Kortfredagen

Den här dagen har gått otroligt fort! Det känns som att jag nyss vaknade. Jag tror det beror på att jag bara har gjort två grejjer idag. började med att pugga matte och sen läste jag körkortsteori boken.

Att plugga matte gör att tiden går jätte fort! Inte för att det är speciellt kul utan för att det tar så lång tid med en uppgift. Och man vill ju liksom göra minst 20 st så man kommer någon vart.

Som sagt så börjar Mars månad snart och den kommer bli en stor tenta. Det börjar med halkbana och teori den 5. Resten vågar jag inte tänka på.



Den här helgen kommer nog tyvärr gå ganska fort eftersom jag inte kommer hinna göra något kul. Det skulle varit utgång med Jocke och Mira men jag hade glömt att det var den här veckan och jag ber om ursäkt. Det har varit mycket plugg och jag är lite nervös för min överlevnad.

På tal om något annat.
En liten fråga. If I kiss you where it's sore will you feel better, better, better? Will you feel anything at all?


Feta tisdagar

Morrr! jag får aldrig som jag vill! Dumma vårångest!

Men Grattis till Victoria och Daniel. Det är ju kul när det går bra för andra som vissa brukar säga.

Adventures vecka 8

Oj helgen har varit hektisk! Så jag börjar med att medela att det kommer bli ett långt inlägg. Så läs den när ni har mycket tid över så ni inte bara skummar igenom allt smaskigt.

Torsdag
Åker hemifrån ca klockan 7 och har en helt vanlig dag i skolan. Sen efter skolan drar jag till Falun för att träffa Madeleine Gladh. Först drog jag in på museet för att kolla in om det kommit nått nytt coolt snyggt, men det hade det inte riktigt.
Förutom Selmas rum inne i hörnet som verkligen är dunder snyggt!

Sen träffar jag Madde och vi går runt på stan. Vi blev hungirga och drog till donken och där såg jag Lis F komma cyklandes med en väldig fart så vi hann bara säga hej i stort sätt. Efter det korta mötet bestälde vi biljetter till bion hemma hos Gladh och sen drog vi dit. Vi såg Benjamin Button och den var mycket bra. Den är en sån där ja vill se igen!

Fredag
Jag åker från Falun till Borlänge där min mor väntar. Sen får jag köra bil ner till Uppland och det gick bra tycker jag. Väl framme hos mormor får vi mat. Det är verkligen nått specielt med mormor mat, den smakar så mjukt och lent.

Runt 5 åker jag mot Flogsta där Johanna och Johannes väntar. Vi hade ju bestämt träff för att dra ut på lite party party på någon nation. Det var jätte kul att träffa Johanna igen och Johannes var dunder cool som vanligt. Jag gillar dom där två. Även Olof som var en av Johannes matte kompisar var mycket trevlig och bjöd alla i gänget på Kvällens drink väl på nationen.

  

Innan nationen så åt vi mat i Johannes lägenhet och vi skålade som aldrig förr. Sen gick vi ner till stan och det var kallt. Men det blev varmt när vi kommit in. Vi hamnade på östergötlands nation och där var det inte mycket drag i början men runt klockan sent så blev det så mycket folk att man inte hörde musiken!

Sen såg jag en tremänning till mig. Men jag vågade inte gå fram för hon såg ut att ha så kul med ca 1000 killar runt sig.

Lördag
Denna dag var jag mormor och mor till Gränby köpcentrum där vi träffade på familjen Engblom. Senare mot kvällningen drog vi dit för lite fika men det bjöds även på god soppa! Mumsigt!



Söndag
Början av dagen gick åt att äta lunch vid 10! Sen att köra bil den långa vägen hem. Dock inte jag som fick köra den här gången. Vi tog med oss Johanna som också skulle med. Hon hade avslutat sin etnologikurs som hade pågått i en månad så hon skulle flytta hem nu.

Jag blev avsläppt i Bäsna på buggkursen så jag kom aldrig riktigt hem den dagen. Jag kom alltså inte hem alls för jag och Anna bestämde att vi skulle bugga i Borlänge också! Så vi dansar först från 3 till 5 och sen drog vi till Borlänge och dansade från 6 till 10. Runt 11 var jag framme i Falun sen på kvällen och då var jag mör. 5 timmar konstant dansande. Ett under att jag inte har någon träningsvärk idag!


Lakrits någon?

Idag var det en dag med mycket att göra. Först var det skola till klockan 12. Eftersom det är tisdag betyder det att det är dags för Max! Men alla var inte på så det blev bara jag och Anna som drog dit. Där sitter vi och filosoferar tills klockan blir 14.30 då drog vi till resecentrum för jag skulle ha körlektion.



