Uppdrag Japan

Imorgon ska jag sätta upp lappar på skolan. Lappar där jag ger alla som är japaner min msn. Jag och Marcus ska dit nu och vi behöver kontakter (japan alltså). Det blir att försöka ragga lite japaner även på torsdag på kårkvällen. Dock är det lite svårt när det är blandat med kineser.

100% kvinnor

Var till kupolen idag med Jon och Emma. Vi åkte bil dit, det var skönt. Jag köpte mig ett par jeans som var skit snygga. Lite mörkare åt det svarta hållet. Det var de sista paret också! Värsta tur att de va min storlek också! Har inte köpt jeans på väldigt länge. Köpte 3 par strumpor också. Ett par var i orange.

Den här bloggen alltså. 100% av alla som skriver kommentarer är tjejer. Finns det nån kille som läser? Eller har det här blivit en tjejblogg? Inte för att jag inte gillar er tjejer men jag skulle vilja känna lite mer disellukt bland kommentarerna. Hoppas ni flickor inte slutar kommentera nu bara :)

Känner att livet vart väldigt trist och konstigt. Det är som om allt är rörigt. Jag har ingen kontroll. Allt bara händer. På nått konstigt sätt trivs ja inte här hemma. Det är inte som att jag kan slappna av riktigt. Vet inte om jag bara stör mig på att det är så stökigt? Johan bor ju här och han är verkligen "ta fram men kan inte ställa tillbaka typen" medans jag är "vill ha ordning och reda typen". Han ändrar på saker hela tiden och så får jag fixa så de blir som vanligt igen. Som t.e. det här med datorn, det är ju ja som måste göra de. Och nu när vi ska lägga över allt på skivor så vi kan rensa den, det får ju jag göra. Jag som har mest att göra med högskolan. Johan går ju lisom media. Behöver jag säga mer? Har inte sett han pluggat en enda gång sen han började. Jaja det är lite stressigt med allt. Men jag antar att jag måste bara rida på livets våg och se vad som händer.

Varför har jag lagt in "In the mood" med Glenn Miller Big Bands som favorit på mediaplayer?

Utställning parken

Idag tog större delen av dagen åt att göra klart låttext bladen till utställningen. Var klar runt 13.00 med allt. Sen så åkte jag till parken och hängde upp allt och stod där i 3 timmar. Det kom inte så mycket folk, men det hade jag inte trott heller. Det är lite fel årstid att ha turismensdag på och lite fel plats också. Jag såg då inga turister precis.

Jon och Emma kom förbi och gav mig lite info om morgondagen. Vi ska åka till Borlänge då har vi bestämt. Då ska jag köpa mig en orange sjal och en cool mössa. Ni får gärna skriva ner det i era små komihågböcker.



Jag hade med mig min stålfigur också. Det ser ut som om den är mega stor på den här bilden.

Oktoberfesten

Idag är det fredag och jag är ledig. Vår lärare i biologi lämnade ett väldigt kryptiskt medelande på hemsidan, men vi tolkar det som om han är sjuk.

Vill börja med att göra en rättelse. I förra inlägget om dödstraff så hittade jag en felskrivning. Det jag skrev kunde tolkas som om jag trodde att han skulle ha blivit oskyldigt anklagad; (kanske i denna killes fall) när det skulle stå (kanske INTE i denna killes fall). För jag tror inte många kan säga att han är oskyldig precis. Jaja det där med dödstraff är väl en sak att diskutera. Helst i grupp och kanske inte så här på en blogg.

Det finns önskemål om att jag ska prata pokemon. Så här kommer det lite pokemon snack. Min favorit pokemon är nog Schyter. Han är cool för han har två svärd som händer. Han är snabb och så kan han slåss bra. Sen gillar jag också psykiska pokemon för dom har så coola attacker. Den pokemon jag hatar mest är nog Rattata det är en mus pokemon och den är så dålig så det är inte sant. Den är tråkig också för man möter hela tiden när man kör spelen. Skit irriterande när man håller på att leta efter sällsynta pokemon så som Entei! :)

Vill åka på Oktoberfesten ikväll men de är inte så många som ska dit :( Tänkte fråga Jon men han har sin tjej här nu så hon skulle inte komma in i öltältet. Jaja ska snart åka till Falun för att hämta en passepartout jag beställt så får vi se hur kvällen slutar.

