James Bond

Lagom till att den nya filmen Quantum of Solace kommer på bio så ser jag Casino Royale för första gången. Hade inte tänkt se den riktigt för jag var mycket skeptisk till allt de nya. Men det funkade faktiskt riktigt bra. Helt otroligt bra! Den va mycket bra! Den hade kvar den där sköna Bond känslan och var då mcyket bättre en föregångaren som nästan va jobbigt övernaturlig. Fanns dock några saker ja störde mig på, så som att han var lite för rå, inte så där skönt elegant. Men som sagt, filmen ska ju baseras på när Bond precis började som agent. Och så saknade jag Q, killen med alla roliga prylar. Det vart lite för mcyket amerikansk CIA känsla över hela MI6. Nå väl, den får en 4 av 5.



Och imorgon ska jag på Halloween party hos USA Hannah. Det ska nog bli trevligt.

Riktig kinamat!

Igår blev det en rolig dag på skolan! Fast den började inte så jätte bra. Vaknade och var så trött att  John Blund måste ha gett mig en överdos av sitt sömnpulver.
Väl på skolan frågade Pontus om jag ville hänga med och äta riktig kinamat hemma hos några kineser han kände. Han har bott i Kina i 3 år så han kan prata kinesiska och hade lärt känna några på skolan. Det var bara jag som tackade jag  klassen för ingen annan vågade. Väl där så möts man av en himmelsk doft! Alla pratade kinesiska och lyssnade på kinesisk musik. Det var precis som att va i kina tyckte jag även fast ja aldrig vart där. Pontus berättade lite hur man skulle bete sig. Man skulle tex inte stoppa pinnarna i riset rak uppifrån för så gjorde man på begravningar ock sånt. Märkte även sen att dom spottar vid bordet när dom äter, typ spottar ur ben och annat. Inget speciellt bra bordssick. Men de va super got! Godaste jag ätit! Dom var jätte trevliga och dom bjöd på mycket. Vi ska bjuda igen någon gång med riktig svensk mat. Tog dock inga bilder för ja bara åt hela tiden.

Det började snöa när vi satt där och alla vart helt tokiga och sprang ut för att kolla på snön. Visst dom har snö där också men inte så där "tung" snö som dom kallade det. Dom berättade att dom skulle ta ledigt nån dag och åka upp till norrland för att se norrsken, men då berättade vi att man kan se det här i Dalarna också och då började nästan en gråta av lycka (skrattsmiley).

När jag kom hem var Marcus och Gustaf här och vi spelade tv-spel för det mesta. Vi la även ut en ny film vi gjorde för ett tag sen. Det är typ en skräckfilm, lite läskig och lite äcklig.

Klicka här för att se filmen.

Tappade mobilen i golvet

Ännu en skoldag har avverkats. Lika tråkig som vanligt. Hälsade på farmor och farfar på vägen hem. Väl hemma så tänkte jag börja rensa datorn på saker men det slutade med att jag fortsatte spela Half-Life. Kalla mig nörden.

Imorgon kommer nog Säljgårdarna hit och vi kanske ska göra en film, det blir säkert skoj (smiley). Och ja just det ,jag ska ge mig själv lite lov imorgon. Det är bara en kemi lektion jag missar.

I'm no superman

Idag har jag fyllt dagen med dataspel och tv tittande. Inte riktigt vad jag hade planerat men eftersom jag inte fått nån hjälp med min städning så kan jag inte göra så mycket annat. Det har ju varit på tal om att äntligen göra om i mitt rum, måla och tapetsera och sånt. Men först måste jag ju städa ur allt. Men jag har så många saker att ja måste ha kartonger och utrymme att ställa sånt ja vill ha undan. Men tyvärr så får jag ingen hjälp med det för det är andra saker som prioriteras så som kratta löv och se på fotboll...

Jaja jag har faktiskt städat lite och det är inte så mycket kvar nu. Den sisat delen behöver jag hjälp med. Så det har helgen gått ut på. Men jag har även haft P på besök och även upptäckt till min glädje att vårt Half-Life 2 faktiskt funkar! Så jag kunde sitta och nörda ner mig riktigt ordentligt framför datorn istället för att städa (super glad smiley)

Det är nog verkligen det bästa spelen i världshistorien. Om det inte vore för att jag inte har tid så skulle jag nog kunna nörda ner mig i Half-Life så otroligt mycket att jag nästan skulle bygga en hel temapark med temat Half-Life!



Jisses ni vet inte va ni missar, SPELA DET!!!

Förutom att jag sitter och funderar på att fortsätta spela lite så mår jag ganska dåligt också. Jag vill inte till skolan, verkligen inte inte inte inte inte inte! Har inte kännt så här sen Mockjock Highschool. Visst, roliga klasskompisar men lektionerna (kräksmiley)!!! Hoppas jag inte behöver göra om nån tenta i jul. Vi får veta resultaten denna vecka tror jag. Allt känns så hopplöst jobbigt.

