Pink Head

Idag drog jag och Jon iväg på vår årliga "äta glass hos Mira tur". Varje år så cyklar vi till Mira och ber om glass. I år tog vi bilen, men vi åkte genom skogen. Vi ville ju inte ändra på allt liksom. Väl där får vi glass och sedan åker vi till den nya pizzerian för att Jon å jag ska få nått i magen.

Sen hade vi inget för oss så då åkte vi till floda för att fiska. Vi hade fisk tävling och den som vann skulle bli bjuden på en drink vid lämpligt tillfälle. Jon vann så nu är han glad! Mira ska få en för att hon har rosa hår, själv blir man utan.

Vi ska ha en film kväll snart också! Hoppas att de blir av. En viss person lovande mig en filmkväll förut då jag skulle få se ikapp LOST avsnitt som jag missade på grund av att jag vart tvingad att plugga... Jag har inte hört nånting om den där filmkvällen på hela sommaren! Det verkar inte som om denna person tycker de va så viktigt... Själv så gör man saker men får man nått tillbaka? Verkar inte som de!

Jag ville verkligen se dom där avsnitten!!!

Dagens smygreklam: www.sweetaprilfools.blogspot.com

And loving all of mother god!

Skolan är stressig! jag hinner knappt med nånting mer än att plugga känns de som :S Och då har ja bara gått tre dagar! Imorrn ska jag vara med på nollningen iallafall. Vi ska bygga en båt tror jag. Nollningen pågår två veckor så om man har tråkigt så kan man leka efter skolan. Lektionerna är väldigt seriösa! Med ett tempo som gör att hjärnan förblöder!


Jag visste inte äns att det fanns sånna på riktigt! Det är som om Gud gjort dom med flit för att störa mig i mitt arbete!


Dagens smygreklam! www.saraidre.blogg.se


Välkommen till världens dåligaste informationsdag!

Kom nyss hem från första dagen på högskolan dalarna. Helt meningslös dag, en mässa om ingenting och sen ett jätte långt tal på först svenska och sen igen på engelska. Talet innehöll typ de man fick veta från katalogen som vart hemskickad. Sen vart de nollning, vilket visade sig vara en lång rundtur genom stan med kåren. Fick lov gå ner på knä för att få ur dom information vart ja skulle nånstans då det var olika beroende på program. Sen drog dom flesta hem under rundturen då kåren endast gick runt å sa att vi va nollor. Vi fick ingen information om vart vi ska vara imorgon. Dom babblade om en föreläsning klockan 10 imorgon men sen när ja kommer hem och kollar på schemat (schemat för kurser och sånt) som dom så kryptiskt berättade om i farten så ser jag att jag börjar klockan 8.00 och jag ska ta mig till ett klassrum. Vi har då inte fått varit in i själva campus byggnaden på rundtur. Vet dock vart jag ska då jag hittade en liten karta med klassrumsnr.



Men hur jag ska ta mig in är en annan femma. Det krävs nämligen passerkort och sånna har vi inte fått, fotograferingen sker först på torsdag. Hur fan ska jag komma in? Världens sämsta skola! Blä, jag kände mig inte så pepp imorse och hoppades att de skulle ändra sig vilkert de inte gjort. I alla fall inte för pluggandet, är skit skraj! Har dock träffat lite folk som också ska gå natur/tekniskt och dom verkar trevliga. Träffade också folk från orkestern och Matilda fisk vilket var kul så jag inte kände mig ensam!

Att bussarna går så himmelskt lägligt till gör de hela mycket bättre. Hoppas dock att jag ska gilla skolan när vi väl får börja på riktigt. Men de är typ 100 grejjer man ska veta nu. Hur man ska betala in kåravgifter, CSN, Anmälning till kurser och listan fortsätter... Det känns verkligen att man är på väg mot att bli vuxen.

Jag är rädd för kemi och serj tankian är din överman.

Super Mario och ödet?

Drog iväg till Marcus mäklare med vänner igår lördag på förfest för att sedan dra ner på etage. Det skulle bli Marcus första gång på etage och vi var ganska pepp! På tåget påväg mot borlänge där vi byter till buss mot falun så berättar jag, kommer inte riktigt ihåg varför för Marcus om en tjej från haraldsbo jag kände för länge sen (1,5 år sedan nästan exakt). En mycket vacker tjej (jag använder vacker för andra ord räcker inte till) vi pratar alltså om Kristin Kreuk nivå här! Iaf av någång anledning hade hon ploppat upp i skallen på mig igen för några dagar sen.

Kvällen fortsätter och jag träffar hans klasskompisar vilket va kul. Drar ner på etage och träffar saftkungen själv, Adam bagare. Soft kväll med dans och fulla ungdomar. Sitter och chillar lite i en soffa efter allt hoppande. Tittar ut mot dansgolvet. Oj va läskigt lik hon va en ja kände förut... Tittar ner... Tittar en extra gång... För jävligt likt alltså... Hon vänder sig om, på det där slowmotionaktiga sättet och då ser jag. DET ÄR HON! För att citera en god vän, "fittkramp". Ja hade jag haft en så skulle jag nog fått det.

