Lite svep och lite MAX, men mest arbete

Ska stanna på skolan lite längre idag så jag får lite gjort. Imorgon visar det sig att vi har Pin-up. SKulle haft de på fredag men de bytte dag. Kommer inte ha så mycket att visa men det spelar ingen roll tror jag. Ligger lite efter men känner ändå jag har kontroll över läget lite.

Ska även stanna på onsdagsbaren ikväll hade jag tänkt. Men ska åka hem och soav hemma iaf. Nu ska jag strax åka och äta på MAX. Jag får lov att åka själv för ingen annan vill äta där. De är idioter HAHAHA!

Dagens nörderi
Är lite beroende av facebook spelet Cityville. Har en jävligt najs stad och det fanns en tävling där man skulle ta en bild på sin stad och lägga upp på ett forum så kunde man vinna 100cash. Vilket är jävligt svårt att få tag på. Men efter att ha suttit i 2 timmar för att försöka ta reda på hur fan man lägger upp en bild så gav jag upp. Mén spelet är väldigt bra iaf. Lätt att komma igång och att få en avancerad stad. Men egentligen gillar jag inte Zynga så mycket. De vill helst av allt att man ska spendera riktiga pengar för att få alla fina saker. Det finns en gräns för varje Zynga spel sen så går det inte att komma längre utan att betala.

Här har du uppsatsjäveln HELENA MATTSSON

Gud va skönt, har gjort klar historia uppgiften! Eller jag tycker iaf den är klar. Kunde säkert ha gjort den bättre men orka när man har världens press att prestera bra in för delkritiken nästa vecka!

Har förövrigt suttit och sorterat mail. Är på 2009 just nu. Kul eftersom man ser vad man höll på med på den tiden. Hade precis gått klart basåret och höll på att söka boende i Stockholm och sånt.

Kommer bli så drygt att inte få se Ebba på två veckor! Saknar henen bredvid mig när jag sover. Då hon brukar krypa närmare och vill värma sig mot mig. Då är livet bra!

Och som ni har väntat, här kommer:
Dagens nörderi!
Köpte faktiskt två spel härom veckan. Half-life expansionerna Blue Shift och Opposing Force. Min favorit var helt klart Opposing Force. Även om Blue Shift hade mer handling som tog historien vidare medan Opposing Force mest bara berättade lite löst om vad som händer parallellt. Men i Opposing Force finns fullt med nya monster, som ibland är sjukt svåra! Och fullt med nya coola vapen! Men dock ibland lite buggigt eftersom man har något slags vapen som gör att man kan telepotera sig direkt till Xen och sedan tillbaka. Men det verkar som att man hamnar på olika ställen varje gång man gör detta, fast de kanske bara är jag som inte ha bemästrat vapnet fullt ut. En anna sak är de mystiska blå ljusen som man ibalnd kan se. Oftast har de lett mig till stället jag ska till, men ibland så leder de till platser jag verkligen inte kan nå. Mystiskt.
Hur som haver så är de jävligt bra spel som alla som gillar Half-life MÅSTE spela!


En guide till ett dammigare liv

Har återvänt till Storvreta än en gång. Åkte med ett tidigt tåg från Djurås. På måndagar har vi bara historia så jag kunde åka hem och jobba. Läste ut boken "acceptera inte" och har skrivit 1½ sida. Ska göra resten imorgon, då har vi halva dagen historia men jag tänker nog ta hela. Kommer bli mycket jobb framöver på grund av det. Men jag åker inte hem till Floda i helgen och Ebba kommer inte heller hit så då kan jag jobba under helgen. Fast jag hade föredragit att hjälpa Ebba att flytta ur sin lägenhet.

Har kollat upp lite saker till Italien resan dessutom. Har tom börjat packa lite! Ute i god tid säger de!

Tips för att få dit hem lite dammigare:
1. Bo i en liten lägenhet.
2. Sov i det rummet du är i mest.
3. Bo hos en pensionär.
4. Ha tusen olika prylar som drar ström.

Ja det är sant, alla dessa punkter stämmer in hos mig. Pensionärer fäller mer hud än en ung person och därför blir det dammigare fortare. Plus att vi bor trångt och plus att jag sover i vardagsrummet. Det betyder att jag kan vara i samma rum 95% av dagen. Och som grädden på moset så har vi alla tekniska prylar i samma rum, dvs vardagsrummet. Det blir ett lager med dam över allt på bara 1 dag, och då överdriver jag inte. Men grejen är att jag märkt att det blivit värre nu. Det är läskigt faktiskt!

Dagens nörderi
Tänkte skriva det här för någon dag sedan men det kom andra viktigare nördigheter i vägen. Within Temptation har släppt ett nytt album, The Unforgiving. Blev dock besviken på den. Det låter EXAKT som Nightwish album Dark Passion Play. Och jag gillade inte det albumet. Det är som att de tror de ska låta bra bara de sjunger så högt de kan. NEj jag gillade WT's Mother Earth och Silent Force mest. Kanske tom deras första skiva Enter också. Det var improvisation och de tog ut svängarna mer. Från att ha varit lite smyg gothiska till att bli slager rock.

Lyssna på skillnaden, den är påtaglig. Den första är ett lysande exempel från deras första skiva. Och den senare en från deras nya skiva. Den första videon är om ni frågar mig en av de snyggaste musikvideos i världen.

3DS - knulla mig!