Nej nu ska jag hälsa på G-Man och alla andra trevliga typer från Half-Life's fantastiska värld!

Dagens Youtube! http://www.youtube.com/watch?v=17muAteeI-Y&feature=related


Nya Mcdonalds

Idag vid luch drog jag, Anna och Fredrik till den nya Mcdonalds pläjset. Det var lite roligt men det var lite litet.
Sen träffade jag Gustaf Mäklare på tågbussen hem. Han var kul.
Nu ska jag leka med P, det var länge sen. Undrar vad han har i kikaren?



Hoppas Linnea och Madeleine får det bra där borta i England. Ha så kul flickor och kom ihåg att gå hem innan ni lägger er!


Dagen som var längre än gårdagen

Ja den här dagen var också lång och tråkig. Men jag har fått klart några saker iaf. Jag drog från matten idag för jag kunde redan skiten. Fick lov springa till tåget (bussen) så jag var väldigt trött. Sen fick jag gå hem från ica för ingen va hemma. Pluggade lite, sov lite, åt lite, kollade lite på tv och sen så brännde jag en DVD med lite bilder fårn datorn.



Sen så upptäckte jag idag att jag nog faktiskt gillar låten Toxicity. Först tyckte ja den va väldigt tråkig men sen lyssnade jag lite på texten och jag gillar den starkt helt plötsligt.  Här kommer en fråga till er: How do you own disorder?

Dagens Låt! http://www.youtube.com/watch?v=IJmt3dr9XYQ
Ni behöver inte tycka om den, det gjorde inte jag heller. Sen är dom ju så himmla fula :S alla utom Serj som så klart är mäktig och cool. Sen är jag väldigt svag för sånna där härliga texter (smiley)

Dagen som var lång

Det är så att den här dagen har varit väldigt tråkig. Jag har bara velat sova hela tiden.

Det enda som muntrat upp mig är att jag kan lyssna på musik vart jag vill nu...
Plus av att få sätta sig på msn och prata med folk...

Men ingen pratar med mig just nu (skratt smiley)


Jag hoppas att det var seriöst de du en gång sa :O

Super effective! Critical hit!

Ja då var den helgen slut. Den var faktiskt väldigt rolig men lite kort, som vanligt alltså. Har lekt,  cyklat och pillat på min mobil. Och även spelat lite tv-spel.

I fredags så frågade USA Hannah om Marcus Mäklare och jag ville hänga med på the Hellacopters. Vi kände att det var lite mycket pengar att lägga ut (250 kr) så vi tackade nej men undrade om vi inte skulle ha disneykväll istället. Hon har inte hört av sig än... Och det är söndag nu...

Ja Marcus Mäklare kom hit på lördagen istället och han jag och Johan (min bror) lekte hemma här istället. Vi spelade lite data och tv-spel. Det var kul. Sen gjorde vi en rolig film som ni kan kolla på. Den är ganska klockren. Man måste kolla slutet. Det är det som äger så otroligt. klicka här



Ja sen sov vi och dagen efter cyklade vi till ica och köpte godis, vi spelade även lite super mario och pokemon stadium. Sen har jag suttit här.

Och Madde, jag har lagt upp en bild på min mobil längre ner :)


Tenta Fysik A

Så där ja, då var denna skolvecka gjord! Det är skönt!

Provet gick väl bra antar jag, jag borde klara mig. Tycker nästan att godtjänt poängen ligger lite för lågt (skratt smiley) känns inte som ja kunde något men hade 10 poäng över godtjänt (skratt smiley)!

Var först ut ur klassrummet också, ville ju iväg fort. Min mobil hade kommit! Jag köpte den på en gång, Porr Lina följde med och var stöd och hon tyckte den var snygg. Så nu sitter jag här och väntar på att den ska ladda klart. Märkte en grej bara, batteriluckan glappar lite fram och tillbaka, detta verkar vara vanligt för jag kollade upp det på nätet. Skulle gå att fixa med en liten pappersbit. Jaja inget är perfekt här i livet!

Skrev äntligen på mitt hälsointyg idag så jag ska få börja köra bil (skratt smiley)! Det har inte blivit av helt enkelt och jag vet att det är pinsamt. Men de kändes bra att göra det iaf, det har legat på mina axlar ett tag. Nu ska jag bara sätta upp min läslampa som har legat på golvet i nån vecka. Och så ska jag börja träna lite mer. Sen är det findus!

Och som svar på linneas kommentar för ett tag sen så tycker jag att hon ska sluta klaga, jag gör inlägg i stortsätt varje dag medan hon har flera dagars mellanrum på sina.