När klockan slagit 16.30 så åker jag hem från Borlänge och hemma väntar P.
P och jag körde Gears of Wars 2 och det gick mycket bra den här gången. Tills vi inser att man nog inte ska kunna klara det med bara två spelare. Jaja det var en bra dag hur som helst. Imorgon ska jag nog dra till Lisa för att hälsa på. Samt hämta en och annan teoribok.

Untz

Ja så var den helgen förbi. Ellen och Maria från Uppsala var och hälsade på och jag stod för underhållningen. En tur till kupolen på lördagen och sen idag så fixade johan så vi fick grilla nere vid wålstedts. Johan och jag hade även lite disney dans framträdande.

Just nu sitter jag här och oroar mig för mars månad. Jag har 3 tentor, ett högskoleprov samt körkortsteoriprov och uppkörning. All I can do is smile



Sen så missade jag dansen idag. Hörde att det var något nytt steg som var lite konstigt. Men jag ska ta igen det under veckan.

Veckand ord: Untz!

Deviantart

Märkte att jag har 1.000 pageviews på min deviantart sida idag. Roligare än så blir det inte.
www.ztrider.deviantart.com

Jag städar för ikväll kommer upplands folket!



Dagens låt! Breaking me Down - Soil


Cosx

Torsdag och sista skoldagen på veckan. Det var nog den roligaste skoldagen för denna veckan. Jag bröt arm mot Anna och jag vann. På matten räknade vi med något som heter sinus V och cosinus V, dessa förkortas Sinx och Cosx ibland. Tillslut märkte vi att om man sa Cosx lite snabbt så låter det som något annat. Om ni inte hör det så kan ni ju kolla på den fina bilden Fredrik gjorde på tavlan till Cosx ära.



Sen kom jag hem och städade lite för imorgon kommer Ellen och Maria från Uppsala hit. Ellen är min supersyrra och Maria är Ellens lilla systerdotter. Så jag ska försöka roa dom under helgen.

När jag städat klart kom Marcus Säljgård hit en sväng. Det var roligt för han är en kul prick och vi spelade spel och såg på youtube klipp. Han åkte precis hem så nu ska jag nog sova för jag är trött. Imorgon ska jag städa mer och sätta upp tavlor och en hylla.

Och de snöar

Sluta snöa! Jag vill ha bort snön.

Glömde nämna igår att jag träffade May! Från gruvstugan. Hon var sig lik och lika glad. Jag uppdaterade henne på vad folk gjorde sen pratade vi skit.

Lite random bilder kommer här.

  

Gamla filmer

Idag anmälde jag mig till högskoleprovet. Den 28 mars bilre av. Tack Pontus som betalade min anmälan, fattar noll när de gäller betala över nätet.

Fick lov vänta i djurås på pappa och då gick jag in på bibblan och kollade på lånefilmer. Där hittade jag jätte många filmer som jag lånade när jag va liten! Sånna där okända men som ändå är grymmt bra. Som t.ex. Fågelkriget, jag kommer ihåg att den va jätte sorglig men dunder bra!

Sen har vi ju den riktiga Narnia serien! Filmen var ju bara töntig. Funderar på att låna alla.

Känner ni igen några?

  

Din stjärna

Ja ännu en seg dag i skolan. Men jag ska ej misströsta livet är ganska skönt just nu känner jag! Vet inte vad det kan bero på men det känns bra!

Tyvärr måste jag medela en sak. Jag har ljugit för er kära vänner. Om ni kanske minns så gjorde jag klart en bild som jag inte riktigt kom ihåg till vilken låt jag gjort den till. Efter ett tags letande så trodde jag att det var Lacrymosa, men det måste varit fel. Jag var lite skeptiskt till att låten Lacrymosa var rätt, den stämde inte in så bra till själva bilden. Idag på bussen satt jag och lyssnade på musik och slog på låten Your Star från samma album som Lacrymosa. Och det var då allt kom tillbaka som en stor gigantisk flash! Rätt låt är ju Your Star! Allt stämmer in, hela låten bara skriker Your Star!
Jag förstår ju att ni måste vara hemskt hemskt besvikna på mig att jag ljugit så. Men jag hoppas ni en dag kan förlåta mig.



När jag kom hem idag så berättade min bror att han ska vara med i en riktig film! Kommer ni ihåg Vintergatan 5a? Det var nån ny film eller serie som skulle komma med dom och då skulle han och två kompisar få vara aliens! XD

Sen för allas trevnad så kan ni ju lyssna på Within-Temptations nya låt The Last Time.
http://www.youtube.com/watch?v=JZjcoVpTpOc&feature=related


Party och brosk

Okey nu är jag tillbaka från buggen och här kommer helgen!

