Evil laughter

Den som  myntade uttrycket "hämnden är ljuv" visste vad han/hon/det talade om.

Mohahahaha!!!

>:D

Dont cry for me.
if you loved me you would be here with me.


Jag orkar inte tänka på henne

Okey så jag har kört rhino nonstop måndag, tisdag och idag onsdag. Har verkligen inte gjort något annat alls. Jag har nog sammanlagt suttit på den här stolen i minst 30 timmar under den tiden. Nu är rhinomodellen klar. Den blev väldigt förenklad mot slutet för jag kände att nu var det inge roligt längre. Fast de slutade jag tycka efter 5 timmar i måndags men då hade jag ju redan börjat.

Som belöning så har jag börjat kollat på Naruto igen. Och jag vet inte varför men jag blir alltid så lugn i själen av det. Det behövdes nu.

Är orolig över skolan. Har fått några mail som berättar att de ändrat datum för inlämningsarbeten som jag aldrig har hört talas om. Jag är rädd...

Krusbär

Har knappt tänk på de som hände igår, känns faktiskt som att det var veckor sedan. Kanske för att jag haft annat som jag måste tänka på, skolan. Har suttit med rhino i 15 timmar. imorgon måste jag bli klar med huset. Annars har jag problem.

Har tv:n på även fast ja inte kan kolla, men de känns som att någon mer är här då. Mormor är hos moster den här veckan. Har lagt märke till att scrubs har väldigt bra låtar med i sina avsnitt. Idag har jag kollat upp två låtar som jag hört där.



Nu ska jag dricka loka, med ny smak. Krusbär och päron.

It lays down painfully on your chest

Jag är så himmla van vid sånt här nu så jag har blivit otroligt bra på att glömma och förtränga saker.



Hade inte jag sett den där status uppdateringen på facebook så hade jag nog kommit mycket längre med min rhino modell idag. Jag kunde knappt styra min kropp, jag bara skakade.

Gud vad jag skulle vilja ha tid att rita nåtgot nu. Men om jag gör det så kommer dom kugga mig på skolan. Stress är mitt liv. Mina ögon svider av allt data jobbande, min kropp värker av stolen och av trötthet. Jag är hungrig, törstig och skitig. Jag känner mig som golum.

Lögner

Hon bröt sina ben på stenarna nedanför. Och medan hon föll så log jag belåtet.

jag ska fan smälta ner skiten och sedan forma om den till något fasansfullt


Horror

Jag hatar alla hjärtansdag. Men jag hatar måndagar mer

Söndags ångesten


Bara för att alla gillar min t-shirt! Tror jag aldrig haft ett plagg som fått så många kommentarer :D

De va så roligt i fredags! Vi var i hus nr.7 och festade i källaren. Där fanns det dator och ljudanläggning och bord och dansgolv och massa skoj! Tyvärr ingen sladd från datorn till högtalarna. Men som tur va hade vi elektrokillarna där (elektro är en linje ingen musikstil i det här fallet). Dom gjorde en sladd utav en elvisp, folie och grillpinnar! Haha så jävla skönt!


Broken

Mormor bil gick sönder idag så jag och jaffar har försökt att laga den. Men de är batteriet som är trasigt så vi ska ta den till verkstad imorgon.

Annars har jag bara spelat dataspel idag! Soft efter rolig och hektiskt helg! Nu ska jag åka på buggkurs!

Runö

Kom hem idag från Runö där jag varit på mottagningskurs. Hur jävla kul som helst! Vi har bott lyx och ätit lyx! Bad och bastu på kvällen sen fest i hus 7! Hade ju sådan tur att jag bodde i hus nr 7 så jag behövde bara gå upp en trapp och sen vare sova för hela slanten. Jätte många föreläsningar som va grymt bra! Framförallt Marcu utan s som föreläste om fördommar. Och sedan Oscar som var knarkpolis och föreläste om droger. Han hade sånna härliga synonymer för saker. "Det här diagrammet är som en bikini, visar mycket men döljer det väsentliga."

Nu laddar jag ner ett nytt spel igen. Hoppas de här är bra!

Haha åhh...

Fy va fjantigt!!! Idag var det inget family guy eller simpson, nej för de ska vara en jävla vampyrserie! Alltså jag gillade dom gamla vampyrserierna, men dom här nya dom är så jävla fjortis så ja kräks.

Idag träffade jag Anna på stan, vi fikade sen krånglade jag på systemet. Imorog ska jag på kurs, hoppas det blir kul. Men det jag mest av allt hoppas är att jag får sova.

Människor försvinner, men kommer det några nya sen eller?


End of Blogg

Tänkte lägga ner den här bloggen igår, sen kollade jag på statistiken och då är det ca 13 personer om dagen som läser min blogg. Undrar bara vilka det är? Nu för tiden, med tanke på vilka som kommenterar så trodde jag det var typ 3 stycken som läste min blogg. Men jag hade visst fel.

Vi får se hur jag gör.


Call me when you're sober



How could I have burned paradise? How could I? You were never mine.