Har bestämt mig för vilken mobil jag vill ha nu iaf. Det blir en Sony Ericsson w902! Äntligen en snyggmobil!


Någonting känsligt

Kom och tänka på det här med dödstraff. Hörde att det var en kille i Finland igen som skjutit ihjäl 9 personer och sedan försökt ta sitt liv. Vet inte riktigt hur det är i Sverige men han kommer ju säkert få livstid, iaf sitta inne länge. Få psykisk hjälp och sedan få en andra chans? ja det tycker jag att man ska få. Han kommer vara hatad av alla så de är ett straff stort nog sen när han kommer ut.

Så här vill jag ha det:
Vi säger att den här killen bodde i Sverige och kommer ut efter ca 20 år eller nått (han har ju skärpt sig och tror på gud nu) Anledningen till att jag tycker att han inte ska få livstid på en gång är att jag tror man kan ändra sig plus att han kan ha blivit felaktigt anklagad (kanske i denna killes fall). När han kommer ut så gör han det igen, dödar alltså.  Han får en chans till för ödet kan spela en spratt. Och han kan ju tröttna på ett liv i cellen och faktiskt bli en bättre människa. Men gör han det igen. Då har han sagt upp sin rätt som männskligmedborgare. Är man så dum att man inte tar tillvara på alla de chanser man fått och man mår så dåligt att man måste döda andra så ska även hans liv tas. Är brotten stora nog så tycker jag man kan dödsförklara honom redan efter andra gången. Men alla måste få en chans.

En anna grej jag vill är att man borde ge kriminella som suttit inne bättre hjälp när dom kommer ut! När man väl blir fri så dumpar dom bara av en utanför grinden. Sen får du klaar dig själv. Det är självklart att dom flesta fortsätter då med brott. Hur fan ska om annars klara sig? KRIS är bra men borde bli bättre.

Och som vanligt så är det här bara sånt jag tycker vid tillfället. Så fort jag hör något som låter vettigare så ändrar jag mig. Jag tror att en person med låsta åsikter är en dålig människa, man måste hela tiden utvecklas. Människan är inte fullständig så det finns alltid tid att utvecklas. Hade vi varit fulländade så visste vi allt. Och för att veta allt så måste man vara allt. Och är man allt så är det samma sak som att vara ingenting.

Är man allt så finns det ingenting att inte vara, så då måste man väl också vara ingenting?

En sån där söndag

Den vart kul! Söndagen alltså. Började dagen med att plugga kemi. Jag tror jag börjar fatta lite mer nu och det är bra med tanke på att jag måste läsa kemi b också!

Lekte sen lite med Marcus Mäklare. Och varför jag kallar honom det är för att han heter Säljgård i efternamn.
Vi kollade på The Santa Clause 3. Som faktiskt var ganska kul! Sen fikade vi och sen drog vi ut på gården för att leka riddare.

När jag kom hem fixade jag datorn! Hoppas den håller ett tag nu. Dock så har min bror kommit hem igen så ja vet inte hur de här slutar riktigt än. Hoppas han gör som jag säger och inte fifflar med saker! efter det så tänkte jag titta på en film som gick på disney channel. Men då fick jag lov hjälpa till utomhus med att dra ihop kvistar som pappa sågat ner. När jag kom in var filmen slut :(

Sen berättade Banan Lisa att hon och jag ska ha utställning på parken på lördag! Skit kul ska de bli, jag har 4 st nya jag vill ställa ut och kanske några till gammla. Hoppas det blir bra.

Dagens hemlis! Jag kollade på jätte många dinoriders avsnitt igår...

En sån där lördag

Idag har det vart jätte tråkigt. Jag har försökt göra lite kemi men jag fattar inte. Allt jag läser om i boken kan jag redan, men sen när ja väl ska göra uppgifter så kan ja dom inte. Konstigt det där.

Marcus mäklare kom sen och vi trökade tilsammans ett tag. Sen drog han till Data Anders för att hälsa på, dom är ju slökt och så.

Fick just en sån där panik känsla. Det är en konstig känsla när jag vill göra nånting men samtidigt inte göra nått alls. Det bästa skulle vara att bara gå och lägga sig och hoppas på att känslan försvinner men det är just det, jag har ju ingen lust att sova heller! En konstig ond cirkel.

