Vill du ha mat?

Kuplen idag igen! Jag måste sluta åka dit, det är ju pinsamt. Åkte dit med mormor, mor och far, Johan var också med. Vi köpte tårta och födelsedagspresent åt mormor som fyller år 83 idag! Själv köpte jag mig en lampa som jag ska ha i taket. Inte någon värsting men en som duger tills jag hittat något bättre.
När vi satt och åt glass nere där dom har den himmelskt goda italienska glassen så kommer det en jätte söt liten liten flcka fram till mormor. Under armen hade hon massa kataloger från polarn & pyret och resia mm.

Flickan: Vill du ha mat?
Mormor: Bjuder du på mat?
F: Ja du kan se dom här i, jag har två stycken. Hon visar sina kataloger under armen.
M: Ja se här va de mycket mat, polarn & pyret ser gott ut.
F: Vill du ha mat?
M: Nej men vet du jag har precis ätit jag är jätte mätt. Tack ändå det ser jätte gott ut.
F: Vem tycker du jag ska fråga?
M Ja jag vet inte, han den där gubben kanske? Pekar på pappa.
F: Vill du ha mat?
P: Nej du tack jag har också ätit precis.
F: Vad ska jag fråga mer? kollar på mormor.
M: Fråga om han är törstig.
F: Är du törstig? du kan se all mat i dom här. Visar sina kataloger.
P: Haha nej jag är inte så törstig tack ändå.
F: Vilka ska jag mer fråga? kollar på mormor igen.
M: Ja du kan ju fråga dom där flickorna där borta dom ser lite hungriga ut.
F: Okey då gör jag det!

Hon va så himmla härlig den där tjejen!

Idag har jätte många ringt och frågat vad jag ska göra på nyår. Jag önskar att jag kunde bjuda hem alla människor hem till en jätte stor lägenhet där alla kunde sova och som låg bra till. Det blir så att jag åker till USA Hannah imorgon så jag har berättat att jag tyvärr inte kan hjälpa dom med deras nyårs bekymmer. Jag gillar alla mina vänner! Jag vill pussa på er!

Funderar på om jag verkligen ska köpa en tv eller inte? Fick ett gigantiskt stort ryck av att åka till Japan igen. Hittade helt random en tjej på bilddagboken som var där just nu. OCH DET SÅG HELT JÄVLA SUPER COOLT UT! Så jag kanske ska spara och göra ett sånt där år i japan eller något om jag inte kommer in på arkitekt direkt. Åååhh! Jag vill ut och resa! Lyllos Johanna som ska ut och backpacka! Behöver seriöst folk som kan mycket om att resa för jag vet inte så mycket och som vill ut på ett adventures med massor med quests!

Sundaystrawberry

Från att ha haft världens inspiration i flera veckor till att verkligen inte kunna rita alls. Så har jag det just nu och jag hoppas det går över väldigt snart! Inte nog med det så vet jag inte hur nyår kommer se ut heller. Får veta allt ikväll, just nu bryr jag mig inte riktigt vad som händer. Antingen blir jag i Falun i lägenheten eller hos USA Hannah i borlänge.

Idag kom min mormor hit! Vi hade en liten mini julafton nyss. Jag fick pengar och två par strumpor!



Och imorgon ska jag köpa en TV!

Dakishimetai

Jag åkte till kupolen idag igen! Jon ringde på morgonen och undrade om jag ville hänga på, så jag gjorde det. Lite mindre folk idag som tur va, det var ingen kö i rulltrapporna. Såg ikapp alla bleachavsnitt när jag kom hem så nu är jag helt slut i kroppen. Just nu sitter jag och ska försöka plugga lite biologi! Och på måndag kommer mormor! JIPPI!

Dagens fråga! Är jag en rolig jävel?