Blev ju äntligen klar med den igår

Wild

Idag är jag wild and crazy! Jag har bytt från vänsterbena til högerbena.



Buggen gick bra igår. De va en ny sorts bugg som hette åhejbugg... Inte lika kul som den ja lärt mig men helt ok.


Lily Cole... HALLON!

Jag är svag för redhead...







Det var länge sen jag fick ett nytt hallon. Men här har vi en som jag nästan vill ge 2 stycken!
Jag gillar att hon är halvnaken nästan hela tiden! Som ni kanske fattar har jag kollat på Imaginarium of Dr. Parnassus. Helt sjuk film som går på bio nu. Mycket härlig. För er tjejer som kanske tänker, nej den är inget för mig låter som nått fjantigt hokuspokus. Men om ni får veta att Johnny Depp är med? Tänkte väl det...


Svåra val

Haha så jävla coolt! Min bror är med i nya Vintergatan! Man ser han redan efter 50 sek :D

http://svtplay.se/v/1862849/vid_vintergatans_slut/del_1_av_10?cb,a1364151,1,f,-1/pb,a1364150,1,f,-1/pl,v,,1873189/sb,p122808,1,f,-1

Jag är stolt!

Imorgon åker jag hem till Floda. Åker tillbaka på söndag för jag har buggkurs som väntar!

Nästa vecka ska jag på mottagningskurs. Ska bo på hotell och äta fint fredag till lördag! Dock så missar jag HANNAH!!! Ylva frågade om jag ville följa med och hämta henne på torsdag och sedan åka hem. Jag skulle jätta gärna vilja de, men jag måste vara med på den där kursen annars får ja inte vara mottagningsansvarig i höst. :(

Ibland är det svårt.

Mystiska drömmar igen

Den här gången var det så här. Allt börjar med att jag och pappa måste ta oss upp för ett berg som påminnde om ett träd. Pappa var nån slags hjälte i drömmen och betydligt vigare än vad han är idag. Vi kunde flyga lite också, eller iaf lura gravitationen när vi klättarde upp som apor.

Väl uppe så försvinner pappa och bredvid toppen på berget finns det en ingång till toppen av ett torn. Det är massa växter överallt och väldigt vackert. Jag är inne i torent längst upp och hänger från en av alla lianer som finns i taket vilka jag hade kastat mig ut för att fånga. Det finns inga våningar i tornet och man ser ända ner till marken. Jag skulle visst ner, för jag var jagad av nått, eller så var det bara bråttom. Så jag släpper och faller men jag håller mig till kanten för där finns vissa kanter som man kan stå på. Återigen så är det nått fel på gravitationen så jag glider neråt istället för att falla.

Sen kommer det ett smallt fönster/glugg vilket ja kan kolla igenom. Där inne händer det saker och jag ser en prinsessa. Nånstans här hamnar jag på gruvstugan. Fast egentligen var det inte gruvstugan utan träslöjden på syrholn. Men ändå så i drömmen tänkte jag "oj va nostalgiskt med gruvstugans cirkelsåg".
Här ringer telefonen och jag vaknar.

Hoppas jag får en nya dröm inatt!

Lucid Dreaming

Har haft så härliga drömmar de senaste dagarna!

Inatt hade jag en dröm där jag var jagad av två människor som inte var människor som gjorde illa mig och en kompis. Men sen började vi slå dom istället. Sen var jag ett barn fast ändå inte. Jag lekte med en tjej i ett dockhus som vi kröp in i. Där inne blev vi kära. Sen var jag i ett lager med coola gamla saker. Där hittade jag Kalle Anka leksaker som såg ut som tomtechoklad och i drömmen så tänkte jag "oj va kul att hitta nått sånt här antikt".

Igår drömde jag att jag var utomlands med klassen, fast andra var också med. Det var på en jätte fin strand och där gick jag runt med min kamera. Jag ville ta kort på solen och de fina klipporna vid ett hus som låg vid havet. Men kameran hade blivit för varm så det stod på skärmen att jag fick lov vänta i 3 min. Så jag gjorde det. Men 3 min tog typ 3 sek så jag kunde börja ta på en gång. Och då såg jag en jätte stor våg som kom så jag sprang fram för att slippa zooma och jag hoppade framför vågen. Precis då slog den ner och jag får panik för kameran tål inte vatten! Men den klarade sig! Och bilden blev skit cool för jag hade halkat till lite precis så vissa detaljer kom inte fram och de gjorde att bilden såg tecknad ut. Och alla tyckte jag ahde en sån fin bild. Sen den här drömmen har jag varit super sugen på att fota! :D

Måste hitta den där boken om Lucid Dreaming! Vore så sjukt coolt att kunna styra sina egna drömmar! Har bara kunnat de max 5 gånger under mitt liv och de va när ja va liten.

Kistor

Haft en dag hemma. Har kollat på en gammal japansk film som översatt till svenska blir "begravningen". Ska göra ritningar på kistor och jag fick en japansk gubbe. Så nu letar jag fakta. Typ 98% kremeras.


RSS 2.0