Trasiga byxor

Allt är klart! Hade min presentation idag och den gick fint! Har firat med tacobar och ostbågar! Dock helt ensam :(

På onsdag kommer jag till Dalarna. Har köpt en biljett idag.

Några tillkännagivanden:
- Nya Lindex reklamen med Carmen Kass får alla pojkars byxor att spricka. Även mina (man ser ju tom hennes nipples!).
- Detta gäller även Lean som vann finalen i ESC. Fast inte lika mycket.
- Jag vill dricka mig full.


Här kommer lite 90's fellings! Fick inspiration av Linnea.
Känns som att 90-talet kommer bli lite av temat för i sommar.


GEEK PRIDE DAY!

Idag är det min dag! GEEK PRIDE DAY! :D

Dagen startade den 25 Maj 2006 till minne av den första Star Wars filmen som kom 1977 samma tid.

Idag ska jag nörda som fan!
Här får ni ett smakprov från ett av mina favorit spel genom tiderna!


Gears of War <3

Gears of Wars 3 kommer till 360 nästa år. Kolla på den här trailern alltså. Varför jag gillar de här spelet är för att de är så mycket Band of Brothers känsla. Vem grät inte när Dom hittar sin fru i ett tillstånd som påminner om de tillstånd de flesta människor hade i koncentrationslägren under andra världskriget. För er som inte vet så fick han lov döda henne för hon var mer som en söndertrasad benbit. Epic!



Här är trailern till terdje spelet. De två andra spelen ska helst spelas med två spelare. Ne för Dom och en för Marcus. I tredje ska man helst vara 4 stycken. Någon som vill hjälpa till? Johan och jag behöver två.


Onödigt blogginlägg

Om jag säger så här. Den där Amy får ju gärna sitta på mitt ansikte...


Tonight

Att bo i Dala-Floda känns mindre öde och instängt än att bo här i Storvreta. Här känner jag ingen och lägenheten är mörk och liten.


Varför bry sig?

Jag frågar nästan aldrig varför. Jag undrar helt enkelt inte saker. Så nu när den här uppgiften på skolan består av att ställa en frågeställning och utav det göra en bostad så får jag problem. Först fattade jag inte varför jag inte kunde komma på något, sen slog det mig. Jag är inte intreserad av att lära mig saker på det sättet. Dvs jag undrar inte saker. Jag har nog aldrig gjort det. Jag gillar när kunskapen kommer spontant för då lär jag mig den. Jag är för lat för att försöka "forska fram" ett svar. Släng svaret i mitt ansikte istället.

Jag lärde mig mer av att kolla i facit på matten på gymnasiet. Fel metod för att lära sig sa lärarna. Vem satt sedan med MVG i C och D?

Detta kommer bli ett problem för min karriär dock. Tänk er ett scenarium där jag ska bygga en danslokal. Jag måste forska vad det krävs inne i en danslokal, hur stor måste scenen vara, rörelsen inne i byggnaden och bla bla bla.

Jag kan inte riktigt säga att jag inte undrar saker. Men jag undrar roliga saker. Hur är det i Japan? Är det där spelet kul? Undrar om hon kollade på mig för att hon tyckte jag var snygg? Undra vad jag ska göra idag?

Ordet frågeställning är döden.

Nej jag ska bara bygga bostäder! UTAN frågeställningar!


SIPPAN från gruvstugan bjuder jag på idag.

Lake... fisken alltså

Vill ni se vad jag fick i min mjärde i söndags? En Lake.
Har aldrig sett en sån förut. Ska visst vara en delikatess fisk.
Men jag slängde i den igen för jag orkade inte rensa den då jag skulle åka till uppsala samma dag.


I mitt fält av pappersblommor

Jag längtar till skolanavslutningen. Helt otroligt vad jag längtar. Inte för att det är tråkigt eller jobbigt. Nej jag har en bild på g. Började skissa igår.

Seriöst så fattar jag inte hur det går till. När jag börjar tänker jag "hur fan gör man för att få de bra?". Tydligen så visste jag det. Ska göra klart den summer 2010. Det ska jag.

Men VARNINGSTEXTEN I MITT HUVUD BLIR ALLT TYDLIGARE!!!


Men jag gillar att leva i en fantasi.


Nudlar, tjejer och robot enhörningar

Igår åkte jag till skolan och vände. Alla datorer var upptagna och jag hade tänkt göra modell och köra rhino. I denna stund piratar jag för att kunna göra rhino hemma.

Har varit hemma hela dagen, även om jag sagt åt folk att jag var på skolan. Gillar att ljuga, av den anledningen att jag är så jävla grym på de! Har fått massor gjort hemma. Jag har gjort klart ritningarna så det enda som är kvar är att skriva text och göra en platsmodell.



Nu discodansar jag till Always med Erasure. Haha gud vilket härligt spel! Robot Unicorn Attack alltså, där låten finns med. Vem kunde veta att enhörning+rosa flickdröm+töntig (grymt bra) musik+robotar+delfiner = SÅ JÄVLA BRUTALT BRA!

Nu discodansar jag och inbillar mig att jag dansar med en påhittad tjej!

Och varnigstext kommer fram i mitt huvud!

Du ska veta att jags saknar dig

Tåg 46, vagn 5, plats 32
Avgång från Uppsala - 14:26
Ankomst till Djurås - 16:26

Just det, jag ska hem.