Dagens roligaste! Idé om att psätta bokpstaven "p" framför alla "s"

Dagens upptäckt! Linnea har dom hittills mest väldoftande vantarna i år!

Tenta Biologi A

Ja nu är den klar! Det var mycket skönt faktiskt, gick lite sådär men de ska nog gå bra om jag har tur.

Fick åka med mor in till stan vilket va skönt. Sen efter att jag hade gjort provet åt vi på stan. Men före det hittade jag något mycket vackert! vackrare än skivan jag köpte i måndags.



Säger bara det, COOLT!!!

Nu sitter jag och tränar inför den sista tentan på ett tag. Fysik tentan!!!
Det är så klart jätte lätt och jag kan allting, inte än dock. Nej seriöst, det är skit svårt.

Det känns som om jag blivit en tråkig teknikare just nu, jag måste kämpa för att hamna i äventyr och för att få flumma. Jag vill bli fri igen, där jag springer runt och sjunger, retar folk och skapar! Ska nog dra upp på gruvis någon dag och ta med mig egna grejer. Sen ska jag bara sitta där och rita och pilla med ståltråd och kanske måla lite. Alla är välkomna att hänga med, det är en fridens plats jag lovar!

Måste kolla så inte de nya esteterna har förstört allt liksom, det är ju faktiskt mitt gruvis.

Tenta Matte C

Så jag åkte till Säljgårdarna igår och var där över natten. Gustaf och jag gick runt på stan med några av hans kompisr, dom var kul! Sen gick vi upp och åt chips och ben&jerry glass med marcus. Och drack lite läsk också. Såg på Family Guy och Soldier. Som tur va så hade Marcus laddat ner fortsättningen på datan så jag kunde se hur dte hela slutade, family guy alltså. När Stewie dödar och sånt.

Vaknade och sprang till bussen. Kom till skolan med 10 min marginal och var lagomt annfådd. Provet va så jävla skönt, satt å slappade mest! Har ju redan gjort det där på gymnasiet. Gjorde alla tal utom 9:an då jag inte orkade den.

Eftär det så gik jag til kupålen för att äta. Sen kom Matilda Fisk ock vi gik till friskis&svettis för att träna. Det var chönt! Sen åkte jag hem. Och här sitter jag nu och bara hatar biologi. Det är minst 100 nya ord som ja måste lära mig för att äns fata vad jag läser. Ta t.ex. "nitrititation" och denitrititation. Väldigt vackra ord som betyder...? Fy fan altså, longa ock aldeles för många bokstever säger jag bara!

Men det är lite mit fel oxså, jag borde läst på när vi väl hade dom kapitlen.

Ni är dryga om ni gör, ni vet vad.

Tenta Kemi A

När jag skulle upp imorse så gick jag nog i sömnen. För jag vaknade när jag mötte Mira på resecentrum. Var skit trött. Hade tenta och allt så jag knarkade lite dextrosol innan. Men det gick väl bra antar jag. Räknade ihop mina poäng som ja tror ja får, 39 av 59 och man ska ha 30 för att bli godtjänd. Ganska bra för att inte ha pluggat så mycket alls...

Sen gick jag på stan, var ju klar halv 11 och bussen gick 13.00. Åt på en thairestaurang men den sög verkligen, kall mat och det smakade vanlig husmanskost. Och det gillar vi ICKE!!!

Men sen mina vänner så gick jag in på Folk&Rock (skivbutik) och där hittade jag lycka!



Har aldrig sett den i butik! Jag köpte den på en gång! Den är så fin, det är en dvd med också! Man får se Amys stjärt där!

Imorgon är jag ledig!

Öron orgasmer i överflöd

Dagens smygreklam! Den här sidan måste ni bli medlemmar i - http://www.lastfm.se/
Helt underbar sida. Man blir medlem och får en egen radiokanal. Du lägger in artister och sen så spelas alla låtar av dom på din radiokanal. Man kan så klart lyssna på andras kanaler :)

Ni måste prova det är helt magiskt. Man kan ladda ner en player som gör att man inte behöver ha sidan uppe utan man behöver bara klicka igång den som media player.

Tack Fredrika Hästnörd för denna underbara sida!

Jag heter razer_david om ni vill bli vänn med mig :) Cero va så klart upptaget...

Många mil

Idag har jag gått minst en mil. Jag har vart och ränt fram och tillbaka i Falun. Skulle ha sovit över i Falun hos Säljgårdarna för Bango Johan har ju sin tjej i lägenheten... Ville sova över för att dte var kina dagar på magasinet, men det visade sig vara tråkigt så jag drog. Först gick jag alltså från skolan till Marcus Mäklare och sen tillbaka. Sen gick jag tillbaka till han på en gång för jag insåg att det var skit tråkigt. det tar mer än 20 min en vända (jag känna mig duktigt då jag bar på massa extra kilon så som väska al a ca 20 kg). Bara massa föreläsningar om "företag i kina". Vilket jag kände var så hemskt kul att jag inte äns skulle våga se på det.