Så många papper och dylikt som ska hanteras hela tiden! Måste fixa papper så jag kan ta ut pengar från mitt mystiska konto. måste även fixa nått färsäkringskort innan Italien.

Ja jag är hemma i Floda nu. Festen med Jocke blev najs, som vanligt med fint slir! Men Ebbas rumskompis fick magsjuka och av nån anledning kunde hon inte dra där ifrån. Alla blev sura och ja, vi drog aldrig dit. Men vi gick ut på Etage som va faktiskt najs!

Ebba sov här i natt. Hon är just nu hemma och äter och fixar, sen kommer hon hit igen mot kvällen. Jag åker hem på måndag istället för idag. Har bara historia och jag måste bara panik läsa en bok lite tills dess. Dock så börjar jag gilla boken. Känner mig pepp för mer läsande i arkitektböcker. Börjar fatta mer då. Men orka skriva om dem! Så nörd är jag inte.

Dagens nörderi
Däremot så nördar jaga andra saker. Var ju och klippte mig i Borlänge igår och innan gick Ebba och jag runt och letade en mus till hennes dator. Och då såg jag den, en dröm, en vision, ett mirakel, en ängel, en GUD. Jusst det, inne på El Giganten fanns det ett skyltex av ett 3DS! Jag trodde att det inte gick att få tag på än, att de bara fanns som prov på stora speciella mässor som E3 eller nått. Men FY så himmla coolt det var! Först fattade jag ingenting och kunde inte fokusera, men sen sa det bara klick och jag såg bortom horisonten! Det var 3D och här snackar vi UTAN glasögon! Det var något slags rallyspel och ni vet ju att jag hatar sånna spel vanligtvis, men vilket jävla spel kommer bli coolt på den där heliga hårdplastapparaten! Hört ryken om att Ocarina of Time ska komma till den. Älskar den nya kontrollen med joystick också, plus att fina nya knappar! MÅSTE HA! Jag som nästan tappat tron på Nintendo. Hur kunde jag svika er!


Jag sprang i 30 min, helt okey för mig

Hur ska jag göra imorgon? Jag har handledning 10.30 men de verkar inte vara säkert att vi blir de grupper som bestämdes i onsdags. Om de inte blir de grupperna så kommer jag inte hinna med tåget från uppsala vid 14.26. Så då är frågan om jag ska stanna hemma och låtsas vara sjuk. Vet inte än. Behöver någon som säger vad jag ska göra!

Har gjort en Ebba idag. Dvs varit effektiv! Sprungit, handlat sprit, beställt tid hos frisör (Nikita på kupolen i Borlänge, jag rekommenderar dom verkligen!) och gjort skolarbete. Nu är de bara raka sig som gäller.

Blev ganska pepp på fest imorgon! Vill så gärna dra ut! Ut på stan och fånga natten! Som på den gamla goda tiden. Hur de än blir så får jag träffa min flickvän. Det gör mig alltid glad.

Dagens nörderi
Hittade en väldigt intressant skola som jag nog kommer försöka söka in till efter arkitekt. Playground Squad i Falun där man utbildar sig till att göra spel! Och eftersom jag gått arkitektur så kommer jag vara väldigt attraktiv inom den branschen! Ja det är sant, det sitter faktiskt en arkitekt bakom de flesta spel. Känner mig ganska pepp faktiskt! Här länken till hemsidan http://www.playgroundsquad.com/Falun/

Väntar på handledning

Idag bokade jag biljett hem till Dalarna. Dock så har jag ingen platsbiljett vilket är lite drygt. Sen hoppas jag folket bestämmer sig för att komma till Falun. Blev visst lite strul med det.

Nu är det fan dags för mig att klippa mig igen! Luggen är så lång att ja snart kan bita på mitt hår.

Premiär för Pluras kök igår, men de var inte så roligt som jag hade hoppats.

Dagens nörderi
Förhandsbokade Portal 2 för ett tag sedan och snart kommer den efterlängtade april då spelet släpps! Sjukt pepp, men mer pepp på Half-Life 2: Episode 3. Men det lär nog dröjja innan de spelet är klart.


Tar tag i det här nu

Nu ska jag ta tag i sådant jag tycker är roligt igen. Förlorat mycket på grund av skolan. Som att skriva ner töntiga saker här och att skapa på egen hand! Fortsatte arbetet med Apocalyptas cover på Nothing Else Matters. Var tveksam till en början på att fortsätta på den, men har nog lyckats rädda bilden till det lite bättre. Även om jag tycker det är kul att teckna så tror jag nästa projekt kommer bli ännu en stålskulptur. Ska försöka göra en till låten In and Out of Love med Armin Van Buuren feat. Sharon Den Adel. Sharon Den Adel som för övrigt är SÅNGARE i Within-Temptation. Det är kanske därför jag gillar låten så mycket. Jag hörde att det lät som henne och till min glädje var det hon också!

Fick precis veta att historian ska in 1 april och inte EFTER lovet som någon annan hade sagt. Vilket gör att jag kommer få panik jobba på historian nästa vecka. Jobbigt att man nu också måste skämmas över det man skriver eftersom andra ska läsa den. Jag kommer faila big time no problemo.

På fredag ska jag åka till Falun på fest. I Ebbas lägenhet såklart tillsammans med Jocke och de gänget. Blir nog en utgång också!

Dagens nördbild kommer här. Betan till Gears of War 3 släpps snart, men jag kommer troligtvis inte få tag på den. Men det kommer bli "EPIC"! Hahaha jaa ett litet nördskämt där också!


RSS 2.0