade sig att de visst var något på skolan igår. Men men gjort är gjort.


Drömde om Ebba i natt. Jag var med Jocke och gänget och vi var på Mc Donalds. Helt plötsligt ser jag Ebba och Mirell sitta och fnissa vid bordet en bit bort. Jag blev super glad och gick dit. Sen gick Ebba och jag hem till henne.

Har bara 3 diagram kvar att göra nu! Måste ta tag i de snart. Jag kan ta sovmorgon imorgon för jag har inte genomgång försen på eftermiddagen. Sen kommer Ebba och gör min helg till en Ebba helg. Ebba är min tjej.

Det var ca 1 år sedan jag var i Barcelona nu. Sjukt vacker stad men med en otroligt äckligt onödig hög brottslighet. Här har ni Sagrada Familia. Om man så vore där i en månad så skulle man ändå inte hinna se alla detaljer på den där kyrkan. Helt otroligt!!!


Aladdin behöver sin Jasmine

Jag känner mig lite lugnare idag. Fick tag på ett par skit grymma byxor igår. Skönaste plagget jag har. Jag är cool och ni får fan tycka vad ni vill!
Är hemma idag också eftersom de inte kommer att tas någon närvaro på skolan idag. Skönt får då får jag sova längre och orkar då jobba mer. Sova är bra om man har många tankar. Vetenskapligt bevisat tom.


Har en ny favorit artist. Susanne Sundfør. Hon är typ som en dark Regina Spektor. Mycket mystik. Vill göra massa bilder till låtarna men jag hinner aldrig. Jag har ju skolan, Treasure Island och Frontierville att sköta om.

Får massa mystiska samtal till min mobil från helt okända nummer. Jag svarar men de lägger på efter nån sekund. Hör typ massa ljud men ingen som vill prata med mig.

Onödiga fakta:
Jag har så många Anime filmer att de inte får plats i min bokhylla längre.
Jag använde Sensitive Lipsyl igår.
Jag har köpt en ritplatta som jag inte använder.
Det kommer in otroligt lite ljus i den här lägenheten.
Jag åt pannkaka idag.



Nu ska jag fortsätta med mitt orbajseri i diagram form. Tydligen så vet inte våra lärare vad ett diagram är.

Hej skolk 2

Vi som är på gränsen. Ja vi som är på gränsen till att ramla ihop till en liten hög med kött.
Skolan gav oss en monster uppgift som betyder noll fritid fram till jul. Ett bibliotek i Kista som inte är något bibliotek utan världens SCIENCE LAB. Mycket ska klämmas in och många pratar om att ställa in sig på att jobba på lördagar för att hinna med allt fram till jul. Några pratar om att sluta för de orkar inte med. Alla är på gränsen. Jag orkar inte. Tänker fan chilla som fan. Är det inte lag på att man bara får jobba 8 timmars arbetsdag? Jag vet inte. Jag tänker då göra det.


Och tröttnar på att bo i den här lägenheten. Mormor är jämt stressad och då blir jag också det. När jag tar sovmorgon så vaknar jag ändå kl. 7 för de är då mormor går upp. Och eftersom jag alltid är sur på morgonen och inte vill parat så blir ja sur på mormor för att hon är så morgonpigg och ska pratar prata prata. Fast hon är snäll och jag gillar henne. Blir arg på mig själv för att ja blir sur på henne som inte gjort något.

Idag är jag hemma för att samla kraft inför projektet. På fredag ska vi ha gjort 7 diagram. På vad är det ingen som fattar. Vi har fått ett häfte vi ska läsa om hur Kista vill ha biblioteket och utfrån de häftet göra diagram över frågeställningar vi har. Jag fattar ingenting, trodde diagram visade på skillnader över tid eller förhållanden mellan ting. Vi får se hur det slutar. Jag ska iväg med Erik (Blomman) till Stockholm vid 4. Vi ska till Zapata och köpa aladdin byxor. Får se om jag köper något på Sci-Fi butiken istället.



Saknar Floda också väldigt mycket. Här luktar allting stad, dvs fett, avgaser och cigg. I Floda kommer höstens lukter fram. Lukterna ändras där, de gör de inte här. Det är nog höstångesten som klivit in i mig. Floda är också lite bättre nu. Det bor en tjej där. En tjej som är min. Ni vet vem.