Hoppas morgondagen bjuder på något kul att göra. Vilket jag inte tror då jag egentligen måste jobba mer kemi och sen börja lägga över alla bilder och filmer på dvd-skivor. Och efter det måste jag ta reda på vad jag vill tapetsera i mitt rum och sen borde jag springa lite då det var länge sen. Allt detta gör att morgondagen kanske blir tråkig plus att mitt horoskop i aftonbladet sa att söndagen skulle bli trist och inte mycket skulle hända. Jag längtar redan...

Dagens nostalgi! http://uk.youtube.com/watch?v=PnHuNUNV0BE

Nu ska den dööö...

Efter att ha varit borta från Floda i 2 dagar så kommer jag hem till en dator med samma jävla cp virus som den jag efter mycket omochmen fick bort. Nu har det hänt igen alltså. Jag vet precis hur vi får viruset, men jag vet inte varför min bror inte lyssnar fattar det. Jaja, fick halv viruset iallafall. Men jag är fortfarande orolig...

Under dessa två dagar har jag spenderat i Falun. I lägenheten. Tänkt ju först åka på kårkvällen men jag va så förkyld så jag skulle bara smeta ner alla med snor. Träffade en tjej trio på stan som tvingade in mig på Gina Tricot... Kom sen på att det inte alls var första gången jag va in på Gina Tricot, vilket jag sa. Förlåt mig.

Fredagen bjöd på biologilektion och utflykt till ett vattendrag där vi skulle leta efter djur och små levande varelser. Det var faktiskt skit kul. Dagens bästa var när Anna ramlade i vattnet. Emanuel och jag drog sedan till Golden för att äta lite mat. Fredrik ville stanna med tjejerna och vi tror att han kanske är lite förtjust i en viss Anna... Men vi säger så klart inget.

Vi har ett litet mysterium på högskolan. Det går en kille och en tjej där som jämt är tysta och är alltid tillsammans. Vi  vet inte om dom är ihop eller nått för dom håller aldrig hand eller nått sånt. Dom kommer dock jämt tllsammans och är alltid bredvid varandra. Dom kanske kan vara syskon vilket vi hoppas. För hon är så jävla snygg!

Det finns många snygga dock. Vilken ska jag välja?

Battlecry

Idag har det inte hänt mycket. Jag har åkt till skolan och träffade Lina på tåget. Skolan gick bra, började förstå fysiken idag faktiskt!
Slutatde kl.12 men vi satt kvar i ljusgården för att plugga lite extra fysik. På tåget hem ringde Ica-Kjell och frågade om jag kunde jobba lite imorgon eftermiddag, men det kunde jag ju inte. Det är ju liksom kårkvällimorgon! Med beach tema och allt! Jag ska ha min blommiga shorta och mina blommiga shorts. Jag kommer se så jävla beach ut!

När jag kom hem började jag med att sätta in en teckning i ram. Skulle gjort det för länge sen men jag har inte haft tid och ork. Det vart bra iaf. Bilden heter The Things Within med Dagoba. Riktigt bra och fin låt! Det var Blomman som introducerade låten en dag på gruvstugan. Dom första sekunderna ville jag bara döda honom, men sen så övergår skrikandet till vacker sång och allt blir perfekt bra!

För några dagar sen så var det ett väldans tjat på att jag skulle uppdatera min blogg. Jag tyckte jag skrev att jag skulle till Uppsala i inlägget nån dag före. Jag var alltså inte hemma, jag hade alltså ingen dator!

:)


Klart!

Nu är Save Me bilden klar äntligen!!! Gjorde klart den när ja kom hem och de känns så skönt att jag nu kan få börja på något nytt och fräscht! Har stora funderingar på Build Me Up Buttercup.

Eller varför inte Field of Innocence med Evanescence. Skulle det nite vara skönt att bara få vara och inte lära sig någonting alls, som när man var barn och allt var häftigt och magiskt. Visst jag tycker de är kul att lära mig säker men när jag väl vet det jag lärt mig så är det ju inge kul längre. Så fort man får svar på en fråga försvinner glädjen och det magiska med hela grejen. Jaja sånt handlar iaf Field of Innocence om, vilket gjort det till en av mina favorit låtar. Just därför skulle det bli så svårt att göra den bilden.

Beach tema på kåren på torsdag!

Nej det blir nog Build Me Up Buttercup!

En fisk i en hage med kreatur!

Det har hänt en del sen jag skrev sist. Jag har varit i Uppsala på kulturnatten, sett kändisar samt gråtit och skrattat.

