Tillbaka för ett ögonblick

Nu sitter jag i Dala-Floda och har nyss vaknat! Kom hem igår kväll. Idag så ska jag ha en liten kväll vid smedjan med Flodabrudarna. Även Cissi och Madde från Falun kommer.

På söndag åker jag till Uppland igen.


Storvreta bibliotek!

Skriver lite snabbt så det blir säkert många stavfel!

Livet i stan känns riktigt bra! Lite långa dagar just nu men alla arkitekt ettor är väldigt trevliga, lite annorlunda mot mina andra vänner men helt okey! Vi har fått ett introduktionsarbete som vi ska göra under 2 veckor som är mest på skoj. Vi ska bygga en bosatd på 4x4 meter och sedan bygga den och sova över i! Jätte svårt för vi har begränsat med material.

Saknar er i dalarna jätte mycket! Känns som att jag lämnade min lekfullhet där för här gäller det verkligen att vara vuxen! Börjar redan tänka på ett sätt som ja inte gjort förut! Kommer kanske hem inte denna helg utan nästa till dalarna för att leta rätt på den och ta med den till sydost!

Love!


So long Dalarna

Nu slog det mig! Jag ska iväg! Ifrån Dalarna på väldigt länge. Visst, hälsa på kommer jag göra men inte bo här på väldigt länge. Kanske aldrig mer heller? :O

Just när jag som mest börjar älska Dalarna och verkligen känner att jag trivs så flyttar jag. Jag har tom lärt mig att gilla Borlänge! Men dom säger ju att man ska sluta då man är på topp! Jag får nästan tårar i ögonen för jag kommer sakna alla så mycket! Alla mina fina vänner, och alla fina minnen!

JAG ÄLSKAR DALARNA!!!

Kärlek i överflöd!

Det var ju igår som jag började gymnasiet tänker jag. Men sen när jag i måndags gick igenom gammla dvd filmer i en gammal låda så hittar jag "Gruvstugefilmen" som jag gjorde när jag gick i ettan. Jag fällde en tår då. Det var hur länge sen som helst, ca 4 år sedan.

Jag sa förut att jag aldrig skulle bli vuxen, att alltid ha kvar barnet i mig. Jag vet inte om jag klarar det. Det är så svårt! Det är så mycket som krävs av en nu. Allt är så seriöst och viktigt. Jag ska försöka ignorera allt ett tag till.Mn sen kanske jag sitter där, med fruga, barn, hus och hund.

Kommer kanske bli långt mellan gångerna nu som jag skriver. Har varken dator eller bredband än hos mormor men jag ska fixa så snabbt det går. Kommer kunna kolla facebook hos moster så jag inte hamnar utanför fullständigt. Ha det bra vänner! :)

Dagen med stort D

Idag berättade jag!!! HAHAHAHAHA!!!!! :D

Indiana Jones and the Bikini Thugs!

Äntligen så har jag redigerat klart den nya filmen! Indiana Jones and the Bikini Thugs! Här har ni länken

http://www.youtube.com/watch?v=a5gLtxNqO5E



För dom som inte visste så är det här vår första film med kvinnliga skådespelare! Det går frammåt! Men oturligt nog så kommer det nog inte bli fler filmer på ett tag för vår del. Jag flyttar och det brukar vara jag som driver på så att det väl händer.

Denna dag har jag förutom att ha redigerat film även ringt CSN och frågat om studiebidrag och börjat packa inför fredag. När jag väl kommer till Uppsala så måste jag köpa mig en säng och dator! Det kommer känns lätt i plånboken sen!

Imorgon kanske jag åker till Jocke och badar med gänget på Aquanova. Skulle kanske ha gått ut imorgon men det kändes som att folket inte var så pepp på det så jag tror inte det.

Även fast jag fått uträttat massor idag så känns det ändå konstigt i magen. Jag är nog lite nervös inför skolstarten. Tänk om det är jätte hektiskt!? Studievägledaren som jag pratade lite med avrådde mig från att läsa japanska vid sidan av. Hon sa att det skulle bli lite tufft då vi bara skulle hålla på med projekt. Vi får se hur tufft jag tycker det blir, jag har ju faktiskt gått i en klass som bara jobbat med projekt. Plus att jag redan testat på högskole tempot. Natur/tekniskt basår är faktiskt den jobbigaste linjen efter ingenjörslinjen (i och med att vi ska läsa upp så många ämnen på så kort tid). Det var iallafall vad lärarna sa. Så jag hoppas jag är redo för det här!

Imorgon ska jag säga det. Hade hoppats att få träffa henne innan men det ser inte ut som det nu. Jag ska bara säga det så jag har det sagt och sen lägga det bakom mig.


Jag har solsken i en säck

Kollade igenom en gammal skiva idag, Absolute Kidz 4. Då jag helt plötsligt märker att Gorillaz är ju helt underbart grymmmmmt sköna! Så jag sökte vidare på nätet och hittade den där låten som dom döpt till "Clint Eastwood". Jätte bra låt så här får ni en länk -> http://www.youtube.com/watch?v=Cjv9mc92VRs

Videon är så himmla sjukt snygg för att vara gjord 2001. Dom ä rprecis som ett band ska vara, hemliga och inte synas! Oftast blir jag besviken när jag ser hur dom ser ut på riktigt.

Idag så hade jag tänkt åka till flygfesten i Dala-Järna men Johan ville inte åka och jag vill inte lägga ut 300kr för att komma in och lyssna på nått band jag bara hört talas om (p-floyd).

När jag väl tar ett glas vin till maten så frågar folk om ja inte vill komma till Falun på party. Det var lite tråkigt för jag hade nästan lite sug att åka dit. Men de är bäst att spara pengarna lite just nu inför skolstarten. Har fortfarande inte fått tag på den där studievägledaren!
Varför svarar hon inte på mailet jag skickade!!!???
Vill verkligen veta om det går att läsa japanska på skolan. Hade tänkt göra fjärde och femte året i Japan förstår ni :)

Allt börjar klarna förstår ni


3 ilandsproblem

Ja vet, jag var feg och vågade inte säga att jag gillade henne. Grejjen är kanske att jag inte vågar gilla henne på det sättet längre? Rädd för konsekvenser kanske. Har nog en chans till på mig innan jag åker.

Jag har inte ens börjat packa, känns onödigt när jag vet att jag ändå kommer rota runt bland allt då det är ca två veckor kvar. Ska ha med mig kläder och sånt där nödvändigt bara till en början. Slänger nog med xboxet också.

Ilandsproblem nr. 1 jag har i min hjärna just nu är att jag måste fixa en dator. Nr. 2 är att jag vill ha tid att läsa lite bok också, har två st som jag vill läsa! Nr. 3 är att jag måste börja med Lissas jävla porträtt! Hon vill att jag ska måla av ett foto som jag inte äns tycker är snyggt. Därav mitt uppskjutande av uppgift.

Nu ska jag iallafall fortsätta med filmen så vi kan lägga den på hyllan.


Norsk folkmusik i ladan

Under helgen har jag varit på Hagenfesten. Faktiskt så var det helt okey! igår kom även Rebecka och hälsade på, det var kul!

Nu sitter jag här och är trött. Skjutsade Rebecka precis till bussen och lämnade en väska till Linnea.

Nu borde jag egentligen redigera film eller börja på de där porträttet av Lissa. Fast egentligen vill jag bara lägga mig på soffan och glo på tv och äta chips! Men jag har latat mig för mycket så egentligen borde jag ut och springa lite. Eller göra något vettigt.


California rest in peace


RSS 2.0