Kan fan inte släppa de här med uppgiften! Hatar när ja får uppgifter att göra sånt som ja inte vill. Jag vill vara fri i mitt skapande. Inte stängas utav gränser vad jag får eller inte får. De är drygt.


Hej skolk

Okey jag skolkade från skolan idag. Så då var det sagt!

Tillbringade dagen att shoppa på stan. Köpte skor och byxor och fixade även en dosa så jag kan handla på nätet. FINALLY! Kollade också om jag kunde få se Daniel Craig som visst skulle varit i stan som igår, men jag såg inget. Han är väl i Stockholm.

Sen åkte jag till Arlanda för att vinka in Tova som kommit hem från Glasgow där hon pluggar. Trevligt möte och vi pratade om hur mkt hon älskar Glasgow och hur mycket vi älskar Sverigedemokraterna.

En sak som gör mig förbannad är saker som gör mig förbannad Ni förstår jag har ett UL/SL kort som gör att jag kan åka mellan Uppsala och Stockholm och alla mellanliggande stationer gratis (förutom de 1600kr som kortet kostar i månaden). Men Arlanda har lite andra regler gällande de kortet. Jag åker gratis till Arlanda, men det kostar extra att gå upp för rulltrappan till Sky City. Det kostar 60kr att passera. Så jag betalade och gick in. Är där i en timme och går tillbaka. Då måste jag betala 60 kr igen för att åka ner. Jag kan inte komma på varför jag ska betala när ja bara vinkat in en kompis. Har tom kvar kvittot. Men jag betalar och åker. Sen pratar jag med en herre i Uppsala om varför jag måste betala 60kr bara för att ta mig upp, jag har ju gilltigt färdbevis för både UL och SL som de på tåget säger att man måste ha. Men då förstår ni är de så att rälsen nu är privatägd. Så den som äger rälsen har bestämmt att en avgift ska tas av ingen reason at all! *host*privatiseringen*host*


Nog om eländet och till något som verkligen inte är eländigt: Veckans Babe! Det kanske kommer osm en chock men veckans babe är EBBA!



Här med 50-tals outfit!


LindgrenLindgrenLarsson

Nej nu ska jag ta mig i kragen och börja skriva lite mer här. Så man får ur alla känslor på en och samma gång.
Den här veckan har det varit Arkitektur Teknik på skolan och vi har haft ett sjukt högt tempo! Vi har gjort saker på 6 timmar som egentligen brukar ta 6 dagar. Mycket som får kompromissas men de blir ganska bra ändå.

Idag så var min grupp (vi kallar oss LindgrenLindgrenLarsson eller Lindrgens och Larsson) dock väldigt trött på att jobba med de höga tempot. Temat idag var ljus och ljud. Väldigt enkelt egentligen men vi satt som zombies. Alla sov under föreläsningarna, det var galet. Lärarna kom tack och lov sedan in i klassrummet och berättade att de beslutat att stryka en del av de 17 inlämningskraven. Men dagen var ändå inte rolig. Ska faktiskt vara hemma imorgon, min kropp säger ifrån. Är stel och skakig i kroppen och måste få sova ut om jag ska kunna vara med på redovisningen på fredagen.

Så imorgon åker jag istället in till stan och tar reda på vart fan min swedbank dosa tagit vägen. Jag fick aldrig någon och efter att ha läst igenom alla papper så ser jag att jag borde fått en.

På fredag åker jag hem och ska förhoppningsvis träffa Ebba en liten stund på kvällen (vill ha en fet kram så jag blir lugn efter all stress). Sen på lördag blir det att klippa håret i Borlänge och gå på Johan Qvickers vernisage i Djurås! Och sen en liten träff hos Linnea för att säga hej till Tova som kommit hem!

Vill hem så jag kan krama om Ebba och höra hennes skratt när hon skrattar åt mig när jag är knäpp! Jag vill byta ut solen mot Ebba så jag kan se henne varje dag! Och så alla andra kan se vilken vacker tjej jag har!


RSS 2.0