Vi börjar med Fredagen. Efter att ha vart på min första biologilektion i Falun, vilket var väldigt mysigt med tanke på hur mycket jävla mysigare det är på den skolan än i Borlänge, så åker vi direkt till moster i Bälinge. Bälinge ligger en liten bit från Uppsala.

På lördagen vaknar vi hos mormor där vi övernattar. Sen bär det av till staden! Hela dagen är det fult med saker man kan göra och kolla på. Familjen Larsson hade bestämt träff med Familjen Engblom för att gå på allsång med Lotta Engberg och Niklas Wahlgren. Var faktiskt ganska kul att se på... På något konstigt sätt. Efter det så drog vi på en japansk restaurang där jag äntligen fick prova på sushi! Det var inte så farligt som jag trodde. Gick helt klart att äta, men vårisar är min favorit!

Gick in på en butik där jag brukar handla kläder när jag är i Uppsala. Hittar ett par billga skit snygga jeans som jag kollade lite på och jag fick hjälp av en tjej som jobbade där att hitta rätt storlek. Oj va coolt tänker ni men just den tjejen visade sig vara en av tjejerna i Telia reklamen! Vilket Ellen berättade efteråt för jag fatta lite trögt. De va den ljusa tjejen, den mörhårigas kompis. Jaja jag tyckte de va lite coolt iaf! Vem bryr sig om er!

Efter att ha kollat på när Ellen dansat och mormor spelat så drar jag, min bror, Ellen och Maria ut på stan för att ta del av nattlivet uppsala. Först vare tänkt att vi skulle hänga med Ellens kompisar men dom va så dåliga fördom hälsade inte så vi dissade dom. Då hittade vi Marias kompisar och dom va hur härliga som helst! Esteter så klart! Det kändes så skönt att prata med lite esteter efter att ha gått 3 veckor i en teknikklass. Dom var ju dock teatrare men det fanns även lite musikare, men dom skötte sig mycket bra. Det var verkligen annorlunda att va ute i Uppsala än det är att va ute i Borlänge eller Falun eller någon annanstans överhuvudtaget. Det var liksom ett gung. Ja vi hängde då med dessa människor vilket var väldigt behagligt för dessa behövde liksom inte bli fulla för att ha roligt.

Kulturnatten visade sig vara en fest där unga människor som inte fyllt 18 sitter i en stor park och super. Lite patetiskt faktiskt när det fanns massa roliga saker man kunde gå och titta på! Men ungdomarna i Uppsala ville visste inte det. Vår grupp var dock inte så där fyllefjortis aktig. Många plus till dom än en gång!

Ellen om du läser detta så ska du veta att vi respekterar dina kompisar, dom ska få en ny chans att visa vilka trevliga människor dom är :)

Natten tar slut och alla fyra sover över hos Marias mormor som har väldigt fina katter! Plus till dom!


Söndagen blir dagen vi tar resan mot dalarna igen. Vi stannade så klart vid Dragon Gate för att jag skulle få min dagliga dos av asiatiskkultur. När vi kommer hem visar det sig lagom till det att jag skulle sitta vid datorn att Johan fixat så vi fått ett mega bumbi virus! Vilket fick mig att börja gråta. Fick bort det idag tillslut. Tror jag iaf, vågar inte riktigt starta om datorn XD

Det var min helg. För övrigt så känner jag mig stressad och förkyld, fattar nästan ingenting på fysiken!

Dagenslåt! Build Me Up Buttercup - The Foundations

Coco Thai

Efter att ha spart pengar hela veckan så ville jag unna mig nått gott idag. Så efter skolan vid 12 så drog jag, Emanuel, Lina och Joakim till Coco Thai i borlänge centrument! Resten av klassen har dålig smak så dom skulle åka hem eller äta på tuna tutten. Efter ca45 min så fick dom andra lov att gå för dom hade lite labbar kvar som jag redan gjort, Jag ville stanna för jag ville ha mer. Det vart 4 st portioner sen gick min buss.

Jon ville så gärna leka med mig idag så vi bestämde att jag skulle stanna i djurås och vänta på honom för han skulle in på arbetsförmedlingen där. Jag kommer in kl.13.30, vi lämnar djurås kl.16.40...

Det tog lite tid för vissa!

I helgen blir det att åka till uppsala, hoppas det bilr kul!


Nörd varning!