Allt vart helt mojs! De va så jävla läskigt! På 1,5 år hade jag ju nästan glömmt bort henne. Och för bara nån dag sen, typ torsdag så börjar jag minnas henne. Ja fick ju lov att göra nånting, ja kanske inte skulle se henne igen. Går iaf och pratar med henne och hon mindes mig :) lika jävla glad som alltid. Blir som det alltid blir, jag får helt hjärnsläpp och vet inte va ja ska säga. Är det lagligt att va så snygg? Ja menar tänk om det händer i trafiken och man ser en sån tjej. Man blir ju gelé! Efter att ha pratat i nån sekund går jag till baren och skriver en lapp. Tappar bort den och skriver en ny. Gav den till henne å sa att hon inte fick öppna den försen hon kom hem. Fegt? ja vet. Skrev typ att ja tyckte hon va snyggast. Varför skrev ja inte min msn eller mobilnr? Alkoholen och den otroliga sinnesförvirringen spelar nog sin roll där. Bruden finns inte äns på eniro... Jaja vill hon nått så finns iallafall jag där...

Kär? - för fel
Besatt? - för hårt
Kul? - jovisst
Glad? - på ett konstigt sätt

Känns som om ja tar de på för stort allvar. De va kanske inte så stor grej. Om inget händer mer så spelar det ingen roll. Jag gick dit utan förhoppningar och så ska de va! Jag har ju fortfarande Tzatsikitjejen ;) kanske berättar mer om henne sen...

Ska bara gå och se en pjäs hon ska va me i.. jag kanske råkade googla lite...


Remy Zero

Vaknade klockan 9 och sprang snabbt ner för att kolla text-tv hur det hade gått för jörgen. Som ni kanske vet så gick det bra för honom. Åt sedan en liten frukost eftersom jag aldrig är hungrig på morgonen. Blir mest törstig och vill ha saft :)
Efter det så har jag suttit här hela dagen och ritat. Fick tag på orginal låten till smallville igår och den har gått nonstop idag, har faktiskt inte tröttnat än. Vart kanske lite inspirerad av Kristin Kreuk som gör rollen som Lana i serien när jag började med bilden. Låten heter Save me av Remy Zero. Verkligen jävligt bra låt, inte min stil men va ska jag säga jag har ju tom börjat lyssna på lite rap.



Resultatet vart dock inte så likt henne men jag ändrade ganska mycket för att göra min egen touch på det hela. Är inte klar än, det ska skuggas mer och resten av håret ska göras klart. Kvaliten på bilden suger, tog den med digitalkamera så bilden är lite förvriden och så. Funderar på det där erbjudandet en god vän till mig erbjöd. En tavla mot en scanner, måste säga att det låter lockande. Ska bara göra en bild ja kan ge bort först, blir allt för fäst vid de flesta bilder jag gör. Vet dock att han redan har spanat in en bild men jag vet inte riktigt om ja kan ge bort den. Men jag antar att jag måste lära mig att sklijas från mina tavlor nångång. Jaja detd är får vi allt se.

Nu sitter jag och lyssnar på Shiki no Uta en helskön låt med sommar, stranden, solnedgång känsla. Vet inte äns om dom sjunger på japanska. Jag gillar när jag inte förstår texten för då blir rösten mer som ett instrument och jag slipper focuserar på den (kanske) dåliga texten Om ni bara har lyssnat på äcklig japan techno så måste ni lyssna på shiki no uta. Gör det dock på kvällen när ni precis ska sova och era kropp skricker efter sömn. Då kommer låten bli som en dröm och ni kommer verkligen känna magi


Blondinbella med makten

Sitter och försöker hitta öppnigslåten till smallville då jag hittar en länk till blondinbellas blogg. Jag klickar mig vidare och möts av hennes ansikte på första sidan. Läser lite ur hennes blogg och jag säger varför? Varför är det här sveriges mest lästa blogg? En överklasskärring som på grund av sin blogg fått en reäl inkomst så hon klarar sig. Var det inte också hon som tyckte det var så jobbigt att blogga, det ställde så stora krav och hon vart stressad i aftonbladet för ett tag sen... tillåt mig göra en skratt smiley XD

Ja det var mycket roligt att läsa. Inte för att det var bra utan för att de va så kul att en liten blondin som går andra året redan har så mycket på grund av ingenting! Liksom allt detta på grund av en blogg där hon säger ingenting! Det är liksom bara ord elelr? Det är sånna personer som får mig att rysa. Folk som får hela sin framtid på ett silver fat.
Jag avundsjuk? Ja faktiskt.

Blogga är patetiskt

Hahaha ja jag sitter här och skriver mitt första blogginlägg och jag känner verkligen hur det kryper i kroppen på mig. Jag hatar det här. "Bloggare är till för att lyfta fram din röst" jag säger att dom är till för människor som bara vill ha uppmärksamhet, där dom vågar säga vad dom tycker om saker och ting. Inte bara prylar och politiska ting utan även personer. Blogg är skapad av personer utan liv. Där skriver dom om allt dom uppleft under dagen. Där berättar dom om att dom verkligen har ett liv, och dom vill så gärna visa att dom har det för andra och sedan få en kommentar som bekräftelse. Jag menar varför sitter man och skriver om allt som händer i ens liv om man inte bara vill visa andra att man verkligen har ett? Om man har ett liv så lägger man inte ner tid här? Skriva ner alla sina personliga tankar och funderingar för att andra ska läsa och få se att "ja den här personen var väldigt cool ändå". Men snälla ni, att skriva något är mycker enklare än att säga något. Sträck på ryggen och ta dig samman! Gå ut i verkligheten och säg samma sak! Det du skriver skall du också kunna säga!

Hoppas ni förstår ironin med allt detta, det är kul för jag talar mot mig själv. Döm mig inte för hårt... eller gör det för det är så jag dömt er. Förlåt


RSS 2.0