Detta suger

Stressad! Måste skriva klart historian innan tisdag samt göra klart en plan, sektion och fasad av en behållare till avokadoplantan!!! Känner att det inte är så roligt livet just nu, mest stressigt och jag har nästan aldrig tid att göra sånt jag vill. Och om jag väl har det så tar jag det bara lugnt och gör typ inget eftersom jag måste passa på att varva ner. Vill att något kul ska hända.

Jag ska ju åka till Barcelona med klassen på tisdag kväll men jag känner mig inte så jätte pepp. Vi kommer ju bara jobba där borta och inte göra några roliga saker.

Jag gillar skolan, det gör jag för vi får göra roliga saker. Men när vi får så mycket uppgifter hela tiden som överlappar varandra så blir det mest stressigt och jag känenr att man inte kan gå in på djupet utan man gör något snabbt för annars hinner man inte. Jag har inte blivit nöjd med en enda grej som jag gjort hittills. Eller jo skulpturen som jag gjorde under konstveckan "Parallel Universe" är jag skit nöjd med. Men det är inget som har med arkitektur att göra. Inget man kan lägga i sin portfolio sen.

Ska bli skönt att komma hem från Barcelona. Då ska jag bara vänta på Julen! Har inte hunnit önska mig något. Fast det gör jag, kanske svårt att få tag på men andra har sånna så jag hoppas att jag också får en snart. :)

Lite bilder

Bilder från fredagen.

      

Jag kommer bli ledsen när dom tar ner dom där affischerna. Hon är så jävla snygg!

Transformers

Igår var jag i Stockholm och tog del av natten där. Vi rände runt på stan rätt länge och sen gick vi in på WC Bar. Sen åkte vi hem och sov. Det var den otroligt korta versionen. Var ute med tjejerna från Dalarna. Dvs, Linnea, Siri, Tova, Madde och Cissi. Tova hade fått låna en lägenhet så jag fick sova där. Hon tipsade även mig om några som kanske har lediga lägenheter i söder!

Imorgon måste jag gå upp kvart i 6. Skit drygt men jag ska ta en sån där spruta mot svinen. Själv är jag inge rädd och jag tycker allt är så över hype:at. Men mormor och mamma är helt galna och tjatar hela tiden. Det dör fler människor av den vanliga influensan än av den här! Jag har liksom inte tid, måste jobba med skolarbete!

Sitter och ser Transformers nu. Den verkar bra.

Samurai Champloo

Hur hamnade jag där? Hur hamnade den där saken i min hand? Hur hamnade jag vid kassan? Hur hamnade mitt kort i den där saken? Hur hamnade mina fingrar vid knappsatsen? Hur kunde dom knappa in min kod? Hur kunde min mun be om en påse? Hur kunde jag höra mig själv säga "tack så mycket" och "hej då"?

Ja frågorna är många. Men här sitter jag nu med hela första säsongen av Samurai Champloo (7 st dvd skivor)... Någon måste stoppa mig. Jag kan inte tänka när jag är där inne!

Nu blir det inget mer köp på ett tag!

Efter det köpte jag massa vin till festen imorgon som jag fick veta att jag ska på. Bra att man får veta allt så fort, skulle visst bli bio också men de är för sent nu. Jaja ska bli jätte kul hoppas jag! Sen träffade jag lite oväntat Robin på centralen! Han har blivit model på nått super seriöst ställe, bara för det så kommer jag inte ihåg namnet men jag kände igen namnet så de måste ju varit ett känt ställe eftersom tom JAG kände till det. Skit coolt iaf!

Sen kom Amanda som jag väntade på. Hon bjöd på fika och vi pratade om livet. Jag gillade det!



Sen måste ni se det här. Henrik Schyffert, mannen jag inte förstod tills för några månader sen. När jag såg det här så fick jag en HELT annan bild av honom. Jag vill begravas bredvid honom!


