Rhinoceros

Åhh! Jag borde åka på aikidon idag! Men jag orkar inte riktigt, eller jag vill men jag kan inte tänka just nu så jag sitter bara still när jag egentligen borde göra mig klar! Får göra lite övningar här hemma istället.

Idag fick vi en ny uppgift som vi har under 4 veckor. "Människans bästa vän", vi ska göra någon slags protes eller hjälpmedel till den mänskliga kroppen. Alltså en fysisk eller social struktur som vi vill använda varje dag!

Har inte lagt så stor vikt på den uppgiften idag utan jag körade lite rhino istället. Ett 3D program som man göra modeller i. Satt med en övning där man skulle göra en badanka hela dagen när plötsligt. RIIING!!!!! Hela skolan måste utrymmas för brandlarmet går! Så jag slänger mig från datorn och springer ut! Visade sig vara en övning men mitt arbete var borta när ja kom tillbaka! Haha måste lära mig spara saker.

Imorgon ska jag börja jobba med Rubs och Jennys lilla loga. Jenny vill ha en loga till hennes jobb där dom tvättar hundar. När den är klar ska jag föröska börja på Adams Zelda tatuering som han bett om. Kommer nog bli jävligt svår men kul att göra :)

Jag bjuder på en bild


Alexandra blev så glad när jag kom med lite droger till henne :)


Fuglesang och Sakura

Vad många kanske inte vet är att Fuglesang har gått på KTH. Igår var han där för en "liten" föreläsning om hur hans andra resa upp i rymden var. Jag var såklart där!

Det var en allmän föreläsning så vem som helst fick gå dit, man behövde inte gå på skolan. Det var hur lång kö som helst redan 30 min innan start. Och vi som kom då gick typ in sist. Det var coolt att se han på riktigt, han var som en gud när han steg upp på podiumet. Dock så fick vi höra ett jätte långt tal från Maud Olofsson, inte riktigt vad vi hade kommit dit för men men.

 

Efter det åkte jag på aikido och lärde mig något som kallas Sankyo. Riktigt brutalt faktiskt, och då är aikido bara försvar.

Idag fick vi en uppgift där vi skulle morpha olika objekt och material. Jag fick dagstidningar, två högtalare, en cd-spelare och en skumgummibit. Sen skulle man göra två affischer med sina nya skapelser. Blev precis klar! Åkte hem tidigare idag för att kunna fota mina saker och sen leka i photoshop.

 

På vägen hem stannade jag förbi Sakura, en japansk restaurang där jag faktiskt åt min första hela måltid med ätpinnar! Fast maten liknade och smakade kalops. Hade väntat mig något mer mäktigt och annorlunda. Men men har sett ett till ställe som ja ska prova sen!

Imorgon blir det mer aikido! Hoppas att jag inte får träningsvärk, den har förmågan att komma efter två dagar för mig!


Zon2

Igår var det fest på KTH. Jag och Alexandra skulle till Mandus på förfest men när vi väl var på t-centralen och frågade om vägen så visade det sig att han trodde vi skulle höra av oss på morgonen, så det blev ingen förfest. Så vi gick och åt lite mat. Sen åkte vi runt på tunnelbanan in i "Zon2". Det var en helt annan värld där, cyklarna var jätte stora, konstiga varelser, muterade djur, på himmlen stog det "if..." och aliens flög omkring. Sen träffade vi faddern Johan och vår klasskompis Jennifer på vägen tillbaka. Vi var först in.

Festen var kul, lite så där mysig. Man gick runt och pratade med folk och drack lite vin. Hade hoppats på att få dansa lite men alla där måste visst va skit fulla för att kunna dansa lite. Och eftersom jag fick lov åka 23:45 för att hinna med mitt tåg så hann jag inte dansa. Hoppas ingen där hade roligt!!!



 
Så här ser mitt lilla krypin ut.

Ska nog installera Half-Life på datorn nu. Det är ett väldigt värt spel!

You and me will all go down in history,
With a sad Statue of Liberty,
And a Generation that didn't agree.

Lycka och olycka

Igår fick jag internet! Helt underbart var det. Kom hem lite tidigare från skolan och såg att det låg ett brev som berättade att mormor hade ett paket nere på ICA (som förövrigt äger skiten ur konsum).

Det som är mindre roligt är att jag inte har några hörlurar längre. Dom gick sönder på vägen hit till skolan. Eller jag drog sönder dom. Blev bara så arg på att ena luren glappade utan någon som helst anledning! Ska köpa ny idag om jag har tur att sluta tidigt.

Just nu sitter jag och vaktar Alexandras dator på skolan. Har inte riktigt någon aning om varför. Det ligger en grej här som ser ut som ett minnes kort, den skulle jag vakta tror jag. Det skulle även komma ut något ur plottern (stor gigantisk skrivare) men jag är nite säker på om jag skulle ta den. Jaja jag har inte riktigt någon aning vad jag ska göra idag ändå så. Vi har stor redovisning inför våra parallella klasser idag. 4 veckors Crash Course (a rapid and intense course of training or research) ska vi gå igenom på 20 minuter. Men det sitter dom andra och går igenom.



I onsdags var jag på Aikido! Jävligt nice var det! Måste säga att jag tyckte jag var väldigt bra på det, lärde mig snabbt. Tror buggkursen gjorde sitt med alla koreografi, för många andra tyckte det var svårt att veta hur dom skulle sätta fötterna. Aikido är den yngsta kampsporten som finns. Någon gång under 40-talet så skapades den. Den är helt inriktad på självförsvar så du attackerar aldrig någon. Därför går det heller inte att tävla i aikido eftersom att attackeraren alltid förlorar. Man ska alltså vända motståndarens attack så han/hon skadar sig själv istället.

FAR

Under denna helg har jag varit i Floda. Idag ska jag åka hem.
Jag la precis märke till att jag skrev "hem". Hem som i Uppland. Jätte konstigt för jag har inte sett de som mitt hem men nu är det kanske det. Kalalr dock det här i Floda för "hem" också, jätte wierd.

I Fredags var jag med Jocke, Mira och Jon. Dom var jätte snälla och hoppade som små barn när tomten kommer på julen när jag klev innanför dörren. Jag har saknat dom, och dom mig! Vi drog ut på Flamingo men stannade inte där så länge.

Igår hade Marcus Säljgård fest så jag, Linne , Siri och Johan drog dit. Det var mysigt och kul. Inge röjjar fest men helt klart värt! Tjejerna mådde lite dåligt så vi åkte hem runt 12. Jag körde för jag höll nykter.

Nu sitter jag och har dragit över lite musik till min USB. Klockan 12 kommer P och vi ska spela lite spel hade ja tänkt. Måste hälsa på farmor och ta upp båten också. Undrar hur jag ska hinna allt då jag måste åka härifrån vid 15.00?

Insåg på vägen hit till Dalarna att det verkligen är vackert här. Man får en helt ny syn på allt! T.o.m. att åka tåg var en upplevelse, det var så himmla rent! Jag har förut tyckt att det luktar äckligt på tågen här men det var som att lukta på en blomma jämfört med upptåget/pendeltåget/tunnebanan. Miss this place! Dock så trivs jag i öster och det händer nya saker hela tiden! Ska t.ex. på Regina Spektors konsert på Cirkus i december!

You belong to me, my snow white queen

RSS 2.0