Märke en grej idag som jag inte märkt förut. Maria mitt ex har tagit bort mig från vänner på bilddagboken. Vilket verkara ha varit ett tag sen för jag har bara trott att hon inte lagt in några bilder bara. Blockad dessutom! Jaja inte för att jag bryr mig men man kan väl vara vänner iaf? Det var liksom det vi pratade om så mycket innan? Tillåt mig använda en god väns vackra uttryck "Fjant" (tänkt med Erik/Blomman/Brunos röst)

Jag ska fråga Hannah om hon vill gå på bio med mig. Inte som date utan bara gå, hon är så underlig så det blir kul.

Och så är hon snygg...

På tal om något annat så tror jag uppdrag Japan gick åt skogen. Ingen har hört av sig och skolan har redan tagit bort lapparna. Fast jag satt aldrig upp några i Falun, tappade suget lite. Men ska nått hända så måste man våga lite liksom. Även om det innebär att man skämmer ut sig lite. Men att göra något annorlunda och vara stolt över det är något jag inte tycker är pinsamt eller töntigt. Jag är stolt över mina lappar!

Sa jag att hon är snygg?

Igår var det klippt

Klippte mig igår. Som förra gången, tyckte det vart bra.



Idag har det inte hänt mycket. Var till elgiganten för att kolla om w902 hade kommit, men det hade den inte.
Nästa vecka är det tentor, hoppas jag klarar dom!

När jag satt och tänkte igenom saker som hänt på senaste tiden så kom jag på att jag har haft ganska mycket otur på sistone. Det är inget jag tänkt på så där så fort det hänt något men nu när jag kollar tillbaka så kan man väl kalla det otur. Dock så har jag ju inte lidit av det XD <--- (skratt smiley)

Förvänta er inte att jag ska lägga upp fler fjortisbilder på mig själv i framtiden bara.

Det var ej ditt fel Shikamaru

Asuma...dog...

Detta är en sorgens dag...

Precis när jag började acceptera honom som en i gänget...


Moahahahaha

Nu har jag kommit hem! Jag är trött nu. Först kårkväll på torsdag och sen etage fredag och rättviksmarknad idag.

Torsdagen gick ut på att jag slutade och satt sen kvar på skolan för att vänta på Hannah. Satt och tittade på en japansklektion i mer än 2 timmar på nätet. Fattade inte så mycket men det var så där härligt bara. Sen ringde Hannah och jag åkte dit med all min packning. Vi väntade in Marcus och sen bar det av. Adam kom senare mot kvällningen han också. Vi drog på en förfest där vi inte kände nån förutom några tjejer från klassen (Snusk Lina) . Vi drog till donalds istället för Hannah ville ha kaffe. Det var faktiskt lite trevligt där. Aja sen drog vi in och det var kul.


Fredagen var jag bjuden till Titti på förfest. Där var Sandra med Z och hon var full. Tog med mig Jon och Mira också. Mira vart bjuden lite i farten. Typ 1 timme före avgång. Hon vart lite ställd men det löste sig. Drog på förfesten och det var kul! Sen drog vi till olerys (stava.com) men det var verkligen tråkigt. Mira jag och Jon drog efter 10 min och gick till etage istället. Det var inte så mycket folk där men det var kul ändå! Där träffade man Marcus Mäklare och han var glad han också :) Drog sen hem till lägenheten vid 2 och satt där å prata lite med Jon och Mira.

Lördag åkte vi hem till Floda och sen drog Jon och jag till Rättvik där jag slösade bort massa pengar på jätte äcklig tacos och smågodis. Måste sluta köpa saker...



Träffade förövrigt John på bussen till Titti! Jag saknar verkligen alla. ES3BD är kärlek!
Om du vill kan jag skicka lite bilder sen Bonki, på din karl liksom.



Trevligt möte på strippstången igår. Hoppas vi får ett nytt sånt snart :)


Falun tills på lördag

Kommer att vara i Falun tills lördag som rubriken berättar. Imorrn är det kårkväll och jag har med mig 2 gäster! Marcus Mäklare och USA Hannah. Vi är bjudna till nån Pontus på förfest. Vet ej vem det är men han är säkert en glad prick. Vi sover hos Hannah annars skulle vi bara fått vara där i en timme. Vilket skulle vart lite trist.

På fredag blir det etage. Jag kommer vara trött på lördag tror jag. Och på fredagen ska jag ju ha biologi, det kommer verkligen bli smarrigt.

Men som den buddhist jag är så ska jag inte dricka för mycket. Lagom ni vet.

RSS 2.0