Hoppas vädret blir bra imorgon då vi tänkt grilla. Annars får vi väl köpa thaimat!


Måndags tipset!

Varning för spelnörd!

Bioshock, måste dela med mig av detta underbara spel! Varför slutar jag inte tjata om detta spel? Nej det ligger inte i att det är ett jävligt grymt pang pang döda sinnesjuka/galna människor. Det ligger i miljön, och det ligger framför allt i musiken! Sen när gav musik från 1930-1950 er mardrömmar? Ja för mig har det börjat göra de.
Men gud så bra den är!
Vad jag försöker säga är att hela soundtracket spelet igenom är 1930-1950-talsmusik. Så jävla badass!


Mottagningspersonal gasque

Det var en jätte trevlig gasque igårpå arkitektskolan! Vi hade bjudit dit sam och open för en liten gasque för de mottagningsansvariga. Blev lite stressigt eftrsom vi aldrig gjort något sådant tidigare, men allt blev super bra!
Fick springa upp och ner för alla trappor för att hämta sånghäften, kort, papper, pengar och sprit. Vi byggde en väldigt mysig bar också!

Vi försökte gå till Berns efteråt men de kostade 180 kr för 1,5 timmar. Så vi struntade i det och gick hem istället.

 


Dilemma!

Åhh ska jag kolla på gladiator eller spela spel? Filmen är lång och jag har sett den förr, men spelet är läskigt och jag kommer inte kunna sova för jag är själv hemma!

Har ju lite ledigt ikväll för det gick bra på skolan idag. Verkar som det bara är jag som börjat med ritningarna hehe.


Hat

Här sitter jag ändå, inte i skolan. Ska göra fina plan- och sektionsritningar hade jag tänkt, så att jag sedan bara behöver göra en modell när jag kommer till skolan. Men så får jag mail om att vi ska ha kommit på en "frågeställning" tills idag.

JAG HATAR FRÅGESTÄLLNINGAR!!!

Så för att bedöva mina våldsamma känslor dödade jag sinnesjuka och muterade människor i Bioshock.

Här kommer en låt som får beskriva min känsla. Vänta till 0:48 då kommer MIGHTY!


Stockholm luktar cigg och pommesfrites... blä

Skön slapp dag som inte bjudit på några större hinder. Hoppade föreläsningen på morgonen 9-12. Orkar verkligen inte gå upp för att sedan sitta och lyssna på hur nån kille från White försöker sälja in sig. Jag bryr mig inte om vilka projekt dom arbetar på nu! Jag vill lära mig saker!

Får se hur de blir med närvaron. Har ju hoppat dom där föreläsningarna några gånger nu. Men men, Per fixar det där.

Var bara till skolan för att hämta ett måttband. Skulle göra en platsanalys vid Liljeholmen. Var där i några sek. Fanns inte så mycket att se eftersom det bara var en platt parkering. Tog några bilder iaf.
Åt sedan på Max. Kom underfund med att Supreme-målet är nog enda målet på Max jag inte gillar. Det var dressingen som gjorde det.

Böt (inge bytte här inte) sedan in en av de t-shirts jag hade köpt i lördags. Tog fel storlek! Jag gör alltid samma sak! Står med två storlekar, väljer en och tänker "kom ihåg att de är den här du ska ha, inte den andra". Sedan står jag där med fel tröjja nädå!

Amanda ringde nyss! Vi har fått lite problem med fredagen. Det är gasque för mottagnings ansvariga inom sam. och ark. på fredag. Vi ska vara på arkitektskolan så vi har sökt tillstånd att vara i övreateljén. Dock så skulle de vara så få samhällare som kunde komma så vi bjöd in open. också. Men sam. ändrade sig och nu är vi 5 pers för många! Nu måste vi krypa under problemet genom att försöka låtsas att vi är "anställda" så att vi inte räknas.
Det där fixar sig.
Ska fixa en fram och baksida till sånghäftet tills imorgon.

Snart ska jag dammsuga och sedan spela BIOSHOCK!!! Försökte spela det igårkvälls vid 11 men jag klarade bara av 10 min sen blev det för läskigt.

Bioshock i Duvemåla

Valborg igår firades här i Uppsala med Johanna och Johannes gäng från Uinversitetet. Vi började tidigt och det blev bra gung. Sen mot kvällen drogs tempot ner lite men för övrigt en fin valborg! Tack!

Idag vaknade jag ganska tidigt eftersom jag kom hem så tidigt igår natt. Åkte med mor, far och mormor till Gränbyköpcentrum. Där köpte jag ett par jeans och två t-shirts från MQ. De hade 20% rabbat på valfritt plagg så jag fick allt för 700kr! Köpte även ett nytt spel till X-BOX 360. Bioshock, ett spel jag länge velat testa men aldrig vågat köpa. Nu kostade det bara 199 kr så jag slog till. Väldigt roligt spel med många olika alternativa sätt att klara spelet på. Men det är lite läskigt så jag har tagit en paus nu.

Efter dessa inköp for vi till morfars grav och satte ner nya blommor.

Mormor och jag ska äta ostbågar nu. Sen ska jag nog spela lite mer. Eller bara nörda vid datorn och kanske lista ut hur min bostad för 50 pers ska se ut. Har några bra idéer.



Dagens YouTube blir denna låt. Enlåt som Team Moraeus ska sjunga ikväll. Gud va fin den är!


RSS 2.0