Gränby Centrum

När jag kom till skolan idag var jag lite sen. Men det gjorde inget verkar det som, missade inget speciellt. Vi ska göra sprängskisser på en växt och ett djur tills på tisdag. Det ska nog bli lite roligt. Hann inte göra något sådant idag för jag åkte tillbaka till Uppsala på en gång. Var i Stockholm i typ en timme bara. För det fanns vaccinsprutor på Gräny Centrum! Men såklart när jag kom fram så hade dom tagit slut redan vid 10! Men som tur så har dom nya varje dag. Ska dit på söndag hade jag tänkt. Då har jag tid! Ska nog se filmen då också! Ni vet den där jag köpte igår. Amon Saga!!!

På fredag så kommer Siri och Tova till Stockholm. Linena kommer på torsdag. På fredagen ska vi ha ölkväll! Eller nått...

Ska bli kul hur som helst!


Film köp igen!

några dagar sen update! I söndags var jag och hälsade på vid morfars grav. Då fick jag gå in i kyrkans hemliga gångar! Mormor kände vaktmästaren! Jätte gammal kyrka från 1100-talet. Först var det bara byggd i trä och var dunder hög. Vilket den är nu också men under 1400-talet så gjorde man lägre valv. Men de finns en gång som man kan gå upp i för att besöka de gamla delarna! Helt amazing! En helt annan värld. Fick vara uppe där ensam och de va fängelse hålor och massor av annat coolt! Syns dåligt på bilderna men de va faktiskt jätte högt till tak!

Idag vanlig dag. Fått lära oss måla avancerade perspektivs målningar. Skit coolt!

Köpte en film idag igen även fast ja inte borde. Men ja kunde inte hålla mig! Amon Saga heter filmen, kostade 59 kr bara så de va nästan så den väntade på mig.

 


Kvalitativ skit analys

Nej det här är bara så otroligt tråkigt! Det är som att göra en labbrapport fast dubbelt så tråkigt! Kvalitativ analys rapport pratar jag om. Måste göra den på engelska dessutom. Sitter och slår upp varannat ord känns det som.

Jag köpte en till film igår, Whisper of the Heart. Nu har jag alla filmer med svensk text som finns att köpa på fantasybokhandeln av Studio Ghibli. Finns så jävla mycket att köpa! Man mår ju dåligt av att gå ut ur den butiken utan att köpa något! För alla er tjejer som gillar Twilight så finns det typ hur mycket som helst där inne.



Back to work! Wish me good luck!

Parallel Universe - RHCP



Christ I'm a sidewinder, I'm a California king
I swear it's everywhere
It's everything

Gratis tårta

Finns inte så mycket att säga längre. Jobbade jätte mycket idag på skolan. Tog med mig tofflor och mjukisbyxor! Jätte skönt! När jag skulle gå till tåget var jag jätte försenad så jag sprang så fort att jag nästan ville spy när jag kom fram till tåget! Hade ju inte hunnit ätit frukost för jag somnar alltid om efter att jag slagit av larmet...

Sen åt jag kinamat med Amanda och Alexandra. Och ja hon va skit snygg idag också. Fy henne!

Men annars så tänker jag inte på henne så mcyket längre. Är i någon slags gråzon. Är öppen för förslag antar jag! Länge sen nu.

Blev gratis tårta i baren sen! Dom firade att dom skaffat en ny musikanläggning. Märkte ingen skillnad dock.

Imorgon blir det att jobba jätte mycket! Måste bli klar då!

KONSTVECKA!

Så var man i Storvreta igen! Innan jag åkte hälsade jag på farmor! Skönt att se att hon fortfarande är pigg! Var även och besöktepå farfar på kyrkogården. Ska åka och besöka morfar på sin viloplats här i Uppland också snart.

Firade far min idag! Det gick bra, han fick strumporsom han behöver. Fast han önskar sig aldrig saker. Han gillar mest att få tårta haha!

Konstvecka börjar imorgon! Jag vet redan vad ja ska göra! Ska göra klart Parallel Universe skulpturen! Måste bara komma på hur jag ska koppla den till uppgiften! Haha men de löser sig. Konst heter inte konst för inget liksom.


Lögner åker in i kroppen och stannar där

Nu är jag i Dalarna! Här är allt så lugnt och skönt och man kan själv bestämma tempot! Jag saknar det!