Fredag skulle det blivit att åka och fira Maddes födelsedag (19 år Grattis) men med tanke på att jag fick lov stanna hemma och hjälpa till med massa saker jag inte ville så kunde jag inte det. Men jag åkte iväg på kväälen tillslut iallafall för jag och Jon va bjudna hem till Mira och Jocke. Det var kul så länge vi var hos Jocke sen när vi kulle testa Flamingo så blev det lite läskigt bara. Ingen av oss hade varit där så vi testade. Jag säger så här, testa det inte! Bland annat så fick Jon lov dra lite tidigare för han mådde ju inte så bra. Men mycket kul före och efter.



Lördag blev det att åka och kolla på Hannah när hon sjöng en låt på "Melodifestivalen Borlänge". Hon var jätte duktig och hon och killen som spelade piano fick andra pris! Sen drog vi hem till henne och där träffade vi Rebecka och sen fick Marcus och jag mat.



Nu ska jag spela mer spel med min bror!

Bonks

Lästa nyss på Sara Idres blogg att hon kommit upp i över 300 inlägg! Grattis till henne! Så jag fick lov kolla hur många jag hade och se jag har visst gjort över 100 st nu! Ett inte lika fullt så stort Grattis till mig men ändå.

Hur var helgen? ja det får ni veta senare ikväll

Coola cola kulor

Jippi sista dagen på veckan! Eftersom jag inte har biologi så slutar jag alltid på torsdagar!

Idag var en bra dag. Lite busig. På lunchen åkte Jag, Zandra, Anna, Amelie och Fredrik till dollarstore och en djuraffär. Fredrik och jag köpte godis, 15 godiskulor för 10kr. Sen gick vi på djuraffär. Sen skulle vi ha övat bugg idag med Anna men Pontus och jag fick lov kriga mot kineser och slåss mot en muterad dinosaurie i en jätte stor djungel. Jag har faktiskt upptäckt att bugg är jävligt super kul! (smiley)

Min farmor är sjuk, hoppas hon blir bättre. Hon är världens snällaste!

Kör vänster

När jag kom hem var det svart ute. Jag kom hem sent för jag hade min första körlektion idag. Det gick ganska bra mot slutet! Inte i början för jag hade aldrig gjort stadskörning.

Annars vanlig dag, hoppas på en roligare morgon dag. Jag har ju trotts allt Max kuponger så jag kan bjuda mina Max kompisar på! (smiley)

Måndag skit

Nu sitter jag på skolan och väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan ha min första lektion. Måste alltid åka hit till 8 för de går inga andra bussar eller tåg som jag kan ta. Skulle vara bra med ett körkort nu. Första lektionen imorgon faktiskt. Men sånt har jag inte tid att tänka på nu, jag går till 3 varje dag hela veckan och då blir det bara plugg plugg plugg.

Kollade upp det här med högskoleprov nyss. Man måste så klart fixa allt på nätet för dom har tagit bort att man kan fixa allt på skolan vid receptionen. Så himmla äckligt svenskt! Allt ska fixas genom datorn och nätet, jag hatar det! Datorn kan ju hänga sig precis när man klickar för något viktigt och för det mesta så fattar man inte ett dyft hur man går tillväga utan att ha läst och gått igenom varje liten vrå på sidan. Plus att man måste läsa igenom "Frågor och Svar" tre till fyra gånger innan man hittar det man undrar över. Som sagt är det så typiskt svenskt att inte kunna prata med folk. Vore det inte enklare om man vid disken får ett papper man fyller i och lämnar pengar direkt i handen? Och där man kan fråga personalen som vet allt? Hoppas internet dör...

När huvudet är dumt

I fredags åkte jag och Jon till Falun för att gå på etage och ha lite förfest i lägenheten. Mira och Jocke och Anna, Zandra och Amelie skulle komma också. Men när jag känner efter i fickan efter nyckeln till lägenheten så hittar jag den inte. Jag hade glömt den i Floda. Det blev lite jobbigt där ett tag men som tur va så kunde Zandra möta mamma innan hon åkte från Djurås. Så vi kom in till slut. Och etage va riktigt roligt!

Igår drog jag och P till puben hos Wålstedt, det var ganska tråkigt där men vi träffade Lajni och hon var glad. Innan det så körde vi Gears of Wars 2 och köttade monster. Han kommer snart hit idag så vi kan fortsätta där vi slutade! (smiley)


RSS 2.0