Det är "styrt"

Idag åkte jag på mellandagsrean på kupolen i hopp om att köpa min TV. Men eftersom mina föräldrar helt plötsligt blev mystiskt sjuka så fick jag lov åka buss. Så Johan och jag tar bussen in till staden. På den överfulla bussen hittar jag USA Hannah som varit i Malung på fest. Så hon jag och Johan går på kupolen hela dagen. Vi åt så klart på thairestaurang!
Länge sen jag såg så mycket folk på kupolen. Det nya ordet är "styrt", man säger det då något går som planerat. Eller bara när något gått bra. sprid det gott folk!

Jag är lite arg på mina föräldrar som inte låter uppland människorna komma hit till oss!

Jag skulle ju inte bli ledsen om man fick bli lite snyggare också? Tror ni jag kan hålla det som nyårslöfte?

Dagens duktig! David Larsson som har läst på biologin!


Vill du se mig i cam?

Och så var Julen över! Fick många fina saker igår. Det som stod i centrum var altblockflöjten, webbkameran och pengarna. Fick även en bok som heter "Och himmlens vida väv" som jag snart ska läsa bara jag läst klart boken som är före. Hantlar och mjukisbyxor var också några av de grejjer jag fick. På morgonen åkte vi till farmor och farfar och firade lite där sen åkte vi hem till Hagen (där jag bor) och firade där också. Hoppas ni har haft en lika bra Jul som jag!

Idag så har jag lekt med min webbkamera nästan hela dagen. Ska vara hemma ikväll och inte ut på någon fest. Min bror har dock åkt iväg till Erik Berglund på en fest.

Tack för alla sms igår, det var hur många som helst! Tur att jag fick ett kontantkort till mobilen så ja kunde svara på allt (smiley)

Imorgon ska jag köpa TV tror jag!


One day remaining

Dagen före dagen idag.
Granen är klädd.
Marschallhållarna är på plats.
Paketen ligger där som ska.
Jag är ren.
Huset är rent.
Allt är som det ska!

Pappa sitter nere och spelar bingolotto just nu. Det var jätte länge sen jag såg på de, kanske 6 år sen. Hoppas bara han vinner något för jag missar massa bra program på grund av honom.
Har spelat Age of Empires II, mitt julspel som jag måste spela dagen innan. Det har blivit en tradition, bara så ni vet.

Nu ska jag gå ner och vara med min familj! Ha en God Jul alla flickor och pojkar så hörs vi the day after tomorrow!

Som man säger i USA

Har ni hört talas om bäjstajk? Det är iallafall bestick på engelska, man säger så i USA!
Jag var ju till borlänge idag, till kupolen. Åkte dit med min bror, mor och far. Sen lämnade jag dom för att möta fruntimmer. Så där gick jag runt med dom en hel dag på kupolen, Linnea, Madeleine och Anna-Maja! Ja det var mycket trevligt, dom är roliga dom där små kullorna. Dom är så glada och det är så skönt!

Träffade massa annat folk som Pontus från högskolan, USA Hannah, Qvirre samt Gustav från ettan på gymnasiet!!! Och några till man bara vinkade till.



Jag säger som Linnea, man har nästan blivit lite beroende av att blogga! Läskigt som bara den.


Why do you build me up buttercup baby?

Jag måste göra omtenta på biologin. Blir nog kanske lite lättare den här gången. Men hur fan har hon tänk sig att jag ska kunna göra omtentan? Sista anmälningsdagen var ju i fredags och jag fick veta detta idag. Jag skickade mejl i torsdags. Sen ett till igår när jag aldrig fick något svar. Det är hon som är ansvarig tycker jag. Ska in imorgon och prata med receptionen.

Imorgon ska jag till kupolen.
Grannen är klädd och det var jag som gjorde det!
Johan har gjort en jätte bra låt som ni borde lyssna på. Det är han och några till som spelar.
Nu ska jag discodansa till Après Moi!


Ellen

Här är lite bilder på min supersyrra Ellen!