Fest hos Greg igår. Siri, Tova och Linn följde med. Kul förfest men inte lika kul på etage, för lite folk och alla kom inte in.
På pendeltåget hem såg jag min gamla engelskalärare Maggie från gymnasiet! Haha jag kunde bara sitta och le! Sen när jag går av och kliver på X2000 tåget så kommer Susanne och Daniel fram och ska åka med samma tåg. Mina kemilärare från högskolan! Undrar inte om dom är ihop, dom ksulle på middag hos några och allt. Jag hoppas dom är ihop. Dom ser så bra ut tillsammans. Satt och pratade med dom iaf på hela vägen hem.

Köpte nya skor idag på kupolen det var skönt för mina andra är så fula!

Känner mig lite lurad. Frågade om man kanske kunde hitta på något idag med en viss tjej men hon skulle vara i stockholm på match just idag sa hon. Men hur kommer det sig då att hon sitter på msn och har status "redigerar film". Jag fattar nada. Visst hon kanske har internet där borta men va fan. Pissigt...


House är nog kär

Den här dagen var inte lika kul som igår. Men jag fick mer gjort idag! Även fast jag tog en sovmorgon som innebar att jag hamnade på skolan först vid 12.

Imorgon ska jag på Dali utställningen!!! Det blir veckans höjdpunkt, utan den så dör jag!

Ska hem i helgen och helgen efter det. En träffa-vänner-helg och en träffa-familjen-helg. Från början var det familj helgen den här helgen men jag har bytt nu. Ellen och dom ska upp nästa vecka så då kan ja ej träffa vänner. Men det ska bli kul det med!

På fredag ska jag träffa Jocke och dom. Blir kanske utgång i falun på etage! Var skit länge sen. Vi blir nog i min lägenhet så om de är lite folk som vill komma så kom vettja. Men ja, säg till mig först. Har inte hört med Johan om det går bra än. Men det tror jag. Undrar vad som händer på lördag? Det snackades om något hos Lajni men om dom kanske ska ut på fredagen så ses man kanske där så då har jag lördag ledigt.

Vad ska jag göra då?

Såg nyss House! Dom kysstes idag!!! Nu fattar man varför han inte ville att hon skulle skaffa ett barn! Ha vill ju vara pappan!


You belong

Helt vanlig dag. Den var dock bra, jag tyckte att jag hade en rolig dag. Fick ganska mycket gjort på skolan så det var bra också.


Idag satte jag pinnar i håret. Det passar jag inte i.

Livet är så roligt ibland. Som idag har jag mått så bra! Södern kom och pratade med mig och var på ovanligt gott humör. Sen har vi goddess super cute mega beautiful sexy super hot queen of sweetness som saknar mig, vet dock inte om de fortfarade är för att vara snäll eller nått. Men det gör mig väldigt glad :)

Hon är fan värd minst ett konstverk till! Håller faktiskt på med ett nu, Parallel Universe. Har en till också fast ja den har ja bara konceptet till. Och den är lite mer dark. Snow White Queen med Evanescence. Ni hör ju själva.


Söndags mys

Det är så jobbigt att vakna vid 11! Hela morgonen har gått till spillo! Jag måste ha 2 timmar då jag bara går runt i sloiga kläder och är trött. Nu kommer jag ha vaknat först vid 1! Jobbigt.

Men jag ska göra många saker idag. Jag ska kolla CSN hur man gör för att söka om lite mer pengar, dvs lån. Sen ska jag se Laputa, filmen jag köpte. Och tillslut spela tv-spel! Eller dataspel, har inte bestämt mig. Hittade ett coolt spel på nätet. Ett sånt där MMORPG. Jag vet inte riktigt vad det står för men det ska vara som WoW. Ja, jag vet jag borde inte men jag har så tråkigt! Bara tillsvidare. Snälla?

Undrar vad dom kommer säga på aikidon imorgon. Jag var ju inte där i onsdags heller. Jag kommer nog inte klara 6kyo :( Jag missar ju så mycket när skolan kräver tid. Det är så synd för det är så roligt!

RSS 2.0