Sensitive

I helgen var Ebba här och som vanligt var det super härligt. Mycket mindre härligt när hon åkte, värsta gången hittills. Men jag vet att hon finns. Hon finns med mig i själen precis som jag finns med henne.

Veckans babe blir denna gång Ebba. Juryns beslut grundar sig på att Ebba spelade Half-Life i helgen! Har en fin video som jag önskar alla kunde se, men ja vet inte hur man laddar upp film på boggen.

Utpressning?

Jag håller på att tappa min "veckans babe" lincens! Man skulle kunna kalla det utpressning, men det säger man inte högt. Här är veckans babe!



Vad kan man säga, det är Siri Wärbo och hon gör som hon vill! Hon är allt bra cool!

Det var ett annat Sverige man vaknade upp till idag. Det var inte Sverige jag vaknade upp till. Sverige finns bara i minnet nu. En dag kanske Sverige kommer tillbaka. Men just nu bor jag i ett land. Ett land som man läser om. Ett land som om vi hade levt i galax för länge sedan, långt, långt borta precis joinat "the dark side".
Vad kommer härnäst? Först ska muslimerna bort för de är onda. Ska sedan alla homosexuella bort? Lovar att det går att hitta något negativt om dem med. Man finner ALLTID det man söker, bara man böjjer sanningen tillräckligt.
Integrationen är inget problem i Sverige. DET BARA ÄR INTE DET! FATTA!!! Det är segregation som är problemet. Det krävs förståelse för andra. Om man hatar någon så börjar man bara hata mer. Hat föder hat. Vart tog solidariteten vägen? Vart man kommer ifrån eller vilken religion ska inte sätta stopp för vart man får vara. Det är samma jävla jord. En landsgräns vad är det? Ett påhitt som människan kommit på. Det är en osynlig linje mellan... ja mellan vadå? Ingenting! Det finns inga gränser. Människans hjärna klarar inte av att tänka sig oändlighet. Därför måste vi sätta gränser för att hjärnan inte ska kollapsa.

Hejdå Sverige! Det var trelvigt att råkas. Snälla kom tillbaka någon dag. Jag ska vänta på dig och göra allt för att få dig tillbaka!


Dagen före hemfärd

Just nu är jag glad. Jag är nöjd med ett projekt på skolan. De har inte hänt förut.

Åt lunch med Siri idag. Sushi börjar bli gott!

Ebbas mobil gick sönder idag så det har varit lite tomt. Som tur är finns MSN! Men jag får träffa henne i helgen också. Ska ju hem och rösta! Åker imorgon med mormor.

Här kommer veckans babe! Jag har tänkt efter före.


Leksing tills jag dör

Idag vann Leksand mot Mora i hockey. Det blåa mot det röda. Lite som valet kanske kommer att bli. Det blåser högervindar.

Tog fram ett kort som togs när jag själv var med i LIF. Jag hade en blomma i munnen för att skojja till det lite



Var inte oroliga, det kommer en veckans babe vilken dag som helst. Vet att ni är sugna på att få veta vem det är den här veckan!

Kina, är du där?

Alltså jag har inget behov av att skriva här längre. Men de känns roligt att folk ändå läser den ibland! Tack!

Allt jag vill skriva om är Ebba, min flickvän! Ja det är sant, de senaste veckornas "veckans babe" är faktiskt min tjej. Hon får mig att jobba på som en tok på skolan, allt för att de ska bli helg så fort som möjligt så vi kan ses. Jag har hittat ett lugn på något sätt. Hon är lugnet. Hon bor tom med på vägen upp till lugnet i falun.

Pratat med folk på skolan. Många har kommit på att arkitekt inte är något för dem. För stressigt och så där. Det får en själv att börja fundera om det är så man vill ha det? Arkitekt yrket är de som är mest stressade och deprimerade av alla yrkesgrupper. Plus att allt är så svårt att greppa, det känns som att så fort man tänkt på något så finns det alltid nånting mer att tänka på. Man bilr aldrig nöjd. Och är de så man ska känna? Jag vet inte, just nu är de kul för man lär sig mycket om programmen. Men mot inlämningarna brukar de bli så stressigt att de bara blir kattskit av allt. Jag tänker göra de här 3 åren iaf, för vad vill jag annars bli? Om jag kommer på något annat så kanske jag byter, men orka göra det. Sen läsa språk kanske.

Vill till Kina igen! Saknar känslan man får av att gå runt i Beijing mitt i natten och bara leva, känna lugnet. För det är en lugn stad. Den har inget tempo, inget den behöver bevisa. Stockholm är stressigt och luktar illa, men ack så vackert.



Här är min ebbobb

Gissa veckans babe

Ni vet lika väl som jag att det behövs en veckans babe.



Ja, jag sitter och printscreenar ebbas blogg.

RSS 2.0