Vatten för elefanter

Och ibland står man på fel sida


Cyklar som så många gånger förr

Jag är ju hemma i Floda nu och i början så var jag super effektiv och gjorde saker på rullande band. Nu har vardagen kommit och jag har tappat allt de där. Jobbigt eftersom jag fortfarande har modellen från skolan kvar att bygga. Skulle behöva den där energin haha.

Ebba är och dansar på kålgårn med sina vänner. På lördag skulle jag ha haft grillkväll men de ska visst bli regn då, de känns inte så roligt att grilla då. Vi har ju liksom inte världens plats att sitta inne på här i hagen.

Annars då? Jo jag sitter och fick faktiskt tag på NARUTO SHIPPUDEN THE MOVIE 4: THE LOST TOWER! Helt otroligt faktiskt. Och de var helt okey kvalite, typ helt okey att sätta på dvd skiva och allt! Blir att se den sen nå deppig dag. Eller då jag ska välja film mohahahahahaha!

Gjorde en ny maträtt idag. Strimmlad biff med färskost och champinjoner. En stor besvikelse. Men de kanske smakar bättre med ris istället för nudlar.

Dagens nörderi:
Har pumpat achievements i Prince of Persia 2008 på boxen på morgonen. Fick den svåraste och allt. Synd att ingen jag känner fattar hur svårt de är att få "Be gentle with her" achievementet. Men ja, sen är jag nörd och cool!

Byxorna-går-sönder-bild på Ebba

När man luddrar så tiden flyger bort

Besökte kraftstationen i Lillstup för sista gången. Iaf innanför väggarna. Det var visning eftersom de firar 100 år i år. Var jävligt coolt och sen kanske man hamnade i tidningen också! Återstår att se.

Om någon timme sitter jag i en bil med Ebba och Mira till Borlänge där det blir fest och sen ut på flamman som ikväll öppnar nytt dansgolv! Bäst att de är fräscht. Jag menar, dom är ju inte kända för att bjuda på rena lokaler...
Okey det där lät väldigt rasistiskt, jag syftar faktiskt på smuts här!

Sen imorgon åker jag till Sundsvall för att hjälpa Johan med flytten. Kommer hem på lördagen och då blir det att åka direkt till fest hemma hos Sir Ling.


RSS 2.0