Som sagt. Igår såg jag en film! Här kommer min recension som jag egentligen inte har tid att skriva om eftersom jag måste plugga... Men orka!

Diamond Dust Rebellion
Den andra bleach filmen som jag väntat på i nästan ett år! Har nog laddat ner filmen 5 gånger men istället för bleach har jag fått hem en japansk basebollfilm! Till slut så hittade jag lite info som berättade att den skulle komma ut först 3 september detta år då dvd:n släpps.

Filmen börjar med att... Ähh ja skippar storyn! Början var seg och lite konstig, fatta inte allt, som varför ichigo hittade en barriär och lite sånt där tjafs som ni inte kommer att begripa alls! Satt och väntade på dom coola fighterna som lovats mig av vissa källor! Men sen mot slutet när den onda har tagit över allt! då...då...ja då!!! Helt AMAZING!!! Jag satt och hyperventilerade! det va så coolt! Alla slogs! Alla bra och coola kötta! Att man kan klämma in så mycket coolt brukar ibland bli för jobbigt och allt blir pannkaka. Men inte nu! Det bästa var när Ikkaku gjorde sin bankai och när Kenpachi blir glad. Och när han blir glad blir alla glada :) och bla bla bla...


Kenpachi när han är glad :)



Jag är COOL och NÖRDIG!


Döda sinus

Vad har hänt? Jo var på introsittning (sittning = middag i fina kläder) i lördags! Mycket kul och super billigt som tur va. Lite läskigt att ta sig hem bara, fick gå igenom Borlänge centrum i kostym! Men jag klarade mig som tur va.

Igår va en seg dag, hjälpte johan att få bort virus han så vackert har sammlat på sig. Måste nog formatera hela skiten nu. Men först ska alla bilder och filmer läggas över på skiva.

Nu har jag precis kommit hem och ska ladda ner en film som jag väntat på sen i julas! Marcus mäklare har rekomenderat den redan!

Imorgon ger jag er en liten kort recension av filmen

Dagens smygreklam! klockan 20.30 på kanal 6! Peter Griffins skratt är det bästa som finns...

Imaginary this

Idag fick jag lov att åka till högskolan även fast jag är ledig! Berodde på att jag fick lov att visa att jag betalat kåravgift så jag kan gå på sittningen på lördag. Var ganska pepp på det igår men idag vet jag inte längre. Kändes som om man vart dissad idag... Tog ett tag att hitta dom där jävla JF:arna också!

Sen drog jag till kupolen för att kolla på bärbar dator. Hittade dock ingen, vilket gjorde dagen ännu mer lyckad.
PLUS att jag haft halsbränna sen i morse...

Men jag fick en konstig uppenbarelse på kupolen, Att Linnea Bonki kommer att ha ett projektarbete där hon åker till Oxford! Det bara ploppade liksom upp i mitt huvud! Crazy ;)

Skulle va kul att göra nått roligt idag! Men jag är nog kanske för trött? Jag vill ha en myskväll!

Eftersom jag klagat så mycket så ska jag lägga ut en bild så ni blir glada :)



Jag vill ha nu!

Vill så gärna ha en utställning just nu!
Bara en liten med de här nya bilderna jag har...
De skulle va så jävla nice!

Vart lite pepp nu när jag hörde att Lisa svamp har en utställning på bibblan. Gå dit och se den vetja!
Nån som vet nått nice ställe?

Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med Save Me bilden! Snart gör jag bara håret så får folk säga va dom vill!

Benjamin Linus lär oss sinus

Just nu är jag helt förälskad i Save Me mad Remy Zero samt låten Zero med The Smashing Pumpkins. Det är så skönt att komma hem och bara lyssna på musik efter en dag på skolan. Trodde jag skulle orka vara med på nollning den här veckan men nej, jag känner redan folk i min klass och ingen förutom typ tre tjejer ska vara med. Alla åker liksom hem. Börjar nästan lära mig namnen på dom också! Men alla är mycket trevliga och roliga!

Men min gammla klass slår ändå allt! Visst jag kan skratta å ha kul med min nya men med es3bd kunde man säga och göra allt! Jag kommer nog alltid vara en es3bd:are!

Snart ska jag avnjuta en god och fet laxfilé! Känn på den du!



Min fysiklärare är Ben från Lost!!!

Dagens smygreklam! http://uk.youtube.com/watch?v=9eHtyuo7E4k&feature=related

RSS 2.0