Ellen gör lite konstiga saker ibland men alla gillar henne ändå. Ellen och ingår i släktet Engblom och har två ben med vilka hon använder till att gå med. Hon har en liten guld grej på en tand, den använder hon för att locka till sig hanar. Hon är lika gammal som min bror. Hennes egen bror Arvid som också ingår i släktet Engblom brukar hon inte tycka om. Men egentligen gör hon det för utan honom skulle hon inte ha någon bror som heter Arvid.

Ellen gillar att dansa folkdans, hon är faktiskt världsbäst på det. Och om ni inte tror mig så kan ni ju fråga henne för hon har bildbevis från VM. Hon kanske kommer stå med i guinness rekordbok?

Ellen kommer ibland med tråkiga skämt men hennes sköna charm gör att man inte kan tycka illa om henne. Hon är helt enkelt min bästa supersyrra!

Lilium

Vad har hänt? jo...

idag städade vi huset, inte allt men nästan. Sen kom Jon och vi såg på Elfen Lied som jag har för mig att jag redan sett?
igår var jag på kupolen och köpte de sista julklapparna. Skönt att de är avklarat nu.

...dvs inget viktigt har hänt.

Jag tror att en gammal kompis till mig flörtar med mig? Synd då att det inte är någon jag vill ha!
Och själv vet jag inte vad jag vill längre? Det roliga försvann lika fort som det kom så jag är/har börjat om på nytt.
Allting påminner om mina förvirrande tankar som kommer på våren. Jag blir helt galen i skallen och tänker sönder allt. Men jag går nog på för mycket också, eller för lite?

Jag har nog inte riktigt tänkt efter vilka tjejer som är min stil? Och vad har jag för stil? Ena dagen känner jag för att gå i pösiga kläder och andra dagen känner jag för skjorta och slips? Sen passar jag inte i alla kläder, vad passar jag bäst i? Det är sånt jag behöver hjälp med att reda ut. Vad andra passar i ser jag ganska lätt, men när det gäller mig själv så stirrar jag sönder allting! Men det är väl något som kommer med paketet, att vara konstnär dvs.

Ska göra ett till inlägg för min supersyrra Ellen Engblom! Hon har väntat på den jätte länge!


Estetbild

Jag har väl inte haft så jätte roligt den här veckan. Suttit uppe vid datorn och lyssnat på musik. Men jag har snart lärt mig hela Samson på keyboard, hon gillar att byta takt den damen.

Eftersom jag har haft så tråkigt så har jag ritat ganska mycket. Börjat på ett jätte gammalt projekt som heter Weight of the World. Den kommer nog vara oklar ett bra tag till för jag har nog aldrig gjort så mycket plåtter i en bild förut. Men den kommer nog bli mycket bra.
 Idag började jag också på en annan bild för jag tröttnade på att göra pillergöra på  WotW. Den här har lite nostalgi i sig. Jag går tillbaka till den tiden jag bara ritade monster. Och för att reda ut en sak här så innehåller mina andra bilder inga monster utan varelser, ifall ni hade invändningar. I den här nya bilden så är det dock monster. En mask och en fågel med moster touch till låten The Bird and the Worm med gruppen Used.

Photoshopade lite härom dagen också, ville så gärna måla med färg för jag har två låtar i skallen som måste komma på bild! Nöden hade ingen lag så jag gjorde skisserna i photoshop tills jag skaffat lite färg.

 
Toxicity med System of a Down


Zombie med The Cranberries

Dragonball döden

Sånt här gör ju en bara ledsen ='(

http://www.youtube.com/watch?v=YHdHh_NnFiI

Allt är fel, inget är rätt! Goku är ju för fan en jävligt kort japansk unge med svans! Ingen jävla vuxen amerikan fjant utan svans! Bulma är ljushårig! Kamesennin är flintis och bor på en fucking ö! Och vart är grisen vars namn jag inte kommer ihåg? Han som råkar önska sig ett par trosor när dom väl ha fått tag på alla dragonballs? Ja det är så det slutar faktiskt! Sen tränar dom bara upp sig för att hitta dom igen...


Lampan är trasig

Jag har ju glömt berätta att jag ju faktiskt har lov nu! Till den 19 januari är jag ledig från skolan. Det är bra för då kan jag sammla mig inför den otroligt tuffa vårterminen som kommer!

Den här veckan kommer bjuda på jobb här hemma. Skotta och städa och ta fram alla julsaker. Satt väldigt länge idag med att försöka lista ut vilken lampa som hade gått i en väldigt lång ljusslinga, sånt är kul. Sen ska jag kanske åka till Falun och köpa färg och kolla om Olle vill köra lite Shadow of the Colossus!

Johans keyboard har kommit hem igen! Jag spelade och mina fingrar blev lyckliga. Fick även hem min t-shirt jag beställde för ett tag sen idag! Den passar perfekt! Synd att det syns en liten grå ruta runt motivet på framsidan, hoppas det försvinner efter några tvättar.



Jag valde Die die my Darling till framsida och på baksidan har jag The Unthinking Majority

En helg med dirty girls

Den här helgen har varit väldigt julig. Igår var jag bjuden hem till Linnea för att baka pepparkaka. Vi började dagen med att åka spark till tågstationen där vi hämtade Madde. Sen åkte vi hem till Linnea och det var första gången jag var hem till dom. Dom bodde jätte fint och mysigt! Dom var lite busiga som vanligt och drog upp kjolen hela tiden!



Sen började vi baka pepparkaka. Jag testade en liten special och bakade in en skummtomte i pepparkaksdegen. Det blev faktiskt gott!
Vi laga lite mat efter baket och vi gjorde kyckling med cornflakes på. Det receptet måste jag ta för jag kunde äta upp allt om jag bara hade haft större mage!



Idag så åkte vi till Rävhea för att åka pulka! Linnea, Madde, Joel, Tova och jag pulsade runt i snön. Sen åkte jag hem och hjälpte pappa med golvet. Det blir inflyttningsfest eller nått kanske sen när det är klart. Jag gillar inflyttningsfester.

Sen så skulle jag ha följt med på lucia här i Floda men eftersom jag fick lov skotta och hjälpa pappa med golvet så fick jag hoppa över det. Hoppas ni förlåter mig tjejer.



Glöggkvällen hos Hannah blir nästa vecka och det var tur för jag såg fram emot det jätte mycket!

Dagens låt!
Après Moi med Regina Spektor, ska lära mig den på piano nu (smiley)

Je ne sais pas

Snabb genomgång av tentorna!
Matte C, lätt G
Biologi, kanske G
Fysik, hoppas på G

Förutom att ha gjort tentor så har jag varit i Falun och fikat med Linnea och hennes kompisar, men dom är kanske mina kompisar nu också? Nja det där får vi diskutera.  Men mest Linneas kompisar är dom iallafall!

Imorgon blir det baka kaka hos Linnea! Det är gott med pepparkaka, iallafall degen! Sen mot kvällen blir det att åka till Hannah. Det finns dock ett problem där, jag vet inte hur jag tar mig dit! Bussarna går så dåligt och om jag ska hinna baka och allt så måste jag ha nån som kan ta mig dit. Och med dagens föräldrar så vet man ju hur det går.



Min hjärna blev lite fucked up den här månaden. Vad vill pojken David med allt det här? Vad är bästa alternativet? Jag vet inte men jag tänker låta framtids David ta reda på det.

Fick låna skivan Begin to Hope med Regina Spektor av Linnea också! Det var bra! Och här kommer Pkemon portal bilderna jag lovade


Det kom en vit pikachu och kollade.


Tenta period 2 Kemi A

Ja så kom dagen då det var dags för prov. Men den gick faktiskt bra! Jag har 14 tillgodo poäng och det känns bra. Har även målat golvlister idag till rummen och jag hoppas verkligen vi kan börja lägga golv i veckan! 
Sitter hemma själv just nu, mor och far är i Borlänge och ska handla julklappar. Johan är i Falun som vanligt. Han ska spela på luciarocken och håller på att repa nu. Undrar vad bandet heter? Han är ju med i nya hela tiden känns det som! (skratt)

En viktig fråga som jag hoppas många kan svara på: Vad händer på nyår? Vad händer?

Portalen!

Så var det så att idag åkte jag, Bonki Linnea, Jon och Bonki Linneas bror till rävhea för lite pulkaåkning! Jag åkte med Jon dit men efter att vi lämnat bilen så gick vi vilse i skogen (smiley). Linnea och Joel hittade oss till slut så vi kunde gå till backen och börja åka.

Vi åkte pulka och byggde ett hopp och fikade. Det sista vi gjorde va att bygga en jätte fin pokemonportal! Vi var alla överens om att det var den finaste vi någonsin sett. Bakom portalen kunde man hitta en glad pikachu från japan.
Det hela var inte töntigt.

Bilder kommer om någon vecka då Linnea fixat sladd till hennes kamera.

Dagens smygreklam! http://sweetaprilfools.blogspot.com/


Blöt om foten

Igår kvälls åkte jag till Falun för att leka lite med Madde den glade! Det var kul vi spelade wii jätte länge! (smiley)
Sen idag så åkte jag hem men stannade till på tuna tutten för att handla lite julklappar, hittade dock inget som jag kunde köpa på en gång.

I övermorgon är det tenta, i vad vet jag inte för jag har inte kollat upp det haha.


Ta en läkerol

Igår: Det var en helt vanlig dag. Jag gick som vanligt in på ica för att handla mat upp till lägenheten. När jag stod och funderade om jag skulle köpa lite kiwis så känner jag en doft. En doft jag känner igen, men vad kommer den ifrån?

Det är då jag förstår, det luktar läkerol! Jag vänder mig om så där sakta som i film. Och vad får jag se? Jo där står han, legenden och myten... Anders Lönnberg!
Jag fick hjärtklappningar men sammlade mig snabbt och tänkte att det här är nog sista gången jag får se honom i livet. "Här får jag handla snabbt" tänkte jag och drog upp mobilen och låtsades kolla vad klockan var. Klick* och bilden var tagen.

Anders Lönnberg (Lema) du kommer alltid att vara en del i våra liv. Det var du som öppnade pärleporten och gav oss läkerol på matte och fysik lektionerna. Det var du som kom full till skolan. Det var du som ingen förstod. Det var du som hamnade i våra hjärtan. <3




Idag: Varit i Falun och ska snart kolla på Göran Greider när han är med i "på spåret". Han är ju en granne så man måste ju kolla in hur det går! Håller just nu på att hjälpa far lägga in skivor som ska ligga som stöd för vårt nya golv i Johans rum. Det blir skit bra!

Den här helgen ska jag träna mycket kemi
Nästa vecka är alla tentor.
Nästa vecka är sista veckan innan lovet!
Ska nog åka pulka i helgen om jag bara hittar lite folk som vill åka med.

Kom på att livet är väldigt kort. Ett år är ju bara 365 dagar! Det är läskigt lite. Gör så mycket som möjligt så fort som möjligt!


Nike

Bara några dagar kvar och sen är det tenta dags igen! Idag satt jag och jobba kvar på skolan för att lära mig allt. Det är galet mycket att komma ihåg. Har fyllt mobilen med bilder på Regina och jag känner att det var bra av mig att göra det.

Vi funderar på att hyra kårhuset och ha en klassfest där sen. Hoppas vi gör det för det vore kul.
Ikväll tänkte kanske jag och Anna åka till etage, just därför så är jag trött och måste plugga. Får se hur det slutar.

Dagens dagens!

Nike måste sponsra Joel efter det här!

Regina är snygg

Igår gick hela dagen åt att ta hem bilder på Regina Spektor. Idag ska jag sitta och kolla på dom. Klart slut.


RSS 2.0